Şimdi Ara

Kehanetlere inanır mısınız? -Bölüm 2- (Sırrı çözülemeyen resim eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
30
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önceki konu gereksiz yere kitlendi. Bu yüzden Kehanet konusuyla "İLGİLENENLER" için burdan diğer parçaları ekleme yapacağım...

Detaylara girmeden anlatacağım. İşte başlıyoruz...
    Mart ayının son haftasında arkadaşlarımla buluşmuştuk. Bir ara tek sıra halinde yürüyorduk. Önümdeki arkadaşım bana göre daha zayıftı ve kısa boyluydu. Ben ise cüsse olarak ondan daha iriydim. O an birden bire kendimi bir "AT" olarak, onu da bir "KOYUN" olarak hayal ettim. Birden aklımda böyle bir düşünce belirdi. Bunu bizimkilere söylemedim o an... Sonra devam ettik ve bir kafeye girdik. Orda kahve içtik. Ben kahveyi içtikten sonra "öylesine" fincanı kapattım. 3-5 dk. sonra bir arkadaşımız geldi ve oturur oturmaz fincana elini attı ve: "durun ben sizin bir falınıza bakayım!" dedi. Fincanı eline aldı, çevirdi ve dedi ki: "burda bir 'AT' görüyorum ve At'ın yanında da bir 'KOYUN' var!" dedi. Tabi ben o an şok oldum!!! Hemen fincanı elinden aldım ve ben baktım! Dediği doğruydu. Az önce aklımda beliren "AT" ve "KOYUN" kahveye yansımıştı. 10 dk. ya olmuştu ya olmamıştı! Aklımdan geçen şey kahvede belirdi! Bu gerçekten imkansız bi'şey!!! O an kahveye bakan arkadaşa değil de "KOYUN"a benzettiğim arkadaşa durumu anlattım. Ardından kahvenin resimlerini çektik ve şaşkınlığımızla gezdik durduk gün boyu...

3,5 ay sonra.........................

Bir akşam fincan'a bakan arkadaşla yemeğe çıktığımızda resim çekildik yemekten sonra. Sonra telefonundaki resimlere bakmak için izin istedim ve bakabilirsin dedi. O sırada resimlere bakarken fincan'ın resmi çıktı tekrardan karşıma. "Vay be!" dedim, "Ne gündü, değil mi?" dedim. Evet dedi... Sonra ben resimde bi'şey farkettim!!! ve resmen şok oldum, kitlendim kaldım!!! Biz o an "AT" ve "KOYUN"a bakmaktan, onlara şaşırmaktan "AT" ve "KOYUN"un etrafındaki diğer şeyleri görmemişiz.
    "AT"ın hemen sağ üst tarafında bir "TAVUS KUŞU" var!!!
    "AT"ın sol tarafında ise "HAVADA UÇAN" Melek mi Şeytan mı o tarz görünüme sahip "ELİNDE ASASI" olan "KANATLI" bir şey var!!!
    Asasının aşağı bakan ucunda "AKREBİN KUYRUĞUNUN BAŞI" var!!!
    "AT"ın hemen aşağısında "İKİ KİŞİ VAR" burun buruna duran iki sevgili gibi.
    Soldaki kız, sağdaki Erkek ve erkeğin sırtında da kanat tarzı bi'şey var!!!
    şok olmamak elde değil!!! bu imkansız bi'şey!!! sanki resmen "ELLE ÇİZİLMİŞ BİR TABLO" gibi!!!
    bunu oraya bu şekilde kim çizebilir!!! resmen bir tablo! sanki Picasso tablosu gibi!!!
    etlilenmemek, tırsmamak elde değil..!!! bu bize ne anlatıyordu..!!!
    Bunu o an çözemedik. Ta ki bunu çözebilecek o kişiye ulaşana kadar.............
    o kişiye ulaştığımda, bu şeyi yorumladığı sırada gizlice ses kaydı yaptım ve kayıt elimde duruyor.
    Yakında onu da ekleyeceğim. Fakat sizlerin de bu resimde gördüğü şeyleri duymak isterim.
    Var mı çözebilecek olan?

ve işin en ürkütücü tarafı "KOYUN"un baş kısmına zoom yapın ve karşınıza ne çıkacak görün!!!

Çözebilecek olanları bekliyorum. Benim göremediğim şeyleri de görenler olursa, eklerlerse çok sevinirim.

(bu da kehanetin sadece bir parçası. diğer parçaları da gün geçtikçe ekleme yapacağım.)
    çok önemli not: fallara kesinlikle inanmam. herşey Allah'dandır!

Sevgiler,
    Doğukan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naples -- 6 Eylül 2012; 18:44:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Zeki Alasya (Nuri), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Nilgün Belgün (Eleni), Onur Şan (Seyit), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Timur Acar (Arif), Pınar Aydın (İpek),Tarık Ündüz (Emre), Alp Kırşan ( Çınar)
    Senaryo : Resul Ertaş Yönetmen : Yaşar Seriner Yapımcı : Erler Film
  • anlat reyiz dinliyorum ben

edit2:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pathetic Dragon -- 6 Eylül 2012; 18:57:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrakkaa -- 6 Eylül 2012; 18:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Business Administration
  • Değişik.
  • Yarin pc ye gecip fotolari yakinlastiricam meraklandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AK Genç -- 6 Eylül 2012; 18:52:57 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymalı danino -- 7 Eylül 2012; 10:51:57 >
    https://forum.donanimhaber.com/s40-2-0t-volvo-alindi-uygun-fiyatli-c-ve-d-segmenti-araclar-deneyimler--117259880
  • İnanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:hoppit98
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Eğer fincanda oynama yapmadıysanız , harbiden ürperdim hafiften.

kardeşim öyle böyle değil. sana hak veriyorum, çünkü resmen "ELLE" çizilmiş bir resim gibi bu !!! ben hâlâ ürperiyorum...

Miroslav Stoch
    Fenerbahçe suç örgütü üyesi
  • Fos çıktı konu dağılın.
    *Pardon abi fos değil koyunun başında yüz var lan OHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shooter360 -- 6 Eylül 2012; 18:57:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.