Şimdi Ara

Kelimetik: En yeni kelime oyunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, amatör bir geliştirici olarak daha önce ilk oyunum olan 57. Filo için bu forumda desteğinizi istemiştim, ama üzülerek söylüyorum ki çok fazla destek göremedim, ama yine de herkese teşekkür ederim :) Şimdi ikinci oyunum KelimetiK için desteklerinize talibim. KelimetiK diğer oyuncularla yarışabileceğiniz eğlenceli bir kelime oyunu, tamamen kendi yapımım, kendi emeğim (kelimeleri bile tek tek kendim seçtim yazdım :)).

    Oyun ücretsiz, oyunu en azından bir kez dener, puanlar ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Her türlü görüş, öneri ve eleştiriye açığım. Kelime bilgisi ve oyun becerisine güvenen arkadaşları da yarışa bekliyorum tabi ki. Şimdiden herkese teşekkürler desteğiniz için. Oyunun Google Play Linki:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stiym.kelimetik







  • Arkadaşlar oyunumuz google playin en çok ilgi görenler listesine girdi kelime kategorisinde, sizleri de aramızda görmek istiyoruz :)
  • Oyunu indirip 5 puan vererek oyladim ,ama grafikleri geliştirmeniz gerekiyor daha birde bana göre oynanış çok zor harflerin yerini değiştirmeye çalışırken süre bitiveriyor, altta harfleri verip tıkladıkca yukarı atabilir, aşağıdaki harfleri karıştırmak butonu olabilir, birde ipucu yada joker eksikliğini var oyunda Bengüsu​ yu bilemedim en başa döndük oyunda pas gecebilmeliyim bazen, daha iyi olacaktır ileride başarılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteğin, görüş ve önerilerin için çok teşekkür ederim, forumdaki diğer arkadaşlardan da beklentim bu kadarı aslında, en azından bir kez deneyip görüşlerini iletirlerse çok faydalı olacaktır. Hala denemeyen arkadaşlar için oyun linki:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stiym.kelimetik

    Görüş ve önerilerine gelince, dediğim gibi tek kişi olarak geliştirdiğimden, oyun oynandıkça oyundaki birçok hata gün yüzüne çıktı ve bunların tamamı giderildi. Oyun şuan oldukça stabil durumda, 100 e yakın kullanıcının yarıştığı ve sıralandığı bir halde gelişimini sürdürüyor. Zaman konusunda başta biraz az gelse de oynadıkça, oldukça yeterli olduğu ortaya çıkıyor, diğer konularda oyunda yapılan geliştirmeleri özetleyecek olursam:

    - Tespit edilen birçok hatalı kelime silindi ve yeni kelimeler eklendi,
    - Oyun grafiklerinde ciddi geliştirmeler yapıldı,
    - Oyunculara yardımcı olması adına ipuçları paneli eklendi.

    Kısacası arkadaşlar oyunum ilgi görmeye ve gelişmeye devam ediyor, tüm arkadaşları kelime bilgisi ve oyun becerisini göstererek bu eğlenceye katılmaya ya da en azından deneyerek destek olmaya davet ediyorum :)




  • Arkadaşlar son güncellemelerle oyun oldukça keyifli ve rekabetçi bir hal aldı, tekil kullanıcı sayısı 100'e yaklaştı, hergün onlarca kullanıcı günün birinciliği için yarışıyor, sizi de aramıza bekliyorum:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stiym.kelimetik
  • Arkadaşlar daha önce buradan tanıtımını yaptığım oyunuma kapsamlı bir güncelleme yaptım, başarılar, seviyeler, günlük ödül vs. birçok özellik ekledim.
    Oynamakta olan, daha önce deneyen ve halen denememiş olan yani kısacası tüm oyunseverlere duyurulur:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stiym.kelimetik

    Hepinizi aramıza bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.