Bildirim
kha'zix hakkında bilgi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nightblue kha gameplay yaz youtubea
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
buradan ulaşa bilir miyim -
quote:
Orijinalden alıntı: kulkaksa
buradan ulaşa bilir miyim
buradan derken?
youtube 'nightblue kha gameplay' yazdığımda videolarda kha'zix oynayışını itemlerini v.b şeylerini bula bilecek miyim yani -
quote:
youtube 'nightblue kha gameplay' yazdığımda videolarda kha'zix oynayışını itemlerini v.b şeylerini bula bilecek miyim yani
aldigi itemlere bakarak anlarsin build istersen lolpro sayfasinda bulursun ve oyunda kac lv oldugunu yazarsan bende birseyler karalarim unutmadan hangi lanede oynayacaksin?
15 levelim ama kısa süre oynadım arkadaşım kasmıştı bende yeni hesap açtım -
Kha kanser oluyor jungda WW öğren
Not: 4.20'den sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
jungda WW nereden öğreniyoz :D ( lütfen lütfen alay etmeyin bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum ) -
şimdi 4.20 ile suikastçi jungle heroları(rengar-kha vb.)sustain olsa dahi kırmızı günçlendirmeye ölüyorlar onun yerine fiddlesticks warwick nunu gibi fazlasıyla can doldurup fazlasıyla hasar veren heroları tercih etmen daha iyi olur özellikle yeni başladığın için jungle rolüne alışman daha kolay olur öğrenme kısmını youtubedan 4.20 jungle fiddle-ww-nunu gameplay tarzında aratıp ilgili videoları izleyerek ne yapılıp ne yapılmacağını kavrayabilirsin ama en etkili yöntemi sürekli jungle heroları ile oynayıp kendin tecrübe etmendir ne zaman nerde olacağını hangi itemi ilk çıkağını feedleyerek öğrenebilirsin -
quote:
jungda WW nereden öğreniyoz :D ( lütfen lütfen alay etmeyin bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum )
Warwick. Şu andaki en iyi junglerlardan bir tanesi. Şimdilik sustaini olmayan junglerlardan uzak dur yeni başlıyorsan çünkü artık 2 potla jung dönülüyor.
Kha gayet güzel temizliyor qnq bu neyin kafası?
quote:
Orijinalden alıntı: Kralorti70
Kha gayet güzel temizliyor qnq bu neyin kafası?
Early'de sustain sorunu yaşıyor diye duydum.
dravenden devam etsem kurtarırmıyım olayı :D kafam iyice karıştı :D -
Kha'Zix oynarken Q-W-E yeteneklerini sırayla geliştirirsen iyi olur. Q-E-R Evrimleştir bence. Eşya dizilimi olarak:
Hırpalayan
Ionia Çizmeleri
Kara Balta
Üçlü Kuvvet
Hydra
Kanasusamış
Koruyucu Melek (Randuin veya Ruh Gömleği olarak karşıya göre tercih edilebilir.) -
quote:
Orijinalden alıntı: TSM Rengar
Kha'Zix oynarken Q-W-E yeteneklerini sırayla geliştirirsen iyi olur. Q-E-R Evrimleştir bence. Eşya dizilimi olarak:
Hırpalayan
Ionia Çizmeleri
Kara Balta
Üçlü Kuvvet
Hydra
Kanasusamış
Koruyucu Melek (Randuin veya Ruh Gömleği olarak karşıya göre tercih edilebilir.)
çok sağol kardeşim item ve skil dizilimi için bir nevi aradığım buydu -
Adam 15 levelim demiş jung oyna diyen var Kha al topa git onerilenleri kas
W yetiyor qnq sen bide Rammus reyizi düşün.Direk oyundan silseler daha iyiydi
Dari al qnq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X