Bildirim
kernel ile usb voltajını artırıp otg desteği vermek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonun? _____________________________ -
s3 neo yardımcı olursan çok sevinirim otg desteği yok die bir durum yok çünkü powerbank ile güç verdiğimde flashımın içini açabiliyorum _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: orkundirenci
s3 neo yardımcı olursan çok sevinirim otg desteği yok die bir durum yok çünkü powerbank ile güç verdiğimde flashımın içini açabiliyorum
S3 Neo'da kullanılan çipsetin USB'ye güç verme desteği var. Aynı çipsete sahip olan Turkcell T50, ek güç gerektirmeden 2.5" harddiski çalıştırabiliyor.
Ammavelakin S3 Neo'da bootloader düzeyinde bir engel var sanırım. Bu yüzden de geliştiriciler aktif edememişler._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
quote:
s3 neo yardımcı olursan çok sevinirim otg desteği yok die bir durum yok çünkü powerbank ile güç verdiğimde flashımın içini açabiliyorum
S3 Neo'da kullanılan çipsetin USB'ye güç verme desteği var. Aynı çipsete sahip olan Turkcell T50, ek güç gerektirmeden 2.5" harddiski çalıştırabiliyor.
Ammavelakin S3 Neo'da bootloader düzeyinde bir engel var sanırım. Bu yüzden de geliştiriciler aktif edememişler.
yani hiç bir şekilde yapamazmıyım yoksa biraz kurcalamam mı gerekiyor_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
quote:
Ammavelakin S3 Neo'da bootloader düzeyinde bir engel var sanırım. Bu yüzden de geliştiriciler aktif edememişler.
yani hiç bir şekilde yapamazmıyım yoksa biraz kurcalamam mı gerekiyor
Hiçbir şekilde yapamazsın._____________________________
-
umut fakirin ekmeğidir şuan kurcalıyorum
saolun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt