Şimdi Ara

Kenzonun, Savaş Cebeci'ye Sallayarak Yeniden Ün Yapmaya Çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kenzo 7-8 yıl öncesinin fitness üzerine bilgilendirici videolar yapan ilaçlı youtuberlerinden idi yıllar önce aldığı bir kararla youtubenin boş iş olduğunu belirterek bütün videolarını kaldırdı ve bir anda ortalıktan kayboldu.

    Kısa bir süre önce her ne hikmetse youtube geri döndü fakat ne eski popülerliğinden eser vardı ne de eski izlenme oralarına ulaşabildi.

    Geçenlerde Cenk Hoca ile yaptığı bir canlı yayında Savaş Cebeciye yönelik olarak çeşitli hakaretlerde bulundu. Bunun üzerine Savaş Cebeci Ufak çaplı bir video yaparak prim yaptırmamak adına isim vermeden karşılık verdi. Akabinde Kenzodan bir cevap videosu geldi ve '' kendimi savunmam lazımdı bu nedenle bu videoyu yapıyorum'' tarzında talihsiz sayılabilecek bir açıklamada bulundu. Sonrasında Savaş Cebeci karşılık vermedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 6 Mart 2021; 23:0:57 >



  • Savaş Cebeci'nin 6-7 sene önceki videolarını izleyin bilgilenin. Yanlış bilgi de vermez, sponsor ayağına saçma sapan ürünlerin reklamını da yapmaz. Sonra kaslar büyüdükçe beyin küçüldü adamın. Küçük çocuk gibi hareketler yapmaya başladı.

  • savaş cebeci de ilaçlı tayfa ya. tavuk antibiyotiği basıyormuş ondan tavuk gibi şişmiş.  

  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

    Savaş cebeci dediğin gibi 6-7 sene önce hocaydı benim gözümde şimdi kendidi bişi sanan boktan farkı yok bence yok herkes beni izliyor takipçilerim felan sanal alemi gerçek sanan ahmakın teki bilgisi var fakat egosu daha fazla o yüzden adamın son 2 harfi artık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.