Bildirim
KEN BLOCK San Francisco'da...Ford Fiesta & 650 BG...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
http://forum.donanimhaber.com/m_65234708/mpage_1/f_/key_//tm.htm
Eski bir video Hocam linkde ki..._____________________________ -
Aferin Ken. Kendisi en iyi öğrencimdi.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
Aferin Ken. Kendisi en iyi öğrencimdi.
Bana da öğretir misin?
bu adam insan olamaz.futbolda messi neyse şoförlüktede ken block o dur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Salih
bu adam insan olamaz.futbolda messi neyse şoförlüktede ken block o dur.
Ralli de kariyeri pek başarılı olmasa da,yetenekli olduğu kesin...._____________________________ -
bu adamı sevmeyen bir ben varım herhalde _____________________________ AMD Ryzen 5 1600 AF - MSI B450M-A Pro Max - Gigabyte Rx 570 - Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz - FSP Hyper 500Watt Psu -
Daha önce verilmiş.
http://forum.donanimhaber.com/m_63029697/mpage_1/f_/key_gymkhana+IV//tm.htm#63029697
hem de ilk yayınlandığı gün hatta birkaç kişi konu açmıştı.
Son olarak Messi'nin kıyası bu alandan Sebastian Loeb olabilir Ken değil. Messi showman mi aaaa. :)_____________________________ Hp, Aerodynamic, Driver, Tire = Racing Machine"Hiç bir zaman kendi limitlerime ulaşamadım. Beni daha hızlı olmaktan alıkoyan hep aracın limitleri olmuştur. Kendi limitlerim değil." -
quote:
Orijinalden alıntı: guyverland
Daha önce verilmiş.
http://forum.donanimhaber.com/m_63029697/mpage_1/f_/key_gymkhana+IV//tm.htm#63029697
hem de ilk yayınlandığı gün hatta birkaç kişi konu açmıştı.
Son olarak Messi'nin kıyası bu alandan Sebastian Loeb olabilir Ken değil. Messi showman mi aaaa. :)
Hahaha
Sebastian Loeb'i cidden emekli olduğu zaman görsek neler yapabildiğini
Doğru anladıysam emekli olduğunda show yapsın mı diyorsun. EE yapıyor zaten Özel etaplar da ROC'da yapıyor show'unu da time trial'ini de. Bırak Loeb'i tüm ralliciler Ken'in yaptıklarını yapabiliyor da Ken, Loeb'in yaptıklarını yapamıyor. Asıl mesele orda.
_____________________________ Hp, Aerodynamic, Driver, Tire = Racing Machine"Hiç bir zaman kendi limitlerime ulaşamadım. Beni daha hızlı olmaktan alıkoyan hep aracın limitleri olmuştur. Kendi limitlerim değil." -
Magara _____________________________ -
Bu adam gelsin UK AdrenalineX'e, geçelim şunu.
Bu adamı sevmeyen bir otomobil sever olur mu zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler