Taksici esnafı sevmezdim bir sürü vakaları vardır herkesin bildiği malum.Fakat bir gerçek varki bu ülkede eskiden sivil olup hakkını en fazla arayanlar İşçilerdi şimdi Taksicisi lobisi...
Organize olabiliyorlar Eylem yapabiliyorlar Protesto edebiliyorlar Ana akım medyadan ulusa seslenebiliyorlar Birbilerini destekliyorlar Hitabet yetenekleri var
isteklerini hükümete yaptırabiliyorlar zamsa zam überin yasaklanması ise yasaklanması kısacası sözleri geçiyor.Benim gözümde muhalifet partilerinden daha etkililer.Bir sonraki seçimde parti kurarlarsa atacağım.
NOT:Hitabet ne alaka diyenler olabilir .Haber bültenleri sürekli gizli kılağa girip bunları suç üstü yakalıyorlar hiç panikleyen konuşamayan taksici gördünüz mü o haberlerde ? Hayır,yalanlarına soğuk kanlılıkla devam edebiliyorlar tıpkı casusluk filmlerindeki ajanlar gibi.Ayrıca fikirlerini sosyal ortamlarda ve medya organlarında çok iyi tartışabiliyorlar.
zaten partileri var. taksi plaka sahiplerinin cogu siyasi.
Jeopol
kullanıcısına yanıt
Sadece sahipleri değil taksiyi süren şoförlerde başarılı bir şekilde haklarını arıyorlar.
kuklacini
kullanıcısına yanıt
onlar seve seve o eylemlere katilacak. yoksa gule gule derler.
20 kişi toplanıp uberci dövmek mi hak aramak? akp ve mhp vekillerinin taksiciden pek farkı yok zaten.
Sabıkaları kabarık bugüne kadar yaptıkları işler yüzünden cezalandırıldıklarını görmedim.Bir iki kişiye göstermelik cezalar okadar gerçekten lobi faliyetlerini çok iyi yürütüyorlar hayranım onlara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme