Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: merakli2005 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.075
Cevap
358
Favori
814.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pannekamp P kullanıcısına yanıt

    Güncellemesiz bir cihaz ne olura olsun çağın gerisinde kalır çöptür. işi bitmiştir. Bunu artık bu devirde anlamamız gerekiyor. Güvenlikten tutalım onlarca yüzlerce gelişen standartlar var, bunlara uyum sağlayamadığında cihazınız tekler şişer, zombileşir eskiden iyi idi şimdi neden böyle oluyor demeye başlarsınız. oysaki donanım zamanla daha az çalışmaz ayndır, fakat yazılımı güncel uygulamalara istemcilere daha uyumsuz olmuştur. Güncel yazılımsız artık yıl değil aylar bile uzundur.


    Güncelleme aynı zamanda cesaret işidir. firma risk alır, hem yuenilikelri ekler hem de eskiye doğruda uyum için çaba gösterir.büyük özveridir. Bu arada sorunlar olabilir ama bu duyarlıktaki firmalardan çözüm de gelir. KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları 





  • Ben müşteri hizmetlerini aradım. Bana 3.5 Beta 6 yüklediler. Sorun çözüldü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • __sin__ _ kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim hocam dediklerini uygulayacagim, belki de adguard dns 'den kaynaklidir degistirdim bugun problem cikmadi onumuzdeki gunlerde durum netlesir diye umut ediyorum.

  • Bundan önceki cihazı 6 7 sene kullandım hiçbir güncelleme yapmadım, ne bir hızda azalma ne kopma yaşadim.normal ev kullanıcıları için pahalı ve fazla bir cihaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt

    Bundan önceki cihazı 6 7 sene kullandım hiçbir güncelleme yapmadım, ne bir hızda azalma ne kopma yaşadim.normal ev kullanıcıları için pahalı ve fazla bir cihaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cihaz yeni güncelleme geldiğini gösteriyor fakat eski sürüm keeneticOS güncellemesi gözüküyor. Neden 3.4.12 eski sürüme dönmek için güncelleme yayınladılar acaba. Çok sorun mu var acep.

  • __sin__ _ kullanıcısına yanıt

    3.5.1-2 resmi sürümde DSL bağlantı sorunu bildiren müşteriler olmuş, o nedenle tekrar incelemek için 3.4.12 ve 3.5.beta6 ya dönüş seçeceği konmuş. Sende sorun yoksa 3.4.12 ye dönme. En güncel geliştirmeler için 3.6. alpha 3 ü kullanabiliyoruz. ben kullanıyorum sıkıntı yok.

  • pannekamp P kullanıcısına yanıt

    5-6 sene önce kimse nerdeyse güncelleme nedir bilmiyordu. cihaz bozuldu diye servise gidiliyor veya yenisi alınıyordu. bir çok cihaz aptal TV gibi çalışıyordu. yine öyle dünyadan kopuk cihzalr olabilir ama modem kesinlikle öyle değil artık.


    mesela, basit bir kaç konu modeme çoklu ping atıyorlar modem şişiyor ve senin internetinin hızı düşüyor. sen iss veya modem arızası sanıyorsun.

    wifi şifren kırılıyor komşular kullanıyor, senin hızın düşüyor ama bilmiyorsun sebebini, suç işleme riskleri de cabası wpa2 defalarca kırıldı ve yapamalr çıktı wifi dan sen bunların hiç birini alamadın.


    Evdeki bir cihazına veya pc ne virus bulaşıyor zombi bilgisayar oluyor, dünyaya servis yapıyor, hem pc yavaşlıyor hem modem kaynakları sömürülüyor sen modemde yaa iss de sorun var sanıyorsun.


    Modemin şifresi ele geçiriliyor yada ara yüzüne giriliyor, modem dns leri değiştiriliyor, bilmediğin yerlere bağlanıyorsun, bir çok özel bilgini veriyorsun bir yerlere.

    ses video oyun uygulamalarını ayrıştırmıyor modem ve aynı anda birden fazla kullancı çalışırken kopmalar oluyor, dar boğazlar oluyor

    wifi da bir çok yenilikler geliyor alamıyorsun, istemciler yeni cihazlar aldığında en alt özellikleri ile kullanman gerekiyor.


    v.s vs.


    Güncelleme artık düzenli alınmalı. güncellemelerde sorunlar olabilir bu durum eskisi de kalmayı haklı çıkarmıyor artık. her zaman ileriye dönük olmak zorundayız.





  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt

    Anladım eyvallah. Ben de şimdilik bir sıkıntı yok. Bu durumda sürüm düşürmeye de gerek yok.

  • Beyler bu modeli router olarak önerir misiniz? Arka odalarda WiFi az çekiyor. Yan odada Ps bağlantısı kopuyor arada. Turksat İn modemi var bunu alıp router yapsam daha iyi bir WiFi çekim kalitesi oluşturur muyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Bu modeli önermem bu cihazın özelliği dsl modülasyonunun olması. Bunu kullanmayaksan bu modemi almanın anlamı yok. Bunun fiyatına
    1) Keenetic viva
    Daha ucuz olan
    2) keenetic extra
    Öneririm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2Berk

    Arkadaslar selam,


    Extra DSL ve AIR kullaniyorum. Son stabil surum 3.5.2 deyim ve sorunlar bitmiyor. Evdeki alarm sistemi internet kopup geldigi icin uyari atiyor cep telefonuna ikide bir, playstation kopup duruyor vs vs...

    Suan son surumde olmama ragmen guncelleme var diyor modem ve surumu " 3.4.12 " yani onceki surum. Yapsam mi karar veremedim. Acaba bir hata mi var ? Aslinda downgrade yapmakta istiyordum ama bir alt surumu guncelleme var diyerek onermesi garip geldi.


    Onerileriniz varsa cok sevinirim.

    +

    Aynı dertle sabahtan beri uğraşıyorum.elektirik gitti,geldi,omni dsl ve city sapıttı.bir türlü çevrimiçi olmuyorlar,3.5.2 sürümü yüklüydü inatla bana daha yeni sürüm 3.4.12 yükle diyip duruyor.lanet olsun yükledik gene düzelmedi.omni dsl neysede city ile wifi repeater yapıyorum,int.yerlerde yapamıyorum.cillop gibi çalışan aletler salağa döndü,deli ettiler beni.

    City 3.5.2'de,omni dsl 3.5 beta 6 da şuan biraz düzeldi gibiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, Keenetic Extra DSL ve Omni DSL de 3.4.12 sürümüne geri dönülmesi ile ilgili Keenetic Türkiye’nin açıklaması şu şekildedir:


    Sunulan 3.5.2 kararlı yazılımında bazı kullanıcılarımızdan kullanıcı hattına özel bildirilen DSL sorunlarının incelemek sebebiyle Omni DSL ( KN-2011) ve Extra DSL (KN-2111) modellerinde kararlı sürüm 3.4.12 ye geri alınmıştır. Ön izlemeye de 3.5. Beta6 geri geldi. Diğer Keenetic modelleri 3.5.2 ye devam ediyor, 3.5.2 de DSL bağlantı sorunu olmayan kullanıcılar 3.5.1 veya 3.5.2 de kalabilir. 3.5.2 kararlı sürümü ile sunulan özellikler 3.6. Alfa 3 sürümünde kapsanmaktadır. Bu bileşen ve özellikleri deneyimlemeye devam etmek isteyen Keenetic DSL kullanıcıları yazılım sürümünü Geliştirici sürümüne getirerek kullanmaya devam edebilir. Durumu inceleyip en kısa sürede güncel 3.5.x serisi kararlı sürümü tekrar DSL ürünler için yayınlayacağımızı Keenetic kullanıcılarına bildiririz.


    Keenetic Türkiye





  • Tesekkurler. Haydi Keenetic bir kuvvet!...

  • @KEENETIC Günaydın giga router' da Sizce sayfa açılmaları daha stabil dns hangisini kullanmalıyım ? SafeDns mi? NextDns mi? yönlendirmenizi rica ederim

  • 3.5.2 sürümüyle sürekli olarak internette kopma yaşadım. 3.4 sürümüne downgrade yapınca sorun çözüldü.

  • Ben 3.5.2 sürümündeyim kopma yaşamıyorum. Şimdilik bir sorun görünmüyor. Kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

  • Arkadaşlar güncelleme yapmalımıyım? Varmı sorun yaşayan bu yeni sürümde? Artısı var mı?

    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Evimde kablonet mevcut ama bildiğiniz uzere kablonet modemlerin internetleri vasat. Bir router almak şart oldu. Aslında netmaster wds300 routerim var ama 5ghz Lik bir router istiyorum.

    Şimdi soruma gelecek olursam. Keenetic extra ile keenetic Viva arasında kaldım. Evimde 100mb internet var.

    Viva ile ektra arasında sanırım en büyük fark gigabit lan portu olması. Bu beni çok etkiler mi. Yani cebimden ekstra 200 TL fazla para vermeme gerek var mı? 10/100 ile 10/1000 arasında ne fark var. Aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagataybas kullanıcısına yanıt

    İkisi de olur, 100mb internetin olduğu için yeterli. Viva nın giga portları şayet ev içinde gigabitle haberleşen cihazlar varsa birbiriyle işe yarar. Viva nın cpu daha güçlü , 15-20 üzerin çok kullanıcıyı daha iyi idare eder.



    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-viva,keenetic-extra

  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.