Şimdi Ara

Keşke diyorum bazen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Keşke diyorum bazen, sınav hiç gelmeseydi, hiç girmemiş olsaydım sınava. Hayatımın sonuna kadar çalışsaydım ama hiç girmeseydim.

    Neden diye soracak olursanız, çok boşlukta hissediyorum. Ya gerçekten çalışmak; bir şeyler yapmak istiyorum, ya da özgürlüğe alışık olmadığım, modern bir köle olduğum için boş durmaktan nefret ediyorum.

    Son günlerde çok fazla sıkılıyorum ve bunalıyorum, çalışmak zorunda olmayışım beni bitiriyor resmen. Sınavın kötü geçmesi ve tm de ilk 150 bine bile giremeyecek oluşum da başka yönelimlere sebep oldu. Gidebileceğim en kral üniversite, sosyal hizmetler falan. Sosyoloji falan okuyayım diye düşündüm, nerdeyse hepsi işsiz (kasiyerlik falan yapıyorlar). Hal böyle olunca çaresizce daha başka arayışlara girdim, son günlerde jigolo olmayı düşünüyorum. Ülkemizde bir sürü kız demeye dilimizin varmayacağı; yaşlı, çirkin, şişman kız var. Bende söylemesi ayıp, kaslı, 1.85 boyunda, mavi gözlü bir erkeğim. Yolda yürürken, ya da otobüste dururken çoğu kız bana bakarken ıslanıyor. Kalabalık otobüslerde bir çok kız ben bindiğim anda üstüme düşme numarası yapıyor, ya da kendini yere atıyor ben tutayım diye. Bir kaç kez mankenlik başvurusunda bulundum, ama hep torpil dönüyor almıyorlar.

    Bakın açık konuşayım, aslında çok ciddi başladım yazmaya. Konunun başında ağlayacak gibiydim, şimdi gülüyorum. Kendimi tutamadım.

    Neyse işte; 18 yaşındayım, ilk kez girdim sınava. Ama içimde zerre miktar çalışma isteği yok. Kitapların birini daha görmeye tahammülüm yok. Bu sene özel ders bile aldım matematikten, ama hiçbiri çıkmadı. Artık daha fazla ailemin parasını yemekte istemiyorum. Yurtdışına gidip dil eğitimi almak istiyorum, ailemden evi satmalarını ve beni Kanada’ya göndermelerini istedim. Ama kabul etmediler, ne biçim ailem var görüyorsunuz. 3 çocuktan tek erkek olan benim için sadece bir tane evi satmalarını istedim bunda ne var ki. Sürekli bir sene daha çalış diyorlar.

    Ya bakın yemin ediyorum troll değilim ama içimden bunları yazmak geldi. Ya neyse işte yeter artık ya, ne spora gitmekten zevk alıyorum, ne yemek yemekten zevk alıyorum, ne bilgisayar oyunu oynamaktan, ne kitap okumaktan, ne de kahve içmekten zevk alabiliyorum. Sınavdan önce her birini yapmak için kudururdum. Ama sınav bitince isteklerim gitti, hayattan zevk alamaz hale geldim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 17:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öyle ıslanıyor ki, şarıl şarıl su damlıyor. Görmen lazım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de okuyordum ya...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonric kullanıcısına yanıt
    Hocam okumaya devam edebilirsiniz, içeriğin %75i doğrudur..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bsg kardeş ailene yük olmak istemeyip evlerini satmalarını istiyosun bari 1 sene daha dene öyle iste

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ss at bakalım yakışıklı mısın gerçekten?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aymbm A kullanıcısına yanıt
    Ss ile olmaz bu iş, belki gerçekte yakışıklıyım ama fotojenik olmayabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 17:37:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şimdi Hocam açık konuşmak gerekirse isteyipte ulaşamadığım kız olmadı. Genelde başta biraz çekingen davransalarda, çok etkileyici konuştuğum için 5-10 dakikada yelkenleri suya indiriyorlar.

    Hele hele karşımdaki kız sapyoseksüel ise 15-20 saniyeye tamam...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.