Şimdi Ara

Keeper Fantasy Basketbol Ligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar draftı Salı gece 12'de olmak üzere auction keeper ligimiz var. Son 2 kişiye ihtiyacımız var. Kuralları aşağıya yazacağım, uygun olduğunu düşünen arkadaşlar özelden yazabilir. Tecrübeli olan kişiler tercihimiz.

    Oyun İçi Kurallar:

    1- Her sene draft açık arttırma usulü yapılacak.

    2- Herkesin 200 dolarlık salary capi var. Bu miktarın üstüne de çıkılabilir, altına da inilebilir. Eğer trade deadlinedan(Mart başı) sonra takımın capi 200'den düşük ise düşük olduğu miktarın yarısı önümüzdeki senenin salay capine eklenir(ne kadar düşük olursa olsun önümüzdeki seneye en fazla 230 dolar ile başlanır). Eğer takas dönemi sonundan sonra takımın capi 200'den yüksekse; fazla olan miktarın yarısı önümüzdeki sene capinden kesilir. Bunda herhangi bir alt sınır yoktur. Örneğin takas dönemi sonunda takım değeriniz 250 dolar ise önümüzdeki sene bütçeniz 175 dolar olur, takas dönemi sonunda takım değeriniz 160 dolar ise önümüzdeki sene bütçeniz 220 dolar olur.

    3- Oyuncuların değeri, draft edildikleri fiyat kabul edilir. O fiyattan draft edildiği andan itibaren 3 yıllık sözleşme imzalandığı varsayılır ve bir oyuncu en fazla 3 sene boyunca bir takımda tutulabilir. Sonrasında drafta düşer, takım sahibi dilerse açık arttırmada tekrar o oyuncuyu kadrosuna katabilir. Draft edilmeyen oyuncular 1 dolar kabul edilir. Onlar da draft edilmişlerle aynı kurallarla takımda tutulabilir.

    4- Önümüzdeki sene takımlar en fazla 5 kişi olacak şekilde istedikleri kadar oyuncuyu tutabilir, isteyen hiç kimseyi tutmayabilir. Tuttukları oyuncuların değerleri önümüzdeki senenin bütçesinden düşer ve kalan parayla drafta girerler.

    5- Takaslar grup içinde oylamaya sunulur. Whatsapptan konuşularak üçlü hatta dörtlü takas bile yapılabilir. Takası yapan taraflar hariç herkes oy kullanır. Takasın onaylanması için kalan 14 kişiden en az 8'i takasa onay vermelidir. Üçlü takassa kalan 13 kişiden en az 7'si onay vermelidir.

    6- Draft edilip droplanan oyuncuların değeri de draft edildikleri fiyattan hesaplanır.

    Oyun Dışı Kurallar:


    Gruubun temel amacı nba başta olmak üzere spor üzerine muhabbet etmektir. bunda herhangi bir sınır yok. İstediğiniz saatte istediğiniz kadar yazabilirsiniz. spor ve muhabbet bazlı bir grup olacağı belli, bu yüzden en baştan belirteyim mesajlardan rahatsız olacak olanlara bu grupta yer yok.

    Bir diğer önemli konu da aktiflik konusu… Hepimiz belli meşguliyetleri olan sorumlu insanlarız. Burada önemli olan şey yukarda bahsi geçen konulara olan ilgi ve ayrılan zaman. İlgili olmamak veya zaman ayıramamak kötü bir şey değil ama bu gruba da uygun değil. Bu yüzden uzun vadede aktif olmayan, özellikle oy vermek tarzı gerekliliklerde ulaşılması zor olan arkadaşlar gruptan uzaklaştırılacak; bunun yanında başta nba olmak üzere konuşmalara hiç katılmayan(gece olmak zorunda değil) arkadaşlar da gruptan uzaklaştırılacak. Sadece bahsettiğim şeyleri seven, bunlara zaman ayırmak isteyen ve ayıracak olan arkadaşlara yer verilecek. Bu sayede 16 kişinin 16’sı da nba başta olmak üzere hem okumayı hem konuşmayı seven, bunlara zaman ayırmak isteyen kişiler olacak. Dediğim gibi bunun aksinde herhangi bir kötülük yok ama grubun amacına uygun değil. Elbette belli özel durumlara her türlü tolerans gösterilir. Zaman ayırmaktan kastım uzun süreler değil bu arada.

    Bu kuralları kabul eden arkadaşlar iletişime geçebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 25 Kasım 2017; 9:34:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.