Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nortech32 , lazzaro , merakli2005 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.076
Cevap
358
Favori
814.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Modemi alalı 1-2 hafta oldu sanırım. bu süreçte birçok defa sabah kalktığımda internet olmuyor. modem donuyor gibi. bütün ışıklar yanıyor modemde ama web sayfaları falan açamıyorum. modemi yeniden başlatıyorum ve düzeliyor. gün içinde hiçbir donma kesilme olmuyor. sadece gece yatıp sabah uyandığımda bu durum oluyor. modemde 2 ayrı wifi var biri 2.4 diğeri 5ghz her ikisinde de durum aynı. ne önerirsiniz arkadaşlar bilmediğim bir ayarı falan mı var?
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer sorunlar yaşıyordum aynı nedenden kaynaklı bir durumsa 2.4 ve 5Ghz için de otomatik kanal seçimini kapatabilirsiniz, otomatik kanal seçimi yaparken bağlantı kesintiye uğrayabiliyor. Uygun bir yayın kanalı seçip hep öyle kalmasını sağlayabilirsiniz.

    Benim problemim TP-Link repeater'ım hiç bir şekilde Keenetic Viva bağlantısı sağlamıyor, bağlantılar için herhangi bir kısıtlama veya segment ayrımı kullanmıyorum evdeki her cihaz bağlanabiliyor. TP-Link'te sorun yok eğer mobil yayın yaparsam ya da başka router'a bağlarsam sorunsuz çalışıyor ama viva internetini aynı ssid ya da farklı ssid ile de denememe rağmen bağlantıyı vermiyor. Çözümü olan varsa sevinirim.
  • Saldıray_TR kullanıcısına yanıt
    Bende xiaomi mi max 2 var,
    2.4ghz ile 5ghz arasında modeme yakın isem pek fark çıkmıyor 1-2mbit belki,
    Ama modem den uzaklaşınca 5ghz az bile çekse yine de hızlı oluyor,
    Bence sizde ki sıkıntı, 2.4ghz den bağlanan cihazın performansı ile alakalı olabilir.

    En basiti benim tel 2.4ghz de 75mbits destekliyor, hanımın Huawei 150mbit ve 40mhz e geçerse 300mbits e kadar çıkabiliyor, ama onun telefonu da 5ghz e geçiş yapmıyor mesela, bilginiz olsun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Benim zyxel modem de öyle oluyor telefondan wifi ye bakınca ıp adresi alınıyor da kalıyor yada bağlandı internet yok yazıyor,modemi kapatıp açınca bağlanıyor dediğiniz gibi gece oluyor genelde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihaza 3.5 alpha 1 sürümünü yükleyip SNR değerini “0” yaptım ve hız 65-66 seviyesine çıktı. Ping 15ms ve yükselmiyor, iptv izliyorum hiç sıkıntı çıkartmıyor. Bir modem değiştirmekle +24 mbit hız aldım vallahi, oysaki tt teknik ekipten gelenler burda daha fazla hız alamaZsın dediler, bir başka ekip bina içi kablolar çok iyi değil tesisatı yeniletmek gerek dediler, ve yine bir başka ekip geldi tuknet sana hız vermiyor ondan hız alamıyorsunuz dedi. Velhasıl modem dışında hiçbirşey değişmedi . Şimdi bu elemanları çağırıp hani noldu hacı 65 hız veriyor bak demek lazım..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aman TTNET duymasın , onlar hız düşürmeye bayılırlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 22 Mayıs 2020; 19:25:25 >
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    hocam 5 Ghz ile 780 Mbps kablosuz hız ile modeme bağlanıyorsun yani kablolu ile yaptığın hız testine yakın kablosuz bir hız ulaşman lazım. 100 Mbps internet hattın olsa 780 Mbps ile en az 80-190 alırsın diye düşünüyorum bence sen hız testlerini gece vakitlerinde yap birde. servis sağlayıcın tarafında bir yoğunluk olabilir bende 100 Mbps superonline kullanıyrum bazen 50 Mbps bile zor görüyorum sonuçta bu hızlar bize dedike edilmiş hızlar değil havuzdaki hızı paylaşıyoruz.
  • enistasci E kullanıcısına yanıt
    Modemin web aryüz ayfasında dsl bağlantı süresi var oraya bakarak anlarsın yada mobil uygulama kullanıyorsan orada da bildirim gelir internet kesildiğinde SNR değrin sınırın altında şaun minimum 15 db tavsiye edilir ama illa şu değerde kopacağın anlamına da gelmez. test et koparsan yükseltirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scandelos -- 22 Mayıs 2020; 19:54:58 >
  • extreme__ E kullanıcısına yanıt
    Keenetic yalnızca modeminizi değil hayatınızı da değiştirir Güel bir slogan oldu bunu Keenetic' e pazarlamalıyım belki bir adet hediye cihaz faan verirler ödül olarak..




  • scandelos S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 50mbps paketim 40-47 arası 5ghz orda sıkıntı yok. Ama olurda yan odaya geçersem 2.4 ghz e atıyor beni ve hızım 15-25 mbps arası oluyor laptopdan da bağlansam 2.4 ghz kanalı kötü. Denemediğim kanal kalmadı modemde ama yine aynı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    merak edip baktım da bende 8 metre mesafede arada 1 duvar var bağlantı hızı 867 Mbit\s ama 5ghz yazan yer yüzde 83 yazıyor ilginç telefon iphone 6 S
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam iPhone un eski modelleri Wi-Fi konusunda çok daha iyi :) ben yan odaya gidince 5ghz den atıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    sende duvar mı kalın bilmem ama atmaması lazım garip bir durum
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    bende iphone 5s var , yukarıdaki mesajlarımda evin de krokisini çizmiştim. diğer yönlerden modem çok gzel ama 5ghz düşündüğüm gibi olmadı. hg255s in 5ghz daha iyiydi.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ev eski aslında duvarlar kalın değil ama çözemedim valla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scandelos S kullanıcısına yanıt
    SNR değişikliğiyle kopma olmadı ayarı 4 e indirdiğimden beri, paketim 50 hız olarak 47-49 aralığında alıyordum, hala saat farkı 1-2 Mbps değişiklik olabiliyor, diğer taraftan max. alabileceğim hız bariz arttı, önceki modemde 76 idi, Keenetic 8 SNR' de 86 oldu, 4' e düşürünce 100 Mbps hattımdan alabileceğim hız değerine ulaştı, şuan için bir sorun yok, teşekkürler hocam.
  • arkadaşlar birkaç ay önce VDSL aboneliğim esnasında Türk Telekom tarafından bana verilen kullanıcı adı ve şifreyi girmeme karşın modem (Extra DSL) internete çıkmıyor, nedir bu ürünü kurmanın kolay ve zahmetsiz yolu?! (modem bugün geldi, yeni aldım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 22 Mayıs 2020; 22:5:53 >
  • Edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme__ -- 22 Mayıs 2020; 23:30:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Hocam Türk telekom şifreyi yanlış veriyor genellikle yada @ttnet @turk.net gibi alan adını yazmıyor kullanıcılar eski modemine girip kullancı adı ve şifreni gör onu yaz bağlanırsın ***çıkoyorsa şifren bunj görmenin internette yolları var onları araştır zaten isp bin verdiği kul şifrenin yanlış olduğunu göreceksin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • extreme__ E kullanıcısına yanıt
    Çok güldüm bu resme millet diğer markalardan gerçekten bıktı, evinde kullandıkları cihazlarda pandemi zamanı ne kadar kötü olduğunu anladılar hep böyle devam et KEENETİC.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.