Şimdi Ara

keyfe bak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

soldaki aşure sağdaki de çilek.pc dede stargate univers in izlemediğim 4 bölümü

• amaç
  • sen kanguruyu çayıra salalı epey koptun.....^^ en iyisi tekrar geri getir %)
  • o nasıl aşure laa
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

sen kanguruyu çayıra salalı epey koptun.....^^ en iyisi tekrar geri getir %)

keyfi yerinde onun
  • Yakalamışken bişey sorayım yeri değilde.Sen simülatörde hangi joyistiği kullanıyordun ? Bende alıcamda
  • stargate universe nasıl güzel mi?güzelse bende başlicamda
  •  keyfe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

stargate universe nasıl güzel mi?güzelse bende başlicamda

hacı sıkılmadan izlersen süper konu.ama yok ben sıkılırım dersen bilemem.eskisi kaar aksiyon yok yerine bol bol felsefi konular var.nihayetinde olayın geçtiği yer sınırlı.ama bence izle diğer serileri bitirdiysen.bide börtecine ben logitech extreme 3d kullanıyorum imzamdaki resme tıkla konuya gidersen orda analttık

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

hacı sıkılmadan izlersen süper konu.ama yok ben sıkılırım dersen bilemem.eskisi kaar aksiyon yok yerine bol bol felsefi konular var.nihayetinde olayın geçtiği yer sınırlı.ama bence izle diğer serileri bitirdiysen.bide börtecine ben logitech extreme 3d kullanıyorum imzamdaki resme tıkla konuya gidersen orda analttık

ok atlantisi izlemedim atlantis mi? yoksa bundan mı başlıyım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

ok atlantisi izlemedim atlantis mi? yoksa bundan mı başlıyım?

sorumu bu önce sg1 i 8. sezona kadar izle sonra 8. sezona başlamadan from stargate to atlantis belgeselini izle 8. sezonda atlantise başlar 1 ondan 1 ondan o şekilde izle
    sg-1 bitince 2 film var onlarıda izle atlantisi izledikten sornada izleyebilirsin atlantis bitince de niverse a başla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.