Şimdi Ara

KEŞKE DÜNYAYA HİÇ GELMESEYDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes tarafından ezildim. 1 tane arkadasım olmadı. Kızı hiç sormayın 1 dk bile konusmamısımdır hiçbi kızla. Lise hayatım zehir zemberek geçti ve geçiyor HAYATIMIN EN KÖTÜ 3 YILI LİSESE GEÇTİ şuan lise 3 gidiyorum hayatından ne çıkarmak isterdin deseler bu 3 yılı çıkartırdım. Akrabalarım bike bana kız gbiisin diyolar. Sınıftakiler safsın malsın utangaçsın diyolar. Ve haklılar aynı annem ve dayıma çekmişim onlarda böyleler

Hayatta hiç bişey beceremedim fakir bi semtte tipik bi meslek lisesine gidiyorum bilişim bölümü okuyorum ama zerre bişey anlamadım derslerden derskere kafayı veremiyorum. Çok kafaya takıyorum. Diploma almak için okuyorum.

Ailem ne yasadıgımı bilmiyor beni mutku sanıyolar. Halbuki onlara hiçbişey anlatmıyorum hep içime atıyorum.

İnsanlar hep beni kullandı saf ezik pısırık korkak herifin tekiyim ben. Keşke doğmadan önce insana sorabilseler sen şöle şöle bi hayat yaşicaksın gelmek istermisin dünyaya diye. 1 saniye bile düşünmeden hayır derdim. Lanet olsun böyle hayata.

Paramız da yok zengin değiliz bari ordan yırtardım ama oda yok. Değersiz herifin tekiyim ben bi halt olmaz benden. İntihar etmeyi düşünüyorum ama ailem çok üzülür o beni engelliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İntihar konusu doldu bugün nooluyor yav

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aglattin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir şeyi bu kadar kafanıza takmayın. Hayat gelici geçici, ayrıca insanları bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Sizin gibi insan oda.
    Sana tavsiyem okul sonrası yada hafta sonu bir işe gir. En azından meslek okuyorsun ve bu meslek hakkında bilgin olduğu için tıpkı staj gibi işe başlayabilirsin. Cebinde iki kuruş para olması bile ayrı bir güven verir.
    Seninle dalga geçen kişilere karşı ağır başlı ciddi bir tavır takın. İnsanları gözünde büyütme. Yeri gelince egoist ol, diğer insanları küçümse. Onların ezik yanları bul küçümse onları, bu ezik yanları yüzlerine vur!!
    Seninle dalga geçmeye devam ederlerse bileğinin gücünü kullan. Dayak yesen bile en azından sözün geçer.
    Her insanın korkusu vardır, fakat fazla korku, korkaklıktır. Korkak olma, kendin ol

Bu video iyi gelir, alt yazılı izlehttps://www.youtube.com/watch?v=mgmVOuLgFB0

• Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi dırıdırı

• Geçmeyecek kardesim daha yolun basında bile değilsin biraz daha buyu hayatın ne kadar değersiz olduğunu göreceksin. Buyumekten kastım yasin degil olgunluktan bahsediyorum. Daha yeni başlıyorsun pişmeye. Dünya zaten bir rüya kendini dünyevi zevklere bağlama çünkü her sey sahte. Akıl vermek degil amacim. Tavsiye istersen pm den yaz.

8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emin olabilirsin senden cok istedigim bisey hic dunyaya gelmemis olmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.