Bildirim
Keman ile Viyola arasındaki fark nedir? Çalan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Teşekkürler. Anladım şimdi. Bunlardan birini almak istiyorum. Acaba hangisi daha uygun olur. Fakat almamda ki amaç sadece merak ve ruhum için gereken müzik besinini üretmek. Bütün müzik aletlerini çalmak istiyorum. Fakat her hangi birinde profosyonelleşeyim gibi bir düşüncem yok. Ben müziği para kazanmak için de yapmam. Kendim için yaparım. Ve bunlar farklı türde aletler. Orgum var, Klasik gitarım var, Elektro gitarım var. Şimdi de bu türde bir çalgı alacağım ama hangisini alsam karar veremedim. Sonra Banjo almak istiyorum. Türkiye de kimse satmıyor ama. Birde Pan Fülüt almak istiyorum ama onu da bulamadım. Yurtdışından getirttirmek gerek.
Şimdi karar vermem gereken bu 2 çalgıdan biri. Ama hangisi?
-
önce keman sonra viyola , sırayla -
-
keman al, eğitimi zordur ama orta seviyedeyken bile çok güzel parçalar çalabilirsin -
Ucuz viyola pek bulamazsınız. Bu çalgıyı çalanlar genelde profesonel oldukları için piyasadakiler iyi sazlardır, dolayısıyla pahalıdırlar. Ucuz keman bulabilirsiniz ama Çin malı kemanlara yaklaşmayın derim. Önce keman sonra viyola gibi bir sıra yok, istediğinizle başlayabilirsiniz ama sırf kendinizi tatmin için çalacağınıza göre viyolaya para dökmeyin. Viyola, keman, banjo, Pan flüt bulmak için İstanbul'da Yüksekkaldırım'daki mağazalara bakabilirsiniz. Ara ara hepsini gördüm orada.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X