Şimdi Ara

^^^^KİA CEED CLUB^^^^ (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.763
Cevap
59
Favori
850.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kazada radyatör tamir görmüş servisde yapılmamış tamir garantiye girmiyor diyorlar şimdi anlamadım ben bu işi kasko yokmuş ozaman
  • 22500 bakımını yaptırdım geldim. 267,12 TL.
  • bu arada, Bayiide duydum. Ceed SW Crossover geliyormuş yakında. Bakalım nasıl birşey olacak.
  • Kia Soul da gelicek herhalde. Ceed Crossover diye bir çalışma yok diye biliyorum Kia da...
  • ben bugün bayideydim. Altı yüksek araba istiyorum. sportage alayım mı diye sohbet ederken, ceed SW crossover'dan bahsettiler. altı yüksek değil pek fazla. normal SW ile oynadılar sadece dediler. ona istinaden söyledim.
  • Soul konusunda haklısınız. bende SOUL gelecek diye biliyorum. belkide adamların dili sürçtü. Soul yerine CEED dediler. İnternette araştırıyorum şu anda. dünyada var mı ceed sw crossover diye bir alet ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seiko Salamura -- 11 Haziran 2010; 17:03:21 >
  • Merhaba,
    Cool donanımlı araca kol dayama yaptıran arkadaş var mı acaba?
    Orijinal ürün yedek parça olarak satılmıyor malesef
  • 267 çok geldi bana ben 15000 bakımına 260 vermıstm anadolu kıa da . nerde yaptrdn?
  • birisi ara bakım diğeri genel bakım aradakı fark orda umarım anlasılmıstr. ara bakım genelde 150 civarı.yağ değişimi silecek suyu fılan koyuyolar. 15000 ile 30000 genel bakım oluyo.sende emınım farkındasındr laf olsun dıye yazıyon.once oku ve anla ?
  • sanırm msjnı sildi şahıs.umarım msjımı almıstr.umarm boş boş yazmaz bidaha
  • Adamlar Trafik Şubesinde plakamı başka birine vermişler. Şimdi Plakam bulunamıyor..
    Pazartesi yanlış alanlar plakayı geri getirir nasıl olsa diyorlar..
    Ruhsat bile hazırmış..Hala alamadım arabayı..pazartesine kaldı..neden bir şeye heveslenince böyle hep aksilikler çıkar?!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey999

Evet maalesef bugün kurşini bejde karar kıldım. Beyaz haziran sonu gelir temmuz ortası teslim edilir dedi. Benimde gözüm yemedi maalesef. Ne yapalım kısmette bu varmış. Muhtemelen yarın teslim edecekler. Resimlerini yollarım çekince.

2-3 yıl sonra komple beyaza boyatsam sonra da ruhsata işletsem çok mu abuk olur?? Fiyatı nedir komple boyanın bilen var mı?

• Nihayet 10.000'e geldik

• buda benim alet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin24 -- 12 Haziran 2010; 20:28:25 >

• @yasin24

Maşallah kuğu gibi araban var abi kazasız belasız
  • yasin hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.cam filmini ne kadara ve nerede yaptırdın??
  • Yasin kazasız belasız günler dilerim sana. Hep Beyaz istemiştim bak bu yüzden mükemmel görünüyo. Maşalaah nazar değmesin. Evet Body kit ve cam filmlerinin maliyetini öğrenebilir miyiz?
  • Arkadaşlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun,

aracı ben body kit'li olarak aldım herşey dahil 1.800 TL çelik motor da.

Cam filmi,aynaların 3m carbon ile kaplanması,kapı direklerinin ve arka kelebeklerdeki üçgen olan kısmın carbon ile kaplanması hepsi dahil 320 TL bahçelievler de yaptırdım.

yaptırmak isteyen olursa iletişim bilgilerini verebilirim.
  • merhaba arkadaşlar kia ceed süper bir araba oncelikle belirtmeliyim.C segmentine damgasına vuracak bir araba fakat piyasada pek rastlayamıyoruz.gerek donanım gerekse motor yonunden super(özellikle donanım).birkaç sorum olacak:
    1-arac yol sesini fazla mı alıyor ?
    2-rüzgar sesleri duyuluyor neden ?

bunlar araçla ilgili
    ilk 1000km'ye aracı nasıl ulaştırmalıyız?(rodaj süresi)
    ilk 1000km içinde aracı hangi devir aralığında kullanmalıyız (otomatik vites kendi ayarlıyor fakat kick-down mekanizmasıyla değiştirme imkanı bulunuyor bunu kaç devirin ustune çıkarmamalıyız?)
    ilk 0-5000 arası aracı hangi hızda kullanmalıyız ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkur ediyorum.
    Kazasız belasız yolculuklar dilerim.
  • Merhaba arkadaşlar.

Bugun şans eseri ADANA'da ki KİA bayisi KAVİ otomotive girdim.
    Ve Cee'd i gördüm. Hakkaten çok güzel bi tasarıma sahip.
    Bayi de test sürüşü teklif ettiler.
    1.6 Dizel Otomatik 115 HP bi ceed ile çıktık yola ve bi 10 km yol yaptım.
    Araç full donanımdı neyse adı bilmiyorum.

Aracı gerçekten çok ama çok beğendim gerek motor performansı gerek donanımı gerekse iç hacimde verdiği kalite hissi.
    36 bin liraya göre çok güzel bir araç yapmışlar.
    Aslında aracın fiyatı normalde biz bu donanımları bu tasarımı 45-50 bin liralara Vw'den filan aldığımız için bu fiyat çok uygun geliyor.
    Araç almamak için geldiğimi bilmelerine rağmen test sürüşüne ikna etmeleri aracı anlatmaları ve her türlü güzel sohbetleri için kendilerinede teşekkür ederim.

Aklımın bir köşesine yazıldı KİA araç değiştireceğimde uğrayacağım yerlerden biri olacak.
    Yeri gelmişken sorayım bu markanın ve bu modelin herhangi bir kronik sorunu var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ageofempires

merhaba arkadaşlar kia ceed süper bir araba oncelikle belirtmeliyim.C segmentine damgasına vuracak bir araba fakat piyasada pek rastlayamıyoruz.gerek donanım gerekse motor yonunden super(özellikle donanım).birkaç sorum olacak:
    1-arac yol sesini fazla mı alıyor ?
    2-rüzgar sesleri duyuluyor neden ?

bunlar araçla ilgili
    ilk 1000km'ye aracı nasıl ulaştırmalıyız?(rodaj süresi)
    ilk 1000km içinde aracı hangi devir aralığında kullanmalıyız (otomatik vites kendi ayarlıyor fakat kick-down mekanizmasıyla değiştirme imkanı bulunuyor bunu kaç devirin ustune çıkarmamalıyız?)
    ilk 0-5000 arası aracı hangi hızda kullanmalıyız ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkur ediyorum.
    Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

dostum araçta yol ve rüzgar sesi sınıfında en iyilerden biri kesin olarak söylüyorum civiten daha sessiz rüzgar sesi ise dizel 308 den az, sadece rölanti sesi yüksek 308 dizel rölantide içerde nerdeyse hiç ses yok

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.