Şimdi Ara

Kennen Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kennen indirime giriyor ve bende solo top istiyodum sizce solo topda nasıldır oynanışı yapılması gereknler agresif defansif bu konu hakkında beni bilgilendirebilirmisiniz ? :))

• Ben alcam valla takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenen renekton gibi tanklara karşı akıyor jax vb karşısında zorlanıyor ama tf lerde her türlü akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf -- 21 Ekim 2013; 21:03:15 >
  • Doğru oynandığı sürece solotopta zorlayan pek hero yok. Genelde ad herolara karşı oynadığın için zhonya ilk item olarak alabiliyosun early fightlarda çok işine yarıyor. Genel olarak agresif oynanması gerektiğini düşünüyorum. Buildide mid oynar gibi yapmanı tavsiye ederim.
  • Her şampiyon iyi oynanırsa optur diyorum eğer oyun stiline uyuyorsa al normal maçlarda ustalaş rankedda ak der giderim.

(Sakın eneee kennen keke indirimde hemen alaqta ranqedda feedleyimm xd) gibi şeyler deme! Normal game atın la ilk defa oynuyorsanız!!!!!!
  • bende kenneni alıcam yarın . zede nerf geldi diyorlar , hala viablemi ? ona göre zedde alıcam yardım
  • Kesinlikle almanı öneririm zor ve sabır istiyor ama benim kanaatimce en iyi carry avcılarından tf de sadece 5 - 10 saniye içinde carry alıp çıkabilen bir hero.Ayrıca mid oynayabiliyosun karşına apc gelince işin çok kolay oluyor :) (Tabi bazıları hariç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsky3 -- 21 Ekim 2013; 22:27:26 >
  • EE başka yorumu olan
  • Al derim pişman olmassın zhonya+ulti tf cevirtir

• LaoBaLi kullanıcısına yanıt
    Saol artık resmen karar verdim ama solo top da napar ve nasıl oynanır ona cevap verebilirmisiniz ??
  • Kennen oynanış açısından çok rahat bi' şampiyon. Lanede ezilmende biraz zor, en kötü kule altına çekilip farm yaparsın. Her şekilde tavsiye ederim, kasmış bi' Kennen TF'lerde heryerde killeri toplar ve oyun kazandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlamutHaremeyn -- 21 Ekim 2013; 23:17:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsky3

Saol artık resmen karar verdim ama solo top da napar ve nasıl oynanır ona cevap verebilirmisiniz ??

Agrasif oynayacaksın harrası ve farmı iyidir zhonya core itemin normal bi rehber okusan yeterli zor bi champ degildir ben aldım pişman degilim

• olay kennende bitmiyor oyuncuda bitiyor counterpick yaparken 2 kez düşün aa kenen bunun counteriymiş ezerim deme üzerler önce en az 5-6 maç pratik yap
  • Çok zevkli bi champ dır kendisi :) sürekli dürt karşıdakini deli et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo da(ve oyun genelinde) 2. favori sampiyonum(jayce en birinci tabi ki). Agresif oyun tarzima uydugu icin cok seviyorum. Ezildigim oyunda hatirlamam kennen ile. iyi oynarsan kim gelirse gelsin ezersin.

Edit. Pasifi etkili kullan yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 21 Ekim 2013; 23:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Solo da(ve oyun genelinde) 2. favori sampiyonum(jayce en birinci tabi ki). Agresif oyun tarzima uydugu icin cok seviyorum. Ezildigim oyunda hatirlamam kennen ile. iyi oynarsan kim gelirse gelsin ezersin.

sen biliyon anlaşılan bu kennei. stun olayı nası bunda
  • Tf hariç useless. q lar dodge landığı taktirde bişey yapamaz. renekton ın counterıymıs bir de, ne zaman kennen gelse eziyorum, peeeeh
  • Bu göreceli bir kavram, geçen karşıma renekton geldi özellikle early'de baya terledi eleman.. Kennen'de olay q'yu tutturmak ve pasifini kullanabilmek ( ultinin doğru ve etkili kullanıldığını varsayıyorum :) ) çünkü stun gerçekten çok etkili, hele ki jungleınız gank'e geldiğinde kill kaçınılmaz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celof -- 22 Ekim 2013; 1:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

quote:

Solo da(ve oyun genelinde) 2. favori sampiyonum(jayce en birinci tabi ki). Agresif oyun tarzima uydugu icin cok seviyorum. Ezildigim oyunda hatirlamam kennen ile. iyi oynarsan kim gelirse gelsin ezersin.

sen biliyon anlaşılan bu kennei. stun olayı nası bunda

Adama her skill degdirdiginde uzerinde bir yuk birikiyor.o yuku 3 yaptin mi adam stunlaniyor ve biraz energy kazaniyosun

• quote:

Jayce demişken onuda düşündün bir ara ama vazgeçtim hakkaten o nasıldır ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.