Şimdi Ara

Keratin Bakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İntense Keratin & Keratin Eczanesi – Miracle Of The Nature
    Keratin eczanesi muhteşem Anadolu topraklarının yetiştirdiği eşsiz bitkilerin, en özel harmanların dan oluşan organik kozmetik ürünlerinin güvenilir markasıdır. Tüm Anadolu'nun coğrafyasında, asırlardır el değmemiş doğal ortamlarında yetişen bitki özleri ve yağlarını insan vücudunun yenilenmesine ve doğal güzelliğine adadık. Bol oksijen ve doğal kaynak suları ile kendi doğal ortamlarında yetişen organik bitkileri her aşamasını özenle takip ederek muhteşem ürünlere dönüştürdük. Doğal olmayan hiçbir katkı kullanmadan üretilen kozmetik saç bakım ürünlerimiz, zorlu şehir hayatına direnen saçlarınızı yeniden doğal güzelliğine kavuşturmayı hedeflemektedir.
    Her sektörde olduğu gibi kozmetik sektöründe de az miktarlarda doğal maddelere, sağlıksız katkılar ekleyerek tüketiciyi yanıltan kozmetik ürünler vardır. Güzel kokular ve alımlı ambalajlama arkasına saklanan ürünlerden uzak durulmalıdır. Keratin Eczanesi & İntense Keratin olarak hedeflerimiz gerçek saf ve doğal saç bakımını ürünlerimiz vasıtası ile sizlere sunmaktır.
    Saf Keratin İçerikli Organik Ürünlerimiz;

    Keratin Onarıcı Full Set:
    Bütün organik ürünlerimizi tek bir yerde toplayan keratin onarıcı full seti saçınızın tüm problemlerine cevap vermesi için özenle bir araya getirildi. Saç dökülmesini engellemek için bitkisel formülasyon ile üretilen İntense Keratin Organik Şampuan, İntense Keratin’li Gözenek Açıcı ve Yağ’ının yanı sıra saçınıza uyguladığınız işlemlerden dolayı yanan ve yıpranan saçlarınızı onarmak için İntense Saf Keratin Serum ve Maskeyi bir araya getirerek saçınıza tam anlamıyla mükemmel bir bakım imkânını siz değerli kullanıcılarımıza sunuyoruz.
    Keratin Onarıcı Full Set İçeriği:
    1. İntense Keratin Organik Şampuan 250 (ml)
    2. İntense Keratin’li Gözenek Açıcı (100 ml)
    3. İntense Keratin’li Saç Bakım Yağı (100 ml)
    4. İntense Keratin Saf Keratin Serum (50 ml)
    5. İntense Keratin Keratin’li Saç Maskesi (150 ml)
    Keratin Onarıcı Full Set Özellikleri;
    Kür halinde kullanılması etkisini arttırır.
    Boya veya işlem yapamayacak kadar yıpranan saçları daha güçlü hale getirir.
    Birçok kimyasal işlemlerden dolayı yıpranmış, yanmış, deforme olmuş tüm saçlarda, saç uçlarındaki kırıkların onarımında çok etkili ve hızlı çözüm sağlar.
    Aşırı saç dökülmesini engeller, kaşıntı, yağlanma, kuruluk ve kepeği önler.
    Saçlarınızda kökten uca komple yapılanma ve hızlı bir şekilde saç uzatma etkisi gösterir.
    Hamile, çocuk, bay, bayan herkesin kullanıma uygundur.
    Keratin Onarıcı Full Set Kullanımı;
    İlk olarak İntense Keratin Şampuan ile sıcak suyla saçınızı iki defa yıkayın ve havluyla iyice kurutun. Saçlarınız hafif nemli kalabilir.
    Ensenizden yukarıya doğru 3 dakika masaj yaparak saç diplerindeki kan dolaşımınızı hızlandırın. Bu işlem ürünlerin etkisini daha da arttıracaktır.
    İntense Saf Keratin Serumunu saç dipleriniz hariç tüm saçınıza uygulayın elinizle masaj yaparak saça iyice yedirin.
    6-8 saat, ya da sabaha kadar bekletin.
    İşlem bittikten sonra İntense Keratin Organik Maskesini saç dipleriniz hariç uçtan boya uygulayın 15-20 dakika sonra durulayın.
    Bu işlemi saçlarınızı onarana kadar tahminen 3 -4 seans uygulayın sonrasında saçlarınızın dip bakımı için;
    İntense Keratin Şampuan ile sıcak suyla saçınızı iki defa yıkayın ve havluyla iyice kurutun. Saçlarınız hafif nemli kalabilir.
    İntense Keratin Gözenek Açıcı Toniği saç derinize bolca sıkın ve 2-3 dakika masaj uygulayın, 15-20 dakika saçınızı yıkamadan bekletin. Saçlarınızda içerindeki mentol sayesinde nefes alma ferahlama hissiyatı yasamaya başladıktan 2-3 dakika sonra İntense Keratin Saç Bakım Yağı işlemine geçiniz.
    Yağ’ını saç derinize masaj yaparak iyice yedirin ve 6-8 saat kadar saçınızda bekletin.
    Son olarak saçlarınızı İntense Keratin Şampuan ile yıkayarak işlemi bitirin.
    Aşırı derecede yıpranan, yanan ve çok fazla işlem görmüş saçlarda saçın yapılanma süresi biraz uzaya bilmektedir. Böyle durumlarda keratin yükleme işlemi tek seferde yeterli olmaya bilir. 2. veya 3. kullanımda yeterli keratin yükleme işlemi tamamlanacaktır ve Setteki keratin sprey orta uzunluktaki bir saç için yeterli gelecektir.
    * Tüm ürünlerimizin laboratuvar testleri Cosming Laboratuvar Bilgi Yönetim Eğitim Danışmanlık Koz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılmıştır.
    * Tüm ürünlerimiz ilgili bakanlıklara ürün bildirimleri yapılmış olup Kozmetik Yönetmeliğine göre üretim ve satışları sağlanmaktadır.
    * Ürünlerimiz asla hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Detaylı bilgi içinwww.cosminglab.com veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
    Bizimle iletişime geçmek ve diğer ürünlerimizi incelemek için testlerimize ve belgelerimizi ulaşmak içinwww.keratineczanesi.com info@keratineczanesi.com 0505 429 35 79 nolu numaramızdan bizi arayabilir veya sorularınız ve ürün desteği almak için 7/24 whatsapp ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.
    Keratin Eczanesi – Taklit Ediliyoruz!!!
    Web Sayfamız ve Sosyal Medya Hesaplarımız Taklit Edilmektedir.www.keratineczanesi.com`dan Başka Web Sayfamız Yoktur. Sosyal Medya Hesaplarımızın Hepsi @keratineczanesi`dir. Detaylara web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
    Ürünlerimizi kendi markamız olan İNTENSE KERATİN Markası ile satışa sunmaktayız. Keratin Eczanesi adında farklı markalar ile karşılaşırsanız bu tarz ürünlere itibar etmeyiniz ve lütfen bize bildirmenizi rica ederiz.
    Ayrıca Önemli: Ürünlerinin patentli keratin ürünleri olduğunu ve bizim bu ürünleri taklit ettiğimizi iddia eden firmalara lütfen markalarının değil ürünlerinin patent belgelerini ve delillerini isteyiniz.
    Piyasada bir çok bilinen firma ve markalar patent konusunu dile getirmez iken ürünlerinin patentleri olmadığı halde insanları yanıltıcı reklam ve çalışmalar yapan kişi yada kuruluşlara dikkat etmenizi ve belgelerini istemeyi unutmayınız.



    http://www.keratineczanesi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keratin Eczanesi -- 17 Ağustos 2018; 1:19:36 >







  • saçlarım çok tahrip olmuştu ve çalıştığım ortam çok stresli o yüzden saçlarım dökülüyordu bir çok saç dökülmeyi engelleyici şampuan kullandım hiç biri fayda etmedi üstüne üstelik kimyasal olduğu için saçım daha berbat bir durum almıştı evde keratin bakımı yapılabiliyormuş nasıl yapıldığına baktım ve keratin almaya karar verdim bir çok firma var saf keratin satıyoruz diye içinde kimyasal bulunuyor ilk başlarda tereddüt içerisindeydim alayım mı almayayım mı diye sonuçta o kadar para veriyoruz yengemin tavsiyesi ile intense keratinin evde keratin bakım seti varmış onarıcı, besleyici ben denemek amaçlı aldım gerçekten saçlarım artık oldukça onarıldı ve güçlendi teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.