Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.186
Cevap
425
Favori
1.046.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SNR 8 iken 98Mbit/s bağlanıyor, bir günde 50 bin CRC ve FEC hatası gördüm. Bu yüzden SNR'yi 9 yaptım, hızım 94Mbit'e düştü ama henüz download vs yapmadığım için bir saattir CRC gözlemlemedim. Doğrusunu yapmışım değil mi? O kadar CRC olacağına hızı azaltmak doğrudur diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: lecoqtr

SNR 8 iken 98Mbit/s bağlanıyor, bir günde 50 bin CRC ve FEC hatası gördüm. Bu yüzden SNR'yi 9 yaptım, hızım 94Mbit'e düştü ama henüz download vs yapmadığım için bir saattir CRC gözlemlemedim. Doğrusunu yapmışım değil mi? O kadar CRC olacağına hızı azaltmak doğrudur diye düşündüm.

Bitswap açıkmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: micro77

Yedek aldıysanız yada 3.4.12 romu'nu bir yerden temin edebilirseniz , istediğiniz sürüme geçmeniz mümkün.  

Yedek almamıştık, Eğer elinde 3.4.12 sürümü cihaz olan varsa, firmware menüsünden .bin dosyasını benimle paylaşabilir mi?

• Daha önce modemimi 3.6.2'ye güncelleyip, 3.4.12'ye geri dönmüştüm. Geçtiğimiz günlerde yeniden 3.6.2'yi yükledim. Eski sürümde 10-15 gün internet bağlantısı hiç kopmazken 3.6.2 sürümünde bağlantı arada kopuyor ancak sonradan modem bağlantıyı yeniden sağlıyor ama bağlantı süresine bakınca hiç kopmamış gibi gözüküyor. İnternettede genel olarak eski sürüme göre yavaş geliyor. Logları toplarlayıp keenetic'e bir bildirim yapıcam bakalım.

Keenetic Extra DSL için 3.4.12 versiyonunu drive'a yükledim, ihtiyacı olan var ise.

https://drive.google.com/file/d/1zsfJwcBihNvpg_jjhVAKiPq6y2ImFLhR/edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 2 Nisan 2021; 0:41:23 >

• Arkadaşlar bir süredir Telefondan uygulamaya girdiğimde Extra DSL çevrimdışı görünüyor ve bu yüzden yönetemiyorum. Bu tür sorun yaşayan oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Question-X

Bitswap açıkmı ?

Alıntıları Göster

Hayır. G.INP dışında her şey kapalı. SNR 9'dayken 8 saatte 50 CRC error var şimdilik, bu normal gibi.

• Selam arkadaşlar
    Asus router kullanıyorum ayarları ile oynarken ne yaptım bilmiyorum ama şuan wifi sadece windows cihazlara bağlanabiliyor yani laptop ve pc wifi ye baglaniyor ama hiç bir telefon bağlanamıyor. Android ve ipon aynı durumda android tv bilr baglanmiyor .ne yaptım acaba fikri olan var mı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt

Ayrıca dsl hat değerlerinizi paylaşmayı da açabilirsiniz.

Güncellemeler çok daha hızlı ilerleyecektir. Yakında bir DSL sürücü güncellemesi gelecek.

• 3.6.4 Beta Sürümü Yayınlandı.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

https://t.me/keenetictur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 1 Nisan 2021; 21:6:39 >
  • 3.6.4 Beta sürümü yayınlandı. https://t.me/keenetictur

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • 3.6.4 Beta sürümü yayınlandı. t.me/keenetic.tur

• deneme

• 3.6.3 Beta sürümü yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 1 Nisan 2021; 21:49:6 >
  • wizi_emre kullanıcısına yanıt

Keenetic cihazınız hangi sürümde yada yeni mi güncelleme yaptınız?

Mobil uygulama güncel mi? Arka plandan da kapatıp tekrar açmayı denediniz mi?

• Test amaçlı KeeneticOS 3.7 Alfa 4 sürümünü yükledim sorun düzeldi. 3.6.1 ve 3.6.2 ile ilgili bir sorun oluştu garip bir şekilde.

• wizi_emre kullanıcısına yanıt

KeenDns ayrı bileşen oldu o sürümlerde yanlış hatırlamıyorsam. Manuel el ile bileşeni yüklemek gerekiyor. 3.7'de sanırım bunun için düzeltme var.

• GercekUykucu kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.

• Değerli üstatlar, öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Önceden belirttiğim sorun bugün itibariyle yok oldu. Yaptıklarım ise, 2.4 Ghz ve 5 Ghz ayırarak farklı isim ve şifre koymak, 3.7 alfa 4 sürümüne güncellemek ve modemin antenlerini tamamen dikey hale getirmek.

• XXXskylineXXX kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsunKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  ısrarla 2.4 ve 5ghz yi ayırmayan var ama bence ayrı ayrı daha stabil artı anten konumu önemliKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Nisan 2021; 2:1:4 >
  • 5760 modemde dışardan usb fan baya işe yaramıştı ama zamanla modem leş gibi toz oldu sürekli fan üfleyince tozu modeme yapıştırıyordu. buna hiç fan koyma gereği duymadım duvarda rafta mdf üzerinde duruyor

• 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.