Şimdi Ara

Kepeğe karşı en etkili çözüm nedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
103.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Clear Man şahsen normal şampuanla kafa mı yıkadığımda sırf kepek olan bir saçta 2-3 hafta için azaldı ve sonra hiç olmadı ama saçlarım eski kuvvetini kaybetti.Bioblas falan var sanırım hem saç köklerini güçlendirir kepeki azaltır.
  • kepeğin başlıca nedenleri sıkıntıdır zaten küçük şeylere dikkat edin tırnaklarınızı her defasında kesin ve temiz tutun sıkıntılı insanların ellerinin saçlarına devamlı gittiği bilimsel şekilde kanıtlanmışdır deniz suyu kepeğe karşı çok iyidir yazları bol bol denize gidin ve cildinizin güneş depeolamasına fırsat verin bu çok yararlı bir şeydir tabi yüksek faktörlü güneş koruyucularıylan
    anlık olarakda binbür türlü şampuan denenip doğru yolu bulmakdan başka çareniz yok gibi size önerim piyasada çokca duyulmayan la rocha posay dermodolin vb. gibi pahallı ve kaliteli şampuanlara yönelmenizdir onlarıda denemekde yarar var tabi fiyaları çok ama çok pahallı lakin direk soruna etki eden formülleri var ve bu fomüller genelde günlük şampuanlarda kullanılmıyo.
  • bosver sampuan , ilac filan, kullandigin her kimyasal daha fazla zarar verecektir zaten,, yukarida yazilmis ama arada kaynamis gitmis,, en guzel , en basit ve ucuz cozum sirke... saclarinin en son durularken buyuk bir bardak suyun icine yarim cay bardagi kadar sirke at ve onunla dururla, birak sirke kalsin saclarinda, o sekilde kurula,, 1 saat kadar hafif bir koku yapacaktir ama omuzlarindaki kepeklerden daha kotu olamaz..3-4 defa yaptiginda ortadan kalkacak bu sorun zaten,, ilerde tekrarlarsa yeniden ayni uygulamayi yaparsin
  • elma sirkesi koku yapar mı ?




  • bu Vıchy kullandın mı birçoğunu denedim işe yaramıyor şimdi clearman kullanıyom yeni aldım bakalım.
  • clear menden tut hacı şakire hepsini denedim bitkisel yöntemler dene
  • Normal Head and Shoulders değil, Head and Shoulders Intensive Treatment alıcaksın eczaneden. Ayrıca Sedolin şampuanda olur. Yıllarca bu derdi çektim bana güven. Birde Dermovate losyon kullanabilirsin.
  • KEPEĞE KARŞI ÇOK BASİT BİRŞEY SÖLİCEM 1 AY UYGULAYIN FARKI GÖRÜN.ÖNCELİKLE TÜM GİYSİLERİNİZİ YIKAYINIZ VE SONRA BEN HEAD AND SHOULDERSİ TERCİH EDİYORUM YIKAYINIZ YALNIZ VÜCUDUDA YIKAYIN ÇÜNKÜ VÜCUT TEMİZ OLURSA KAFADA TEMİZ OLUR.YIKARKEN YAVAŞ VE YUMUŞAK BİÇİMDE KAFANIZI YIKAYIN.4 DEFA BUNU YIKAYIN 4 DEFA YIKAYIN.SONRA DURULAMA DURULAMA 3 DAKİKA SIRF DURULAMA YAPIN ÇÜNKÜ SABUN ŞAMPUAN SAÇ DERİSİNDE KALIRSA KURUR VE KEPEĞİ OLUŞTURUR.HER GÜN VÜCUTLA BERABER KAFAYIDA YIKAYIN ÇOK DEĞİL 1 AY DENEYİN KURTULURSUNUZ AMA BUNLARI YAPIN.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 67muratix

    en iyisi kafayı kazıtmak

    +1
  • head n shoulders bu konuda favorim. doğal özlü falan değil kimyasal ve beyin fonksiyonlarına zarar verici diye biliyorum. lakin kepek ve dökülme sorununu gerçekten ortadan kaldırıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağrı Jackson

    head n shoulders bu konuda favorim. doğal özlü falan değil kimyasal ve beyin fonksiyonlarına zarar verici diye biliyorum. lakin kepek ve dökülme sorununu gerçekten ortadan kaldırıyor.

    Hangi head and shoulders kullanıyorsun?Bende kullanıyorum,hiç geçirmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

    quote:

    Orijinalden alıntı: Çağrı Jackson

    head n shoulders bu konuda favorim. doğal özlü falan değil kimyasal ve beyin fonksiyonlarına zarar verici diye biliyorum. lakin kepek ve dökülme sorununu gerçekten ortadan kaldırıyor.

    Hangi head and shoulders kullanıyorsun?Bende kullanıyorum,hiç geçirmedi.

    mentollü olanından. herkese iyi gelcek diye bir şey yok. yağ oranı saç kalınlığı falan belirler durumu.
  • Ben bi ara clear kullanmıştım. Hatta saçı besleyici bir kremi de vardı o da fena değildi. Ama sonradan gene çıkıyor kepek. Kökten söküp atamıyorsun ki.
  • kesinlikle en etkili çözüm bu detaylar için tıklayınız
  • evet konazol çok etkili..Ama 2-3 şişeden sonra ona da bağışıklık kazanıyor bu meret yine başlıyor yapmaya kepeği...
  • fourtyfour kullanıcısına yanıt
    head and shoulders herkeste işe yaramıyor.genelde çinko eksikliğinden oluyor bu..senin yapacagın Fungoral Şampuan 100 ml şampuanını almak. 6-10 arası fiyat. birde çok sıcak suyla yıkama.. 4-5 yıkamadan sonra kesin çözüm ..göreceksin kullandıgında
  • ben heand and shoulders kullandım işe yaramadı.ketoral şampuan da kullandım işe yaramadı.şimdi Nizoral Şampuan 60 ml yada Fungoral Şampuan 100 ml şampuan iyiymiş diye okudum forumlarda deneyip göreceğiz..sonuçları paylaşırım ..
  • çam terebentin alıp şampuanına karıştır.
  • fourtyfour kullanıcısına yanıt
    Bütün yolları denediysen şunu oku, yaşadığın yerde sular kireçliyse kepek yapar, zeytinyağlı sabun markasız olursa daha güzel kepek yapmaz ama saçını güçsüzleştirebilir yani krem kullanabilirsin yada haftada 1 gün sarımsaklı şampuan yada her yıkamadan sonra sirke ve limon sür saçına suyla durula bendede kepek var ben sabunun ve sirke kullanınca geçiriyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.