|
Sporumdayım, işimdeyim gücümdeyim. Kimseye bir zararımda yok. Fakat görüyorum ki çoğu insan sebepsiz yere benden nefret eder olmuş. Açık konuşmam gerekirse nefret durumu umurumda değil. Benim kafamda kendi planlarım ve projelerim var. Kendi bedenime dikkat etmek zorundayım. Arada başıma gelen absürt olayları anlatıyorum fakat bu kadar hasetlik olması komik. Yani sizin nefret etmeniz, sevmeniz, haset duymanız bir şeyi değiştirmeyecek. Ben kazanmaya devam ediyorum benim için önemli olan bu. Daha iyi günler için mücadelem devam ediyor. Kim ne kadar dalga geçerse geçsin, bu umurumda değil. İstediğiniz dalgayı geçebilir veya hakaret edebilirsiniz fakat sonuç değişmeyecek. Ben istediğimi elde ederim. Geçen sefer 70 doları 3881 dolara çevirmeyi başardım ve bu çok daha başlangıç. Hepsi çok daha ilerisi için. Bu durdurulamayacak. Sonuçta kimseye bir zararım yok. Riskimi kendim alıyorum. Kaybettiğim zamanı geri alamıyorum ancak geleceğimi kurtarma şansım var bunu sonuna kadar kullanmak zorundayım. Bu tip şeylere karşı hasetlik duymanız komik sadece. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 9 Haziran 2025; 0:55:34 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt