Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.026
Cevap
357
Favori
813.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar modemi uzun zamandır kullanıyorum. Çokta memnunum. Bayadır kurcalamıyorum çok güncellemede geldi yeni şeyler var mı takip edemedim. Şimdi yapmak istediğim bir şey var.


    Öncelikle daha önce wpa 3 açınca xioami telefonlarda sorun oluyordu. Yeni sürüm notlarında wpa2 + wpa3 hibrit falan diye bir şeyler gelmiş acaba çözülmüş müdür?


    Bir de şimdi modeme 1 tb disk taktım. Amacım şu; iş gereği çok fazla bilgisayar kullanıyorum. Örneğin; bir dosya indiriyorum ve hangi bilgisayarda olduğunu unutuyorum. Şimdi artık bu disk ortak disk olarak kullanmak istiyorum. Gerek işyerinde gerek evde. Şimdi buna dosyaları atıp güvenli bağlantı olmasını istiyorum. Siber güvenlik ile uğraştığım için bu tarz şeylere pek güvenmiyorum ama kullanmak zorundayım :) Diski modeme takıp kullanıcı adı şifreyle her yerden erişmem için ne yapmak gerekli. Bunu yapabilirim ama en güvenli nasıl yapabirim? Vpn ile falan mı?


    Son olarak cihazın içinde bir sürü dns servisi var. Bunlardan hangisini önerirsiniz? En stabil ve sağlıklı olanı hangisi? Ya da hiç kullanmamak mı?





  • FastegL F kullanıcısına yanıt

    wpa3 ile ilgili ben kullanıyorum sorun yok aa senin yaşadığın durum yeni yazılımda düzeldi mi senin testmen gerekecek. uzaktan usb diskindeki verilere erişmek için iki yol var biri FTP diğeri WEBDAV ftp güvenlik için bir şey söyleyemem ama her iki çözümünde kendine göre güvenliği mecut güvenlik iki katı olsun dersen mutlaka vpn yaparak erişderim datalarına.


    DNS de CloudFlare kullanıyorum ben gayet başarıı.




    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360001314980-USB-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-dosyalar%C4%B1na-internet-%C3%BCzerinden-uzaktan-eri%C5%9Fim-sa%C4%9Flama




    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000969039-FTP-Sunucusu




    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360012308540-WebDAV-protokol%C3%BC-ile-bir-USB-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BCne-ba%C4%9Flanma





  • Ben marttan beri kullanıyorum sürekli anlık kopmalar oluyor özellikler telefonda, bu zamana kadar pek çok modem kullandım hiç bir kopma olmadı, ya bir yerlerde eksik var ya da gerçekten çok abartılıyor bu modem.

  • pannekamp P kullanıcısına yanıt

    üstadım yaşadığın sorunlar ile ilgili keenetic ile iletişime geçtin mi kopma sebeplerini incelediler mi? 3.5.1 yazılımı yayınlandı istersen bu yazılımı yükleyip test et düzelmezse destek@keenetic.com.tr mail at ilgileniyorlar.

  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt

    Son yazılımdan sonra iyice arttı, hocam çaylak değiliz bilgimiz var zamanında pc toplardık pentium 4 zamanları, zırcahil değiliz, ama modemde sorunlar var yada bazılarında var diyelim.

  • 100mb internet kullanıyorum,evdeki bütün ürünlerden keenetic ile speetestte 60-80-100 arası hızlar alırken ps4 de 1mb hız alıyorum,sizce bu sorun neden olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    PS4'ü cihaz listesinden bir isim girerek kayıt edin, 5 Ghz bandı var ise sadece 5 Ghz bandını seçin. Tekrar deneyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar bugün Keenetic extra dsl modemim geldi ve kurulumunu tamamlandım modemi sadece kablosuz ağda kullanacağım.

    2.4 ve 5ghz ayırarak max iletim aktif ettim.


    Kablosuz bağlantıda mbps hızını etkileyecek(Arttıracak) bir ayar uygulamama gerek varmıdır ? Kanal seçimi vs. gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 10 Ekim 2020; 19:6:53 >
  • J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt
    Bu ayarları kullanabilirsiniz...

    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • teşekkürlerler ilettiginiz ayarları uygulayıp deneyeceğim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda bir arkadaşın ürünün abartıldığı noktasında bir yorumunu okudum. Kendi yorumum ürün net abartılıyor kesinlikle katılıyorum bu bir gerçek. Hani keenetic gelecek dertler bitecek diye bir şey yok. Çok iyi pazarlama yapılıyor. Sorunlar var mı var. Olmasa zaten insanlar yazmazlar ama kronik sorunlar yok. Ben bir kullanıcı olarak sorun yaşadım mı gerçekten yaşamadım. Yaşasaydım zaten her şeyi detaylı bir şekilde yazardım. Her ürün her şart ve ortamda verimli çalışacak diye bir şey yok. Son olarak şunu söyleyeyim ben internette sorun yaşıyorum. Keenetic alsam düzelir mi diyenlere arkadaşım düzelmeyebilir keenetic alsanda supermen, iron man alsanda düzelmeyebilir bu tamamen servis sağlayıcın, servis sağlayıcından evine gelen tesisat ve evine gelen tesisattan iç hattına kadar olan bir süreç bir yer sorun varsa kralını alsan düzelmez. Daha net nasıl anlatılabilir bilemedim. O yüzden lütfen bu ürüne bel bağlamayın gerçek sorunun kaynağını bulmaya çalışın...





  • Eluveitiee kullanıcısına yanıt

    Aynı sorunu bende yaşadım snr margin değerini varsayalan 8db den 13'e çekerek bu sorunu giderdim bı deneyin isterseniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intelliqos'u aktif edemiyorum. Sistem bileşenleri yükleme menüsünde yok bu nedenle kulanamiyorum . Acaba bu özellikle beta ve geliştirici sürümünde mi var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KeeneticOS 3.5.1 versiyon da bileşenler kısmını kontrol ettim ve trafik sınıflandırma motoru ve IntelliQoS bulunuyor. Ben kullanmadığım için daha önce kaldırmıştım.

  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt

    KeeneticOS 3.5.1 versiyon da bileşenler kısmını kontrol ettim ve trafik sınıflandırma motoru ve IntelliQoS bulunuyor. Ben kullanmadığım için daha önce kaldırmıştım.

  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Geliştirici sürümünde intelliqos aktif edilebiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buradaki yorumları okuyup keenetic sipariş vermiştim ki bugün gelen türknet saha yetkilisi keenetic modeme hiç bulaşma onlarda kopma sorunu oluyor dedi. Böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar kopma vs?

  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Önceki modemimde kopma sorunu vardı. Bu yüzden Keenetic aldım. Sorun yok şuan. Wifi kapsama alanından çok beklentiniz yoksa pişman olmazsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Bu ayara nereden ulaşıyoruz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt

    Bende sizin gibi yorumlara güvenerek extra dsl modelini aldım. 6 aydır bir kere bile kopma sorunu yaşamadım ve hatta hg255s den sonra çağ atlamış gibi hissediyorum. Superonline fiber kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.