Şimdi Ara

Kendi Halinde Olan Birisine Kin Gütmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sporumdayım, işimdeyim gücümdeyim. Kimseye bir zararımda yok. Fakat görüyorum ki çoğu insan sebepsiz yere benden nefret eder olmuş. Açık konuşmam gerekirse nefret durumu umurumda değil.

Benim kafamda kendi planlarım ve projelerim var. Kendi bedenime dikkat etmek zorundayım. Arada başıma gelen absürt olayları anlatıyorum fakat bu kadar hasetlik olması komik.

Yani sizin nefret etmeniz, sevmeniz, haset duymanız bir şeyi değiştirmeyecek. Ben kazanmaya devam ediyorum benim için önemli olan bu.  

Daha iyi günler için mücadelem devam ediyor. Kim ne kadar dalga geçerse geçsin, bu umurumda değil. İstediğiniz dalgayı geçebilir veya hakaret edebilirsiniz fakat sonuç değişmeyecek. Ben istediğimi elde ederim.

Geçen sefer 70 doları 3881 dolara çevirmeyi başardım ve bu çok daha başlangıç. Hepsi çok daha ilerisi için. Bu durdurulamayacak. Sonuçta kimseye bir zararım yok. Riskimi kendim alıyorum. Kaybettiğim zamanı geri alamıyorum ancak geleceğimi kurtarma şansım var bunu sonuna kadar kullanmak zorundayım.

Bu tip şeylere karşı hasetlik duymanız komik sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 9 Haziran 2025; 0:55:34 >

•  

• 3881 dolar hala aynı mı, çoğalttın mı yoksa eksilttin mi, onu merak etmişem...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    O coini sattım uzun vadeli sepete ekledim arada düşüyor çıkıyor. Çorbaya tuz biber oldu.

Şu an odaklandığım artık birkaç altcoin ve ethereum ile bitcoin var.

Borsalarda alınabilir durumda 9 milyon eth kalmış ve bitcoininde arzı iyice azalıyor.

O nedenle artık deli gibi eth ve bitcoin toplayacağım bir yerden sonra.

Ardından 15 yıllık benim bireysel emeklilik yatırım planım devreye girecek. Altlar bana göre bitcoin ve ethye göre gelecekte çok değersiz kalacak.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sebepsiz yere değil. Daha önce de yazmıştım. Özellikle bizim gibi insanların kayda değer kısmının mutsuz olduğu bir ülkede sen başarılarını paylaşırsan, kendini översen insanlar senden nefret eder. Benden nefret eden yoktur ya da çok azdır çünkü paylaşmıyorum genelde.

• Başarılı insanlar sevilmezler.

• Kendi halinde fazla olduğun içindir

Eğer bir grubun içindeysen olan her şeye kayıtsız kalamazsın kalırsanda sen bir şey yapmasan bile seni gözlerinde bitirirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Sebepsiz yere değil. Daha önce de yazmıştım. Özellikle bizim gibi insanların kayda değer kısmının mutsuz olduğu bir ülkede sen başarılarını paylaşırsan, kendini översen insanlar senden nefret eder. Benden nefret eden yoktur ya da çok azdır çünkü paylaşmıyorum genelde.

Nefret ediliyorsam demek ki farklıyım ve bu doğru yolda olduğumu gösterir. Herkes tarafından takdir veya kabul görmek zorunda değilim. Herkesin gittiği yoldan gitmek zorunda da değilim.

Kendi yolumdan ilerlemeye devam edeceğim. Kazanmaya devam edeceğim!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.