Şimdi Ara

Keşfedilmeyi Bekleyen Cevher: Final Fantasy XIV : A Realm Reborn & Heavensward (MMORPG) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
25.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • axilik kullanıcısına yanıt
    Evet, giremezsiniz.
  • Oyunu PS4 için almayı düşünüyorum. İninal kartımı kullanarak abonelik (bu bir aylık olan şey) alabilir miyim yoka banka kartı kullanmam mı gerekir? Ücreti TL ile ödeyebiliyor muyum yoksa $ olması mı gerekiyor? Ayrıca bir ayı ne kadar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsieur De Paris -- 2 Ocak 2019; 23:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monsieur De Paris kullanıcısına yanıt
    İninal hiç kullanmadım ancak problemsiz bir şekilde kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Evet TL ile ödeyebilirsiniz. Zaten euro olarak ödüyorsunuz, güncel kur üzerinden çeviriyor. Aylık 13 veya 11 euro gibi bir ücreti var.
  • Bu "Square Enix Account Management System" yüzünden çıldırmak üzereyim. Kredi kartımı kaydetip yanlışlıkla tekrar sildim şimdi ise tekrar kayıt etmeme izin vermiyor. İçinde para olması mı gerekiyor? 1€ ücret gerekiyormuş sanırım. (Eğer öyleyse çok saçma)



    Ve ben ilk kayıt olduğumda hâlâ 18 olmadığım için sahte bir tarih ile kayıt olmuştum. Şu an 18'im ve doğum tarihimi değiştirmek istiyorum. Bunu değiştirebilir miyim? Değiştiremezsem eğer ileride sorun çıkarır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monsieur De Paris kullanıcısına yanıt
    SE kredi kartları konusunda biraz problemli maalesef. İmkanınız varsa başka bir kart ile deneyiniz. Ve evet sanırım doğum tarihini değiştirmek mümkün değil, ama hatırladığınız takdirde ileride sorun çıkması için hiçbir sebep yok.

    Bu arada sanırım başlığa bundan önce birkaç mesaj daha attınız fakat başlık içinde görünmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashina -- 9 Ocak 2019; 19:43:33 >
  • ffxiv'in forumunda kartın bloklandığı ve biraz beklemem gerektiği söylenmiş. Bir hafta bekleyip tekrar deneyeceğim olmazsa yeni bir kart kullanacağım artık.



    Diğer attığım mesajlar hesabı geri almam ile ilgiliydi. Şifremi ve Q ile A'ı unutmuştum. SE Support'ta da "Region" kısmında TR olmadığı için destek alamamıştım. Buraya yardım almak için mesaj atmıştım ama daha sonra şifremi hatırlayınca mesajı sildim.



    Benim bu konuda belirtilmeyen ve internette cevabına ulaşamadığım bir sorum var. Şu ana kadar p2p, p2w ve b2p olan birçok mmo oynadım. Bu mmo'lardaki en büyük sorunum parası olan insanların in game store'dan gerçek para karşılığında itemlar alıp bunları oyundaki diğer oyunculara satarak para kazanması ve diğer oyuncuların önüne haksız bir şekilde geçmesi oldu. Bu ffxiv'de ne kadar etkili? p2p olduğundan p2w olmayacağının ve mogstation'da sadece kozmetik ürünlerinin satıldığının farkındayım ama yine de endişelenmeden edemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Monsieur De Paris kullanıcısına yanıt
    Evet Mogstation'da yalnızca kozmetik ürünleri var, oyun içi satılamaz.
  • Teşekkürler. Oyunu çok sevdim. 2 günde 19. lvl'e kadar geldim. Şu an free trial'ı oynuyorum. 35 lvl olunca Collecter's Edition'ı alacağım. Aylık 80 lira fazla olsa da parasını hak edecek bir oyun gibi duruyor.



    Sizce şu anda Fenrir'i almak için mgp kasmak ne kadar mantıklı olur? Çok hoşuma gitti ama free trial'da, levelim düşükken uğraşılabilecek bir şey mi bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsieur De Paris -- 11 Ocak 2019; 3:56:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monsieur De Paris kullanıcısına yanıt
    Bence pek mantıklı değil, Fenrir pahalı olduğundan çok zamanınızı alabilir. Bence şimdilik oyunun keyfini çıkarın.
  • Merhabalar,

    Oyuna yeni başladım, ps4 üzerinden complete edt. aldım, zodiark sunucusundayım. az çok mmorpg deneyimim olduğu için çözerek ilerliyorum. her türlü topluluğa katılmaktan keyif duyarım, psn nickim Mertelyev, oyun içi karakter adim Mertel Kurualiev, oyun hesap adımsa yine mertelyev. iyi oyunlar :3

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Craft işine ne zaman başlamalıyım? Şu an 29 levelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monsieur De Paris kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş başlayabilirsiniz ama bence size kalmış bir şey. Bence, hiç değilse önce oyundaki tüm içerikleri tamamlayıp en son seviyeye ulaştıktan sonra başlamanız daha mantıklı. Zevk meselesi sonuçta.
  • Merhaba yine ben :D Şu an 42 lvl Ninja'm ve 32 lvl Bard'ım var. ARR'yi bitirip 50 olunca DK olmayı istiyorum. Şu an POTD oynayıp Ninja'da DK Kinna'sını alabilir miyim? Spesifik bir classın Kinna'sını elde etmek için PoTD'i o class ile mi oynamak gerekiyor?

    Bir de internette 50 lvl'da verilen bir görevde Fantasia verildiğini okudum. Sanırım Fantasia daha önceden görev reward'u olarak verilmiyormuş. 1 aylık sub olduktan sonra veriliyormuş. Hala 50 lvl'da Fantasia veriliyor mu? Reddit'te Fantasia alamadıkları için isyan eden birçok insan var. Kafam karıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsieur De Paris -- 17 Ocak 2019; 23:31:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monsieur De Paris kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsiniz, sıkıntı yok.

    Eskiden Fantasia 1 aylık sub olduğunuzda Veteran Reward olarak veriliyordu. Ancak yanlış hatırlamıyorsam, 4.0 ile bunu değiştirip, artık 2.0'ın son MSQ'su ile bir quest reward'u olarak veriliyor.
  • Oynayan arkadaşların serverlarını öğrenebilirmiyim ?
  • Yeni bir expansion çıktığında kaç TL oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Monsieur De Paris

    Yeni bir expansion çıktığında kaç TL oluyor?
    Stormblood ciktiginda 150 TL idi yanlis hatirlamiyorsam.
  • Şu oyun beleş olsada bir deneyip bıraksak. Oyun hoşuma gitmedi ama denemekte istiyorum. Steamde şuan 2500 online varmış bu kadar az oyuncuyla mmorpg oynanmaz bence.
  • 20 yıl gecse de ucretsiz olmaz. FFXI 2002 yapimi olmasina ragmen hala aylik ucretli bir oyun, siz hesap edin.

    Steam tek basina bir olcut degil. PC'de Steam uzerinden oynamayanlar var ki onlar cogunlukta. Arti olarak ps4 uzerinden oynayanlar daha fazladir muhtemelen.

    Bunlara ilaveten, oyunun bir Free Trial'i mevcut, deneyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashina -- 24 Ocak 2019; 21:57:0 >
  • Çıldırmışsınız siz. Hic bir pvp mekanigi barındırmayan bir mmorpg yapıma aylıo ücret veren ben mmorpg oynuyorum demesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.