Şimdi Ara

kepek ve kaşıntı için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hiç olmazdı kepek falan bende 1 aydır kafam kepek kaynıyor ve aşırı kaşınıyor bitlenmiş gibi. kepeğe karşı ne yapmak gerek çaresi var mı ?

The First Avenger
  • Kıliır Men

• Yaklaşık 1 yıl kepekle mücadele ettim. En son kullandığım şampuan clear man mentollüydü. Tertemiz oldu bayadır aynı şampuanı kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

The First Avenger
  • Seboreik Dermatit vs. olabilir bi doktora görün istersen

Orijinalden alıntı: Captain.America

saç döküyor mu peki clear ?

Aşırı bi dökülme görmedim her zamanki gibi dökülüyor normal sayıda. Kepek olması daha fazla dökülmesine sebep oluyor zaten.

Orijinalden alıntı: burakuyar

Seboreik Dermatit vs. olabilir bi doktora görün istersen

hocam araştırdım biraz dediğini de hiç bu hastalıgın belirtileri yok yani kaşlarda falan deri dökülmesi falan filan yok hiç. sadece aşırı kepek var saçta ayıptır söylemesi 1.5 aydır şampuanla yıkamıyorum saçıımı daha dogrusu yıkıyorum da garip bir kız şampuanı değişik bi marka avon gibi ama değil. doktora da gidicem yine de.

The First Avenger
  • Captain.America kullanıcısına yanıt
    zaten her biri olmak zorunda değil. Bende de sadece saçlı derimde mevcut kaşıntı ve kepekten başka bir rahatsızlık vermiyor. Kafa derini yakınlarına inceletirsen eğer bi farklılık görebilirler.

benim saçımı dökmüyor, zaten saçım pek dökülmez; genetik olarak gür saçlarım var. her şampuan herkeste farklı etki ediyor, benim saç köklerim dökülmeye karşı dayanıklı olduğundan dökülmüyor olabilir, zayıf saç kökleri olan birisinin saçlarını döküyor olabilir, bilemiyorum.
    şampuanların çoğunda köpürtücü olarak, sodyum lauryl sülfat(sls) vardır bildiğim kadarıyla en zararlı kimyasal sls ama çoğu market şampuanı bu kimyasalı kullanıyor köpürtücü olarak. saç köküne zarar verirse sls zarar verir yani; ama şuan kullandığın şampuanda da muhtemele sls (sodyum lauryl sülfat) vardır. şuan hangi şampuanı kullanıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakuyar

zaten her biri olmak zorunda değil. Bende de sadece saçlı derimde mevcut kaşıntı ve kepekten başka bir rahatsızlık vermiyor. Kafa derini yakınlarına inceletirsen eğer bi farklılık görebilirler.

ama bahsedildiği gibi sarımsı ve iri kepekler yok hocam minik tozlar halinde bembeyaz kepek oluyo kafamda yara falan da yok hiç kafamda. 2.5 yıldır head&shoulders kullanıyorum aniden garip markalı bi şampuana geçince oldu daha 1 ay öncesine kadar siyah bezin üstüne bile çırpsam saçlarımı kepek düşmezdi hiç.

The First Avenger
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuty76

quote:

benim saçımı dökmüyor, zaten saçım pek dökülmez; genetik olarak gür saçlarım var. her şampuan herkeste farklı etki ediyor, benim saç köklerim dökülmeye karşı dayanıklı olduğundan dökülmüyor olabilir, zayıf saç kökleri olan birisinin saçlarını döküyor olabilir, bilemiyorum.
    şampuanların çoğunda köpürtücü olarak, sodyum lauryl sülfat(sls) vardır bildiğim kadarıyla en zararlı kimyasal sls ama çoğu market şampuanı bu kimyasalı kullanıyor köpürtücü olarak. saç köküne zarar verirse sls zarar verir yani; ama şuan kullandığın şampuanda da muhtemele sls (sodyum lauryl sülfat) vardır. şuan hangi şampuanı kullanıyorsun?

bu ortadaki şampuan hocam adını yazınca bilgi resim vs. bile cıkmıyo googlede huncaneeds daynday shampo diye bişey

kepek ve kaşıntı için ?

The First Avenger

• Çok çok iyi durula saç kremi kullanma. Son bir ayda hangi ürünü ya da kullanım şeklini değiştirdiysen bir göz at.

JAGER
  • Head & Shoulders kepek ve kaşıntılı saç derisi için şampuanı var 1 haftada kepeği yok ediyor ama her yıkanan biriyseniz asla tavsiye etmem belli bir süre sonra saçlar iyice cansız olup matlaşmakta, attım bir köşede orada duruyor artık elidora geçtim kafam rahat.

Orijinalden alıntı: karlos1907

Head & Shoulders kullan 1 tane kepek bulamazsın.Kendimden biliyorum.

+1 bende tavsiye ederim
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.