Şimdi Ara

Kedinin yatma yeri alışkanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş merhaba. Yaklaşık 3 aylık sahiplendiğimiz bir sokak kedimiz var. Malesef en olmadık yerlerde uyuyor. Özellikle kapı eşiklerinde ve yol üstü olabilecek kuytu yerlerde yatıyor. Cam kenarlarında yastıkları ve sepeti olmasina rağmen oralara gidip yatmıyor. Uyurken yerden alip oralara götürmek gerekiyor. Cok derin uyudugu icin uykudayken ne taşırken uyanıyor ne de yerde yatarken üstüne yürüyen olunca uyanıyor. Şu sıralar dedem benimle kalıyor ve gözleri çok iyi görmüyor. Bir şey olmasindan korkuyorum. Bu alışkanlığından nasil vazgeçirebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Anlattığınıza göre henüz üç aylık olduğu için derin uyuyor ve size güvendiği için böyle.
    Yine de annesinden aldığı "İnsanlardan her an kaçabilecek noktalarda dur" öğütü ile sizin sağladığınız güven ortamında arasındaki farkı büyüdükçe fark edecektir.

    Zaten onu uyurken bile taşımanıza tepki göstermiyor ise az kalmıştır: Bir gün size karşı sırt üstü yatıp karnını gösterdiğinde, "Size güveniyorum, bu evin kedisiyim artık" demek isteyecektir.
  • Hocam muhtemelen sıcaklardan ötürü daha serin olan yerleri tercih ediyor olabilir.Bizimkide taşta yatıyor olur olmadık yerlerde şu ara.Pek ona bir şey öğretebileceğinizi sanmam yatacak yer konusunda; sizin dikkat etmeniz gerekecek mecburen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.