Şimdi Ara

keşke türkiyeden de şu sitelere kayıt olabilsek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    My son pay for animation school for his birthday, organized by Ashanti McGee
    https://www.gofundme.com/f/my-son-pay-for-animation-school-for-his-birthday

adam çocuğunun üniversitede barınma masraflarını çıkaramadığını söyleyip 4000 dolar bağış almış awk. maşallah türkiye hariç her ülkeden kayıt olabiliyoruz böyle fonlama sitelerine...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bizimkiler çıkarcının teki çünkü

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    valla yalan yok, ana geçim kaynağım bu gibi siteler olurdu bizde de olsaydı

birisi komşusuyla iyi geçinemediği için bahçesine çit diktirmek istemiş. onun parasını bile böyle sitelerde kampanya başlatarak çıkarmış.

dilencilik işi dışında gerçekten güzel proje fikirleriniz varsa günler içerisinde yüz binlerce dolar toplayabiliyorsunuz. ülkemizde de zamanında benzer girişimler türkcell ve başka şirketler tarafından başlatılmaya çalışıldı ancak ülkenin durumu ortada...

paypal ülkemizde olsa aslında bi yere kadar kullanabiliriz böyle siteleri ancak o bile yasaklı, ne yapalım

• transferwise oluyorsa ve vpn ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt
    seçtiğimiz ülkeye ait kimlik numarası ve ev adresini falan istiyor. bazı siteler ev adresini bile doğrulamamızı istiyorlar elektrik faturası yoluyla. babamdan rica etsem o halleder belki ilerideki işlerimi. şu an dilencilik yapmak gibi bir niyetim yok

• Biz hadi kayit olsakta bagis toplasak yuzde 20sine devlet yuzde 30una bankalar el koyar dolar transfer swift ucreti diye :D

• Beyler biraz ölü upluyorum ama Evimde yangın çıktı ve yandı bu tarz bir sitede fon başlatmak mümkün mü Türkiye’den ? En azından küçük eşyaları yenileyebilirim (saç kurutma makinesi, tost makinesi gibi) (sigorta yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • traumatized kullanıcısına yanıt
    bulamadım ben hocam. türk siteleri var ama onlar da biraz ölü gibi. yabancı siteler de yurtdışı adres bilgisi, telefon numarası, paypal hesabı vs istiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.