Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Temmuz 2022; 10:28:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinebilir

-
-
Son yere geliyorum paylaşma seçeceği görünmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhmus21 -- 15 Mart 2022; 15:44:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hatanın nedenleri mesela log- verisinin olmaması veya direkt doğrudan kestirmeyi çalıştırıyor olmanız veya başka bir neden. Veri analizleri seçenekini yeni açtıysanız 24 saat bekleyin.
ayrıca paylaştığınız resimde paylaş seçeneklerin pil hakkında kestirmesi görünmüyor işlemleri düzenleye tıklayıp kestirmenin kısa yolunu paylama seçeneklerinde görünmesine izin verebilir misin
halen daha yapamıyorsanız üzgünüm yardımcı olabileceğim başka bir şey aklıma gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 6 Nisan 2022; 16:36:48 >
Biraz iyileştirdim ve bir kaç detay ekledim.
iPhone modelini ekleyemedim yapabilecek varsa denesin ben çok bilmiyorum
harikasınız teşekkürler
Çok güzel, elinize sağlık. Direk kestirmeyi çalıştırdıgımızda , log dosyasını seçmeden verileri görmek mümkün mü ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu içeriğinde anlattığım gibi şimdilik.
Belki ilerleyen zamanlarda olabilir şu anda mümkün değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 5 Nisan 2022; 0:13:50 >
Emeğinize sağlık,çok basit ve kolay bir yöntem,iphone'da ve ipad'te hemen öğrendim,bu arada ipad'e 15.4.1 yükledikten sonra pil sağlığı %100'den %97'ye inmiş
-
Aynen çok basit.
bu konularda çok acemiyim gördüklerimi bulduklarımı daha zengin hale getiriyorum birleştiriyorum deneme yanılma ile bakalım bir kaç düşüncem var yapabilirsem farklı kestirmeler için.
bu kestirmeye cihazın cihazın modelini ekleyemedim mesela xr veya se 2020 gibi gösteremedim bi o eksik yapabilen olursa iyi olur aslında.
Başka Kestirmeler var mı tavsiye edebileceğiniz ? Veya Kestirmeler hakkında forumda bir konu var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 24 Nisan 2022; 3:23:18 >
pil hakkında V.1.3 versiyonuna Güncelledim.
Yeni versiyonu deneyip ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
pil hakkında V.1.4 versiyonuna Güncelledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- siri konuşmuyor
- yurtdışından gelen telefonu ne zaman satabilirim
- xiaomi adaptörü ile iphone şarj etmek
- kurumsal hat imei kaydı turkcell
- iphone 11 çift sim
- iphone 14 kaç gram
- iphone se 2022 vs iphone 11
- iphone 14 pro max kaç watt destekliyor
- ios 16 özellikleri
- iphone 15 özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X