Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.091
Cevap
358
Favori
815.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Keenetic Extra DSL kullandığın asus modem ile iki önemli farkı var. 5Ghz bandı ve kullandığı yazılım. Çekim mesafesi 2.4Ghz de asus modem ile benzer performans verir. 5Ghz bandını verimli kullanabilmek için cihaza yakın olmak gerek. Zaten araya 1 ya da 2 duvar girince 2.4Ghz kullanılabiliyor. Senin kullandığın gibi ayrıca menzil genişletici cihaz ile kapsama alanını arttırabilirsin. Kablosuz olarak hızlar düşük ise Extra DSL + AC destekli bir ya da iki adet keenetic viva ile güzel de konumlandırırsan daha verimli bir kablosuz ağ kurabilirsin. Dediğim gibi mevcut sistemin yeterli ise masrafa gerek yok. Muhtemelen AX destekli yeni nesil kablosuz cihazlar 2021 başlarda gelmeye başlar Keenetic de. Geçilmesi gerekirse AX destekli cihazlar çok daha iyi olur. AX lerin teknoloji olarak çok fazla yenilik ve avantajları olduğu söyleniyor. Tabi maliyetler biraz fazla olur ama sistem uzun süre götürür. Keenetic wifi 6 ürünler çıkmaya başladıktan sonra çok abartı fiyatlarda olmaz ise Huawei Wifi AX3 Wifi 6 da olduğu gibi 700-800 tl bandını geçmezse bir adet alıp evin ortasına konumlandırma düşüncesindeyim.


    Wifi 5 ve Wifi 6 karşılaştırması.


    Does old smartphones and laptop benefit from WiFi 6? WiFi 5 vs WiFi 6 router comparison. - YouTube





  • __sin__ _ kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten acelem yokda fikir alışverişi olsun diye, Şimdilik idare ediyor ama sanırım duruma göre yeni teknolojiler çıkınca komple bi değişiklik yapmak daha mantıklı olur sanırım.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle :)

  • Merhabalar. 1 hafta kadar ve öncesi torrent açınca herkes nete aktif bir şekilde girebilirdi. IntelliQoS yüklü ve hızımı tavan rakam olarak tanımladım. Şimdilerde torrent açık ve son hızda indirdiği zaman onun hızını yavaşlatıp paket isteğinde bulunan cihaza öncelik tanımıyor. Nedeni acaba stabil sürüm olabilir mi? son zamanlarda sadece burada konusu geçen DNS ayarını yaptım.(gerçekten sitelere giriş hızım değişti. Şu 1.1.1.1 dns ayarı sanırım bu yaptığımız.) Onu yaparken de kullanmadığım birkaç dns bileşenini kaldırmıştım. Kaldırma işlemi gerçekleşirken de geri alınan bir önceki sürüme düşürdü modem. Ondan sonra başladı bunlar. Acep betaya mı geçmeliyim ? ne dersiniz? teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 29 Kasım 2020; 16:24:9 >
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

    bende de city modeli var kopma olmadı ama diğer soruna yanıt olarak bazı özellikler kapalı olmasının sebebi sanırım menzil genişletici modun da olduğu için o özellikleri ana modem yönetiyor oradan ne ayarlarsan router olarak kullanılanda da geçerli oluyor zaten ara yüzüne girince bu yazıyor alt resimde görüldüğü gibiKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları  ayrıca cihaz ana modeme mesh ile bağlıysa ana modeme çok uzaksa ondan kopuyor olabilir.


    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    bende de city modeli var kopma olmadı ama diğer soruna yanıt olarak bazı özellikler kapalı olmasının sebebi sanırım menzil genişletici modun da olduğu için o özellikleri ana modem yönetiyor oradan ne ayarlarsan router olarak kullanılanda da geçerli oluyor zaten ara yüzüne girince bu yazıyor alt resimde görüldüğü gibi  ayrıca cihaz ana modeme mesh ile bağlıysa ana modeme çok uzaksa ondan kopuyor olabilir.


    Merhaba, tüm özelliklerini kullanamayacaksam keşke bu kadar para veripte almasaydım daha ucuza sadece menzil genişletici özelliği cihazlarda vardı.


    Kopma sorunu yaptığı yerde telefon ve bilgisayar ana modeme rahat bağlanıyor mesafe sorunu değil bence.





  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

    aynen benim gibi city modeli yeterliydi ama aynı özelliği ana modemde yapınca onda da aktif oluyor zatenKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları kopma nedendir bilemem mesh ile bağlıysa silip tekrar bağlayıp deneyin. bu arada 2 modem de aynı marka mı? ve bağlantı çekim gücü nasıl resimde görülen mavi çekim gücü yani?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Kasım 2020; 19:55:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    aynen benim gibi city modeli yeterliydi ama aynı özelliği ana modemde yapınca onda da aktif oluyor zaten kopma nedendir bilemem mesh ile bağlıysa silip tekrar bağlayıp deneyin. bu arada 2 modem de aynı marka mı? ve bağlantı çekim gücü nasıl resimde görülen mavi çekim gücü yani?

    Ana modem tp link hocam türk telekomun verdiği. Bağlantı çekim gücüde sizin resimdeki gibi 5 üzerinden 4.

  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

    anladım o zaman bazen uyumsuzluk yapıp kopuyor olabilir çünkü benim 2 modem de keenetic

  • Keenetic AIR icin 3.5.4 surumu guncelle diyor. EXTRA da ise henuz yok. Cihazlarin ikisini de birlikte guncelledigim icin beklemedeyim. Sizde de durum bu sekilde mi ?

  • Arkadaşlar ilginç bir şey fark ettim KEENETIC Extra Dsl ana modemin son sürümü bu görünüyor KeeneticOS sürümü: 3.4.12 ama city routere 3.5.4 geldi bu nasıl işKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 


    @2Berk yazını yeni gördüm aynen bende öyle city olanı güncelledim garip bu nasıl oluyor ana modeme gelmiyor ilginçKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Kasım 2020; 5:29:45 >




  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Extra dsl içinde geldi aslında ama kullanıcıların büyük çoğunluğu, internete bağlanamama sıkıntıları ve farklı sıkıntılar yaşadığı için sürümü 3.4.12 ye geri çekmek zorunda kaldılar. Yeni sürüm hala yayınlanmadı o tarhiden beri sanırım 1 ay oldu.

  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt

    ee benim city e gelince yükledim ne olacak şimdi? madem geri çektiler neden yükledi bu cihazKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları acaba extra modemdeki yazılımı pc ye atıp city e yüklesek olur mu?

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Geri çekilen 2 cihaz vardı biri extra dsl diğerini hatırlamıyorum. Bütün cihazlarda geri çekmediler diğer cihazlarda sorun yok. Zaten yazılım güncelleme ayarkısmında görüyorsunuz eğer sürümü geri çektilerse geri çekilen sürüme yükseltme seçeneği çıkıyor.

  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt

    hımm tamam o zaman demek ki bende sorun yok öyle bir şey çıkmadı sadece son sürüm yüklü diyor teşekkürler KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 

  • @mito1172 Selam, daha bekliyecegiz gibi gorunuyor...

  • 2Berk kullanıcısına yanıt

    selam aynen öyleKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    DSL olan Extra DSL ve Omni DSL stabil 3.4.12, beta 3.5.6 ya geri çekildi yazılımları. Geliştirici için 3.6.7 var. Gayet güzel. :)

  • evet extra stabil sürümde city de 3.5.4 yüklü sorun yok dursun böyle

  • keneetic güncel os sürümlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz:


    https://help.keenetic.com/hc/ru/articles/115000990005


    aktif eol ve eod yazan yerlere dikkat. güncelleme gelmeyecek olanlar eod galiba. yok eol müş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 1 Aralık 2020; 20:43:13 >
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.