Şimdi Ara

Kedime altarnatif olarak ne verebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bizim bir eniştemiz bakalım diye 2 tane yavru kedi verdi o şimdiye kadar kedileri mama ile beslenmiş şimdi ise sadece mama yiyorlar, biz köyde yaşıyoruz şehire pek gitmiyorum zaten şimdi koronavirüs durumunda hiç gidemiyorum diğer bütün kedilerimiz nr versek yiyorlar hatta kendileri avlanıyorlar yani ben mama bulamıyorum kedilere yiyecekleri mama altarnatifi ne verebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Haşlanmış tavuk, ciğer, haşlanmış et. Bunları sularıyla beraber koyun ki su da alsınlar, bizim gibi susama hisleri yok, susayıp akıllarına gelip pek içmezler. Yumurta. Fazla olmamak kaydıyla peynir. Balık. "Light" yağsız konserve ton balığı verileiblir. Hiç su içmiyorlarsa süt suyla yarı-yarıya karıştırıp çok az da olsa verilebilir (~15gr), bulabiliyorsanız laktozsuz süt. Fakat beslemek için veya yüksek miktarda asla verilmemeli, inek sütü kedilerde diyare yapar. Sadece su içmiyorlarsa.

    Biraz makarna ve taze ekmek de sevebilirler ama yüksek glutenli, yani tamamen un mamülü beslemeyin.

    Şarküteri ürünlerindeki nitratlar ve yüksek baharat da zararlıdır. Salam, sucuk vs... Bunların arasında en sadesi olarak sosis yoklukta devamlı olmamak kaydıyla verilebilir, genelde bayılırlar.

    Asla şekerli, tatlı şeyler vermeyin. Sütlü tatlıları kokusundan dolayı severek yemek isterler ama şeker böbreklerini bozar.



    Bilebildiğim kadarıyla...
    Yanlışlar varsa düzeltmekten çekinmeyin lütfen.




  • İnternetten sipariş verebilirsin.
  • Bizim kiz zeytin ve hindi füme ye bayiliyor.

    Hindi füme sevmeyen kedi görmedim zaten, ödül mamasi yerine verebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.