Şimdi Ara

Kia Ceed Fiyatı iyi mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cemagrba C kullanıcısına yanıt
    Otomatik araçlar çok rağbet gördüğü için verdim örnekleri, yakıt konusunda manuelle olan farkını bilmiyorum ama şehir içinde özellikle büyük şehirlerde çok avantajlı oluyor otomatikler, satışı da hızlı olur nitekim. Ekstralarına rağmen 3-4 yerine boya ihtiyacı varsa yine pahalı araç, satarken şüphesiz ki karşınıza çıkar.
  • Makyajlı olanının yalıtımı çok iyi , yol sesi çok az geliyor ve tüketimi daha da iyi ... uzun yolda manueli 4.2.-4.3 yakıyor araç hiç zorlanmadan sanki 2000cc araç gibi gidiyor 6. vites 2000 devirde 125 km ile gidiyor . Ancak bizim insanız tarafından değeri bilinmeyen fiyatına göre piyasadaki bir çok rakibinden önde olan bir araç kesinlikle tavsiye ederim
  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    Beynini sende kullanamiyorsun bak,aracı yakinen biliyorum dedim bende var demedim ki Benim olmayan bir mala fanatizimlik yapacak halim yok Adam akıllı konusacaksan konuş ,konusmayacaksan yol al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 31 Ekim 2018; 17:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu piyasada hiçbir araç yazıldığı fiyatlar değil maalesef o nedenle fiyat değerlendirmesinde bulunmak da mantıklı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 31 Ekim 2018; 17:32:35 >
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Etme eşekle muhabbet küstürürsün. Blok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemagrba

    Bu yakıt tüketimi manuel mi otomatik mi? O çok önemli
    otomatik
  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    Trafiği olmayan küçük bir şehirdeyim. O yüzden manuel yormaz şimdilik. Aylardır bulabildiğim en temiz araç bu :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorum için :) fiyat için ne diyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    Normal değilsin ,pislikoloğa gorunmende fayda var!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv indirimi dengeleri değiştirebilir. Örneğin vag 2 ay önce yaptığı gibi 1.2 dsg leonları 9x bin liradan verirse 7x liraya 2013 almak çok da mantıklı olmayabilir. Beklemekte fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 31 Ekim 2018; 19:41:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    ama Benim hiç 90 liram olmayacak. 75ten 1 kurul fazlam yok. Bu zaten yitirilmiş hali. Adamlar da düşmüyor fiyatını. Ne yapsak bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemagrba

    ama Benim hiç 90 liram olmayacak. 75ten 1 kurul fazlam yok. Bu zaten yitirilmiş hali. Adamlar da düşmüyor fiyatını. Ne yapsak bilemedim
    75'ten düşmüyorsa beklesin bence. O kadar da değil insan bi 73 der, Sahibinden'de herkes fiyat kırıyor bugünlerde.
  • ben 2 Sene önce 2013 CP otomatik aracı 71500 e sattım. 70 bin km orjinal hatasız
  • Arkadaşım merhaba, bir kaç gündür konunuzu takip ediyorum. Fiyat konusunda yorum yapmayacağım, bu araç için ne istenir bilmiyorum. Sıfır fiyat listesine zaten ulaşılmıyor, sitesinde en son baktığımda cerato'nun fiyatı vardı, 180.000 liraya yakındı liste fiyatı. Eğer ceed olsaydı o da bu fiyata yakın olurdu diye düşünüyorum. Şimdi baktım ancak malum vergi indirimi sebebiyle fiyat listeleri güncelleniyor. Olsun olsun 160'a iner...

    Ben 2013 yılında sıfır aldım bu aracı, şu an 81.100 km'ye geldi, aracım concept. Aralarında fiyat olarak çok fark yoktu ancak ben cam tavan ve 17" jant sebebiyle almadım, pişman da değilim.

    Ortada büyük ekran iyi olurdu ancak imkanım elvermedi ve ben alamadım. Bundan sonra da ona masraf yapmayı düşünmüyorum. Bu ekran haricinde c.plus ile concept arasından cam tavan ve jant harici bir fark yok. Arka koltuk diz mesafesi geniş, bagaj sınıf standartlarında (390 litre diye hatırlıyorum). Concept lastik ebadı 205x55x16, c.plus 225x45x17.

    Bu 5 yıl içerisinde (2013 ağustos ayında almıştım) bana herhangi bir sorun çıkarmadı. Sadece sürücü koltuğu bel desteği çalışmıyor, sanırım benim hatamdan kaynaklanıyor.Bir de direksiyon da avuç içi büyüklüğünde bir alanda soyulma var ancak şimdilik duracak. Onu da düzgün birisine yaptıracağım. Bu sabah kasis ya da çukurlardan geçerken gösterge panelinin oradan bazı tıkırtılar duydum ancak bu her zaman olmuyor. Torpido malzemesinden hiç hoşlanmıyorum kuru bezle ya da çıplak elle veya yolcu tarafına binen birisinin elindeki bir şey torpidoya sürttüğü an maalesef iz bırakıyor. Ben sonax mat torpido temizleyici kullanıyorum, bu izler hafifse kayboluyor ancak biraz fazla sürtme olmuşsa maalesef izler kalıyor.Bazı çukurlardan geçerken ön lastiklerden bir vurma sesi geldiğini duyuyorum, bazen de direksiyon simidinde çok ufak bir tıkırtı hissediyorum.

    En çok merak ettiğiniz yakıt kısmına gelirsek. Kar yağdığı zaman, üzerindeki kış lastiği ile birlikte (michelin alphin 4) 9 litre tüketimi gösteriyordu. Ancak (ben Sapanca'da yaşıyorum, araçla 10 km yol gidiyorum ve park ediyorum) bu şartlarda kullanım 7.5 litre civarında. Ortalama tüketim 6.5-7 arası değişiyor. Çok sakin kullanan birisi değilim, açıkçası trafik müsaade ettiği zaman hızlanıyorum, ışıklarda ani kalkış demeyeyim ancak arkamdaki trafiği tıkamamak adına hızlı kalkıyorum. Bir zaman depoyu doldurduktan sonra sakin kullanımla tüketim nasıl olur diye denedim aynı şartlarda ortalamam 6.5 litre çıktı (Bu tüketimde Adapazarı'na gidiş geliş de var). Şehir dışında buradan memlekete (Uşak) giderken 4.8 litre (30 metre rakımdan 908 metre rakıma gidiyorum) tüketim verisi varken, dönüşte biraz daha fazla yükle bu tüketim 4.5 litre seviyelerinde oluyor. Ortalama hızım 80-100 arası değişiyor (arabanın bilgisayarına göre yazıyorum). Yukarıda verdiğim tüketimler depo hesabı, yol bilgisayarı 0.2 litre fazla hesaplıyor.

    128 beygir motor tam otomatik şanzımandan sebep gücü törpülüyor gibi geliyor bana bu sebeple ben en yakın zamanda bu gücü 140 beygire çıkarmayı planlıyorum. 81.100 km oldu, şanzımanda geri kaçırma yok, ayağımı frenden kaldırdığım anda hâla çok dik olmamak şartıyla eğimli yola doğru gidebiliyor. Vites geçişlerinde bir problem yok. Sadece şöyle bir şey oluyor, araç yavaşlasın diye ayağımı gazdan çekip aradan çok zaman geçmeden (anlık bir gazdan çekme ve basma) sonra tekrar gaza basarsam eğer bir vurma oluyor. Fakat bunu da tam vites düşürecekken gaza bastığıma bağlıyorum. Bu aldığımda da böyleydi, eğer bir sorun olsaydı sanırım şimdiye kadar belli olurdu.

    Ben aklıma geldikçe yazdım sizi bilgilendirmek adına. Unuttuğum ya da sizin sormak istediğiniz bir şey varsa ve ben bilgi sahibi isem size yardımcı olmaya çalışırım.




  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Vallahi uzun uzun anlatmışsınız. Çok teşekkür ederim. Ben de Düzce’deyim. Kullanım bölgelerimiz benzer. Otomatikleri biraz fazla yakıyor diye manuel düşünmüştüm. Cp araçlar cidden şık duruyor. Benim tek çekincem paramın hakkı olan bir araca gitmesi(günümüz şartlarında)

    Adam 2013te 50 bin liraya almış şimdi 75 diyor. Bu zaten saçma ama yapacak bir şey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    2 sene öncesi için çok iyi fiyatmış :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araç benim aldığım zamanda liste fiyatı 62.000 lira idi ve 59'a alınabilirdi (benim aldığım fiyat böyle idi). Diğer tarafta bu araçların fiyatları bu seviyeye gelmişken, kimse fiyatı sabit tutmaz (ben de dahil). Satıcı değilim ama eğer o zaman ki şartlar devam etseydi, haklısınız fakat o günden bu yana araç fiyatı neredeyse 3 kat artmış. Maalesef sıfır fiyatları artınca bu 2. ele de yansıyor. Size basit bir örnek vereyim, eylül 22'de aracın kaskosunu yenilettim, ben düşme beklerken, fiyat arttı. Sebep? Sebep, kasko değeri geçen 64.000 lira iken bu yıl 74.500 liraya çıkmış olması. Bu, istemesek de, hoşumuza gitmese de yeni fiyatlamadan kaynaklanan bir durum.

    Sonuçta, aracı size satan arkadaş kendisine yeni bir araç bakacak ve baktığı araç fiyatı günümüz koşullarında fiyatlanmış olacak.Neyse...

    Manuel kullanan bir abim vardı, şehir içi tüketimi 1 litre daha iyiydi ancak şehir dışı tüketimleri benzerdi. Gönlünüzdeki neyse, öyle olmasını dilerim.

    Ben uzun zamandan beri otomobil forumunda, hele hele aracın kendi forumuna yazmıyordum. Hatta haftada bir mutlaka araç bayiilerini ziyaret ederdim, imkan varsa test sürüşü yapar, sohbet ederdim ancak 2-3 senedir adım dahi atmıyorum. Araç fiyatları öyle saçma noktaya gidince ilgimi de kaybettim açıkçası.

    Sizinle hali hazırda kullandığım araçla ilgili deneyimleri paylaşmaya çalıştım. Maksadım, size rehber olması, almanızda ya da almamanızda etkili olması için yazmadım. Benim bu aracı alırken ki bakış açımda "sorun yaşamama" amacı vardı. Bu sebeple bu otomatik şanzımanı özellikle istedim, açıkçası ben yakıtıyla öne çıkan yeni otomatik 308'i de test ettiğim zaman aynı güzergahta 308 ile bu araç arasında 0.5 litrelik farkı görünce çok da şaşırmadım. Az yakıyordur, helal olsun. Ben, bana sorduklarında yakıt konusunu tartışmamak için "benim araç benzinli gibi yakıyor" deyip, konuyu kapatmaya çalışıyorum. Çünkü geçenlerde de arkadaşlarla muhabbet açıldı, tüplü az yakıyor konusu... Haklılar ancak ben hiç birisini önemsemiyorum, yoksa o dönem honda civic'de baktım, toyota auris de baktım, golf'e de baktım... Zamanında tüple kafam ağrıdı, bir daha aynı şeyleri yaşamaya gerek yoktu bana göre.

    Bunları şu sebeple yazıyorum, siz araçtan ne istiyorsunuz, bunu önünüze koyun bence, İlk önceliğiniz, sonraki beklentiniz ne, bir sonraki, bir sonraki... Seçiminizi buna göre yapmanızda fayda görüyorum, ne aldıktan sonra pişman olursunuz ne de kullanırken. Neyse, çok uzattım.

    Gönlünüzdeki ne ise, gönlünüzdekinin nasip olmasını diliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aalpan

    O araç benim aldığım zamanda liste fiyatı 62.000 lira idi ve 59'a alınabilirdi (benim aldığım fiyat böyle idi). Diğer tarafta bu araçların fiyatları bu seviyeye gelmişken, kimse fiyatı sabit tutmaz (ben de dahil). Satıcı değilim ama eğer o zaman ki şartlar devam etseydi, haklısınız fakat o günden bu yana araç fiyatı neredeyse 3 kat artmış. Maalesef sıfır fiyatları artınca bu 2. ele de yansıyor. Size basit bir örnek vereyim, eylül 22'de aracın kaskosunu yenilettim, ben düşme beklerken, fiyat arttı. Sebep? Sebep, kasko değeri geçen 64.000 lira iken bu yıl 74.500 liraya çıkmış olması. Bu, istemesek de, hoşumuza gitmese de yeni fiyatlamadan kaynaklanan bir durum.

    Sonuçta, aracı size satan arkadaş kendisine yeni bir araç bakacak ve baktığı araç fiyatı günümüz koşullarında fiyatlanmış olacak.Neyse...

    Manuel kullanan bir abim vardı, şehir içi tüketimi 1 litre daha iyiydi ancak şehir dışı tüketimleri benzerdi. Gönlünüzdeki neyse, öyle olmasını dilerim.

    Ben uzun zamandan beri otomobil forumunda, hele hele aracın kendi forumuna yazmıyordum. Hatta haftada bir mutlaka araç bayiilerini ziyaret ederdim, imkan varsa test sürüşü yapar, sohbet ederdim ancak 2-3 senedir adım dahi atmıyorum. Araç fiyatları öyle saçma noktaya gidince ilgimi de kaybettim açıkçası.

    Sizinle hali hazırda kullandığım araçla ilgili deneyimleri paylaşmaya çalıştım. Maksadım, size rehber olması, almanızda ya da almamanızda etkili olması için yazmadım. Benim bu aracı alırken ki bakış açımda "sorun yaşamama" amacı vardı. Bu sebeple bu otomatik şanzımanı özellikle istedim, açıkçası ben yakıtıyla öne çıkan yeni otomatik 308'i de test ettiğim zaman aynı güzergahta 308 ile bu araç arasında 0.5 litrelik farkı görünce çok da şaşırmadım. Az yakıyordur, helal olsun. Ben, bana sorduklarında yakıt konusunu tartışmamak için "benim araç benzinli gibi yakıyor" deyip, konuyu kapatmaya çalışıyorum. Çünkü geçenlerde de arkadaşlarla muhabbet açıldı, tüplü az yakıyor konusu... Haklılar ancak ben hiç birisini önemsemiyorum, yoksa o dönem honda civic'de baktım, toyota auris de baktım, golf'e de baktım... Zamanında tüple kafam ağrıdı, bir daha aynı şeyleri yaşamaya gerek yoktu bana göre.

    Bunları şu sebeple yazıyorum, siz araçtan ne istiyorsunuz, bunu önünüze koyun bence, İlk önceliğiniz, sonraki beklentiniz ne, bir sonraki, bir sonraki... Seçiminizi buna göre yapmanızda fayda görüyorum, ne aldıktan sonra pişman olursunuz ne de kullanırken. Neyse, çok uzattım.

    Gönlünüzdeki ne ise, gönlünüzdekinin nasip olmasını diliyorum.
    Yorumlariniz cok guzel ve isabetli. Elinize saglik




  • Teşekkür ederim, paylaşıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.