soldaki aşure sağdaki de çilek.pc dede stargate univers in izlemediğim 4 bölümü
amaç
sen kanguruyu çayıra salalı epey koptun.....^^ en iyisi tekrar geri getir %)
o nasıl aşure laa
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
sen kanguruyu çayıra salalı epey koptun.....^^ en iyisi tekrar geri getir %)
keyfi yerinde onun
Yakalamışken bişey sorayım yeri değilde.Sen simülatörde hangi joyistiği kullanıyordun ? Bende alıcamda
stargate universe nasıl güzel mi?güzelse bende başlicamda
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
hacı sıkılmadan izlersen süper konu.ama yok ben sıkılırım dersen bilemem.eskisi kaar aksiyon yok yerine bol bol felsefi konular var.nihayetinde olayın geçtiği yer sınırlı.ama bence izle diğer serileri bitirdiysen.bide börtecine ben logitech extreme 3d kullanıyorum imzamdaki resme tıkla konuya gidersen orda analttık
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
hacı sıkılmadan izlersen süper konu.ama yok ben sıkılırım dersen bilemem.eskisi kaar aksiyon yok yerine bol bol felsefi konular var.nihayetinde olayın geçtiği yer sınırlı.ama bence izle diğer serileri bitirdiysen.bide börtecine ben logitech extreme 3d kullanıyorum imzamdaki resme tıkla konuya gidersen orda analttık
ok atlantisi izlemedim atlantis mi? yoksa bundan mı başlıyım?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
ok atlantisi izlemedim atlantis mi? yoksa bundan mı başlıyım?
sorumu bu önce sg1 i 8. sezona kadar izle sonra 8. sezona başlamadan from stargate to atlantis belgeselini izle 8. sezonda atlantise başlar 1 ondan 1 ondan o şekilde izle sg-1 bitince 2 film var onlarıda izle atlantisi izledikten sornada izleyebilirsin atlantis bitince de niverse a başla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme