|
saçlarınız varsa her daim alıcınız yüksektir. en azından kızların %30-%40 ının dikkatini çekebilirsiniz. dikkatini çekerseniz kızların sizden hoşlanma ihtimali çok artar. bence saçlı birisi en geç 25-26 da evlenmelidir. çünkü beklemek çok da mantıklı değil daha çocuk sahibi olacaksın 30 da maksimum baba olmak bence iyidir. gelelim benim gibi kelleşmiş bireylere. ben 22-23 yaşına kadar ortalama bir tiptim. pandemi zamanında saçlar şiddetli şekilde döküldü. dökülmeden önce misal toplu taşımada bakan birileri olabiliyordu. üniversitede sınıfta kafede orda burda dikkat çektiğimi anlıyordum. ne zaman ki 23 24 ten sonra saçlar gitti ondan sonra kızların benle bir ilgisi kalmadı. bakış atan yok ilgilenen yok. umurlarında değilim. şuanda 28 oldum halen kız arkadaşım olmadı hiç. 35 ten önce evlenme umudum yok. çünkü kadınların çoğu 30 yaşından önce dış görünüşe tipe daha çok önem veriyor. 30 dan sonra yavaş yavaş dış görünüşten çok karakter statüye ilgi duyuyorlar. 30 da şak diye birisi karşıma çıkmayacak. 32 de sen ona. 2-3 sene tanıdın ettin. 35 oldu yaş evlendin. 37 38 de baba oldun. hayata çok geç kalmış olacağım. ben de isterdim şuanda saçım olsun ortalama tipim olsun 28 yaşındayken gideyim 22 yaşında genç birisiyle evleneyim. ama kel bir adam olarak genç kadınların ilgisini çekmem şuanda mümkün değil. ortalama geliri olan birisiyim. zengin olsam hadi neyse. işin kısası saçın varsa 25 26 da evlen 30 u kesinlikle geçme çünkü avantajlısın erken evlenirsin |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler