Şimdi Ara

Kendimiz kaşındık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şl ye direkt katılma hakkını kaçırmamızın sorumlusunun tamamen kendimiz olduğunu düşünüyorum. Futbolculardan çok transfer komitesinin hatası bence bu.
    ara transferde harcanacak fazladan 5m yada yedek kulübesine yatırım yerine o paralar ile hücumcu yönü daha iyi direkt oynatabileceğimiz bir oyuncu almak daha mantıklıydı bence. En basit örnek olarak skor katkısı yüksek olan bir kanat-forvet yada ofansif orta saha alınsaydı, hatta çok uzakta aramaya gerek yok direkt battalla bağlansaydı. Yada devre arasında Almeida satılıp yerine ligden daha golcü bir forvet alınsaydı. Fazladan bir kaç puanımız olurdu bence kesin bir sürü bir golden kaçırdığımız puanlar hatırlıyorum şahsen en basit örnek yakın geçmişten karabük ve konya maçı. Karabük maçında 90 dk boyunca gol atamadık o maçta battalla gibi skor yapan bir orta saha yada gekas gibi tek başına olsa da skor yapan pozisyon bulan bir forvet olsaydı o maç golsüz devam etmezdi doğal olarak da sonuç böyle olmazdı. Konya maçını söylemiyorum bile o rezil haldeki konyayı kıstırınca direkt yapıştıracaksın golleri ama yapamadık işte oradan da 1 puan gitti. Devre arasında o kadar istedik Battalla yı taraftar olarak keşke olsaydı şu an çok çok farklı olurdu her şey. Umarım seneye bu hatalara düşmeyiz ve devre arasını beklemeden yaz döneminden transfer işini bitiririz. Yoksa daha çok üzülürüz şl için

• Sadece Danyi almasak yeterdi bence, ekstra bir isme dahi gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Sadece Danyi almasak yeterdi bence, ekstra bir isme dahi gerek yok

Usta demek istediğim, mesela kaç tane maç hatırlıyorum 3 tane defansif orta saha ile oynadık yokluktan yada oğuzhan ve olcay'ın formsuz olmasına rağmen mecbur oynattık Yani orta sahaya ligden olsa bile olurdu şöyle skor yapabilecek, kanat-göbek oynayan bir adam alınamaz mıydı yada Almeida' yı devre arasında yollayıp üçe beşe bakmadan yerine ligden sağlam golcü alınamaz mıydı? Yani harcamaktan kaçındığımız veya yanlış harcadığımız 5-6 m bize pahallıya patladı büyük ihtimalle ön elemeyi geçemeyip uefa da devam edeceğiz para falan hayal oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmooN

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Sadece Danyi almasak yeterdi bence, ekstra bir isme dahi gerek yok

Usta demek istediğim, mesela kaç tane maç hatırlıyorum 3 tane defansif orta saha ile oynadık yokluktan yada oğuzhan ve olcay'ın formsuz olmasına rağmen mecbur oynattık Yani orta sahaya ligden olsa bile olurdu şöyle skor yapabilecek, kanat-göbek oynayan bir adam alınamaz mıydı yada Almeida' yı devre arasında yollayıp üçe beşe bakmadan yerine ligden sağlam golcü alınamaz mıydı? Yani harcamaktan kaçındığımız veya yanlış harcadığımız 5-6 m bize pahallıya patladı büyük ihtimalle ön elemeyi geçemeyip uefa da devam edeceğiz para falan hayal oldu.

Yok o konuda katılıyorum zaten. Devre arası millet r10 gereksiz derken de benzer şeyleri söylemiştim, Oğuzhan dışında ofansif ve yaratıcı bir oyuncu yok diye. En kötü ihtimal Lodeiro kiralansaydi keşke. Ama diğer taraftan Danynin GS maçında yaptığı şey resmen ikinciyi belirledi

• Biz elimizden geleni yaptık sizi ikinci yapmak için valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Biz elimizden geleni yaptık sizi ikinci yapmak için valla.

Doğru söze ne deniyordu bilemedim şimdi

• Yaşına vs. bakmadan yarım sezonluğuna Gekas'ı almalıydınız siz. Kapalı, açık savunma farketmiyor. Pozisyonu yakaladığı zaman çatır çatır atıyor gollerini. Bu hafta attığı golü üç büyüklerin bütün forvetleri akıl edemezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Yaşına vs. bakmadan yarım sezonluğuna Gekas'ı almalıydınız siz. Kapalı, açık savunma farketmiyor. Pozisyonu yakaladığı zaman çatır çatır atıyor gollerini. Bu hafta attığı golü üç büyüklerin bütün forvetleri akıl edemezdi.

forvet olmasa bile hem kanat hem göbek oynayan skorcu bir orta saha şarttı devre arasında. Geçti artık tren yapacak bir şey yok, her sezon keşke diyoruz zaten umarım önümüzdeki sezon demeyiz
  • GS-GB macinin son yarim saatini seyret sorumlusunu gorursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

GS-GB macinin son yarim saatini seyret sorumlusunu gorursun.

Usta orası ayrı ancak transfer komitesinin de hatası var bu çok açık umarım yapmayacağız önümüzdeki sezon bu hataları
  • yeni mi aklın başına geldi EmooN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

yeni mi aklın başına geldi EmooN

Hocam benim aklım her zaman başımdaydı niye böyle dedin ki şimdi?
  • quote:

• quote:

• bazı bjk li arkadaşlar da trabzon gs ye yenildi diye ts ye küfürler etti..

defalarca eline fırsat geçti ama gittiler karabüke sivasa yenildiler..

umarım bjk eleme turunu geçip gruplara kalır..

umarım bu sefer yine liverpool gelmez (espri yapmadan olmaz )
  • Konya maçı Konya maçı Konya maçı

• quote:

Aynı hakemler kasımpaşa maçını katletti...
  • Fb macinda adamlar maci birakti biz alamadik maçı 1 puana sevinenler vardi iyi oynadigimizi savunanlarda az degildi o mac kaybettik 2 ciligi

• quote:

Aynen katılıyorum. Çok iyi oynadığımız için.

Adam çok iyiydiniz demiş beyler yoksa başka bir şey ima etmiyor vurmayın hemen. İzleyin bakın adamlar nasıl top oynuyorlar demek istemiş.
  • herkes lig bitmiş gibi konuşuyor
    bende senkron sorunu var sanırım, olayları sonradan mı yaşıyorum nedir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.