Şimdi Ara

Kedime nörolojik fip teşhisi kondu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bursa'da yaşıyorum. Sokaktan aldığım ve 5-6 aydır benimle yaşayan kedime nörolojik fip teşhisi kondu. Sadece testleri bile 7-8 k tuttu ilaçlarını düşünemiyorum. Barınağa bırakmak da istemiyorum bu halde. Sizce ne yapabilirim? Bu hastalığın çaresi var mıdır? Petcare diye bir instagram sayfasında besin takviyesi satılıyor bu ilaçla fipi yenenler olmuş siz ne diyorsunuz bu konuya. Tüm testler tetkikler mevcut incelemek isteyen Veteriner varsa atabilirim.
    Elinde bu ilaç olan kedisine kullanmak nasip olmayan biri bana ilaç tane ulaştırırsa çok sevinirim. Kedime nörolojik fip teşhisi kondu Kedime nörolojik fip teşhisi kondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamtamamtm -- 12 Nisan 2025; 21:43:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• o neymiş ya serdar ortaç hastalığı gibi birşey mi. sinir sistemi hastalığı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9FF392EF7 -- 12 Nisan 2025; 21:41:7 >
  • Ben de anlamadım ya. Bu kedi sokak kedisi anne sütü ile beslenmedi doğduğu gibi annesi kapıya koydu ben ölmek üzereyken buldum hayata çok güzel de tutundu ama daha 6 ay olmadı ölümcül bir hastalık çıktı

• Tamamtamamtm T kullanıcısına yanıt

üzüldüm valla sevimliymişte

• Sağolun hocam yorum yapmanız bile yeter ne kadar çok kişi görse o kadar iyi belki elinde ilaç olan bir kedi sahibi çikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamtamamtm -- 12 Nisan 2025; 21:45:52 >
  • Allah tez zamanda şifa versin hocam

• Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt
    Aminn Tüm hastalara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üroloji testis ultrason sonucu
    geçen yıl açıldı
    Sintigrafiden sonra anjiyo?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resimler yüklemiyor yine bu forumun sorunlari bitmedi

• Fip tahlili tam olarak yoktur Emin olunduktan sonra ilacı GS iğneleridir 80gün yapilmasi gerek

Islak fip teshisi kolaydir Kuru ve Norolojik fip izlemesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erennavas kullanıcısına yanıt
    Nörolojik fip dedi doktor gs iğneleri 20-30 k masraf çıkıyor o parayı 2-3 ayda toplayamam bu yukarıdaki ek gıda için ne diyorsunuz hocam çoğu hasta kediyi iyileştirmiş fiyatı 4000 tl gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamamtamamtm

Nörolojik fip dedi doktor gs iğneleri 20-30 k masraf çıkıyor o parayı 2-3 ayda toplayamam bu yukarıdaki ek gıda için ne diyorsunuz hocam çoğu hasta kediyi iyileştirmiş fiyatı 4000 tl gibi
    Kedime nörolojik fip teşhisi kondu

• Kedim 5yil once Fipden öldu Kan nakli Takviye ilaclar Vitamin ignelereri işe yaramadi Ozamanlar GS ilaci yoktu piyasada

Belirtiler nedir Denge kaybi varmi

• Bahsettiğin hapın içinde “molnupiravir” etken maddesi varsa iyileştirdiğine dair açıklamalar var.

Bu fib muhabbeti bitti sanıyorduk bazı paragöz veterinerler (şarlatan)halen durmuyor.

Ekşi sözlüktw paylaşıldı
    Coronavirüs döneminde kullanılan “covinavir” ilacı fibli kedilerde denemişler iyileştirmişler. Millet bakanlıktan topluyormuş.
    Basında yer aldı.
    Geçmiş olsun ❤️‍🩹

• erennavas kullanıcısına yanıt
    Denge kaybı çok fazla hatta tuvaletini tutamamaya başladı.
    files.fm
    VID_20250412_122344_141
    https://files.fm/f/jpvfmkmvu6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamtamamtm -- 13 Nisan 2025; 1:0:0 >

• Celikpena kullanıcısına yanıt
    Bu ilaç şuan satılıyor mu hala. Bir de insan ilacı kediye vermek mantıklı mı ki hocam

petcore35 yorumda belirttiğim etken maddeyi hapa koymuş sanırım. Kendilerine üst yorumda yazdığım etken maddeyi sormalısın.

konu ekşisözlükte var silinmediyse halen vardır. Zaman kaybetmeyin ❤️‍🩹

• Celikpena kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gördüm. Etken madde cidden aynı. O ilaçlar kaldırılmış sanırım ama

• gorusmediğim bir arkadaşımın kedisinde de bu hastalık vardı. Epey uzun ve masraflı bir tedavi sürecinin ardından kedisi kurtulmuştu.

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Ben öğrenciyim masraf işine giremem işte ekmek arası makarna yiyen insanlarız :d şu haplar için instagram sayfalarından destek almaya çalışıcam gs iğneleri ile tedaviye tr ekonomisinde kimsenin gücü yetmez

Doğrudur. Hapta etken madde var diyorsalar , 80 gün değil 4. Günde iyileşen yavrular var. Yorumlara baktım.

Etken madde yoksa zaten vitamin salatası oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.