Şimdi Ara

Kesilen Dudak Dikilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık arkadaşlar.. Diyelim bir şekilde derince dudağınız kesildi.. Dikilmesi mümkün mü ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kesilen Dudağa Dikiş Atılır Mı?

Bir dudağın kesilmesi durumunda, yaranın ciddiyetine bağlı olarak dikiş atılması gerekebilir. Dudağın iç kısmındaki kesiler genellikle dıştaki kesilerden daha ciddi kabul edilir ve dikiş atılmasını gerektirir.

Dudağa Dikiş Atılır Mı?

• Dudak yarılması derin veya genişse dikiş atılabilir.
    • Dudak patlaması, dudağın dokusunun kopmasına neden oluyorsa dikiş gerekebilir.
    • Dudak yaralanmaları kan damarlarına veya sinirlere zarar vermişse dikiş atılması gerekebilir.

Dudağın İçine Dikiş Atılır Mı?

• Dudak içine atılan dikişler, iç yaraların kapatılması ve iyileşmenin desteklenmesi için gerekli olabilir.
    • Dudak içine atılan dikişler genellikle kendiliğinden eriyen malzemelerden yapılır.

Dikiş Süreci

Dudağa dikiş atılması işlemi genellikle lokal anestezi altında yapılır. Doktor, yaranın kenarlarını hizalar ve dikişler atar. Dikişler genellikle birkaç gün veya hafta sonra doktor tarafından alınır.

İyileşme Süreci

Dudağa atılan dikişlerin iyileşmesi genellikle birkaç hafta sürer. Bu süre zarfında dudak bölgesinde şişlik, morarma ve hassasiyet olabilir. İyileşme sürecini hızlandırmak için yaranın temiz tutulması ve doktorun talimatlarına uyulması önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • piskopat mısın
  • dikilirde hayrola mazoşist misin yoksa?
  • Küçükken dudağım yarılmıştı.Benim dudağım koşan bi çocuğun alnına çarpınca olanlar oldu.Doktora gittik 3-5 dikiş attı.Dudağım baya şişti katı yemek yiyemedim sıvı yemeklerle beslendim.1-2 hafta içinde dudak eskisi gibi oldu ama dikiş atılan yerin sertliği 5-6 senede anca geçti.Halada hafiften sertlik var
  • Ya yok da.. Bıçağı elma dilimine saplayıp öyle yerim ben genelde. Çatal kullanmam. Olur da bir gün kesilirse diye..
  • Benim kuzenimin dudağı patladı. İçine silikon koyup diktiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Ya yok da.. Bıçağı elma dilimine saplayıp öyle yerim ben genelde. Çatal kullanmam. Olur da bir gün kesilirse diye..

Mmm çok tedbirli gördüm senii
  • dudağı geç , millet kopan ....si çatıdan alıp dikiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Ya yok da.. Bıçağı elma dilimine saplayıp öyle yerim ben genelde. Çatal kullanmam. Olur da bir gün kesilirse diye..

Kusura bakma ama çok gülmek istiyorum bu yoruma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.