Şimdi Ara

Kedim yüksekten düştü burnu kanıyor al EDİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kedim terastan 4. Kattan düştü oturdugum yerdeki tüm veterinerleri aradım açık yer yok kimse bilgi vermiyor
    Burnu kaniyor
    Gözlerini açmıyor
    Yatiyor sürekli
    Az öncede kan öksürdü

Edit :
    Bazı arkadaşlara sert çıktım kusura bakmasınlar üzgün ve sitresliydim.
    Kedi maması koydum önüne pahalı bir şey hemen yemeye başladı hayvan gibi yiyiyo paket bitti galiba bir şeyi yok ama yinede yarın sabah veyerinere götürücam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC447FCDF -- 24 Temmuz 2016; 22:28:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam komşumuzun kedisi 5. Kattan aşağı düştü . Veterinere götürdüler ameliyata aldılar direk.

• Foruma yazacagina bi taksiye atla veterinere gidelim de manyak midir nedir

• İç kanama vardır bir şey bulman gerek acil.

• Yok nasil bir kelime anasini satayim. Yakininda kapaliysa uzakta arayacaksin. Bu ne rahatlik yakinda yok diyip birakmak.

• Birisi yer önersin de gitsin. Olmadı çözüm önerin de hayvan düzelsin.

• veterinerin numarasi yazar dukkanin ustunde belki olursa ara cagir

• Bakamayacaksanız almayın şu hayvanları kardeşim yazık hayvanlara teras katta oturuyosun hayvan besliyosun besleyeceksen sorumluluğunu al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam hangi şehir? veteriner bulabilseniz keşke :(
    bulunduğunuz şehirde hayvan hastanesi varsa oraya gidin.
  • Hocam en kötü ihtimalle belediyenin acil ekibi var sokak hayvanları için orayı arayın rica edin gelsinler. Veterinerlerin çoğu paragöz bu saatte yapmazlar. Silivride çarşı içinde olması lazıö bir veteriner veya selimpaşa kumburgaz arasında da olması lazım. En kötü sabah gidersiniz ama belediyeyi bir arayın acil deyin

• ALO 153 ACİL HAYVAN AMBULANS VE SAĞLIK EKİBİ

ARKADAŞLAR 153 BELEDİYE HATTIDIR VE ACİL VAKALARDA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MUTLAKA BU NUMARA ARANMALIDIR AYRICA TAMAMEN ÜCRETSİZDİR, SOKAK HAYVANI DAHİ OLSA TEDAVİSİNİ VE REHABİLİTE SÜRECİNİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 24 Temmuz 2016; 22:20:56 >
  • Ulan herkesde laf sokma çabasına girmiş 2-3artı alacam siye. Adam hiç bi veterinere ulaşamıyorum diyo laftan anmalyormusunuz?

Allah yardım etsin sana kardeşim çok üzgünüm ama kedinin durumu iyi gibi gözükmüyor maalesef :(

• Geçmiş olsun tam şanssızlık pazar gecesi kedinin durumu ciddi internette okuduğuma göre yüksekten düşen kedilerde ilk belirtiler dediğin gibi burnundan kan gelmesi ve kanlı öksürük pekte kurtulamıyorlarmış umarım kurtulurda eski sağlığına kavuşur içim cız etti :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Geçmiş olsun tam şanssızlık pazar gecesi kedinin durumu ciddi internette okuduğuma göre yüksekten düşen kedilerde ilk belirtiler dediğin gibi burnundan kan gelmesi ve kanlı öksürük pekte kurtulamıyorlarmış umarım kurtulurda eski sağlığına kavuşur içim cız etti :(

sorma ya yapıcak bir şey yok döktüm yemi belkiden son yemeği yesin bakalım

Ankaradaki veterineri aradım telefondan bilgi verir diye adamlar bilgi vermiyoruz diyorlar 2-3 yer de yüzüme kapattı telefonü

• Kedicik ne oldu kurtuldu mu?

Kedisini penceren balkondan düşürenlere sinir olup söyleniyordum, çok kınadım sanırım ve bir anlık dalgınlıkla benimki de 4. kattan düştü :( 15-20 dk içinde acil veterinere götürdüm iç kanamayı kesmek için iğne yaptı, ertesi gün filmler çekildi iki bacağında kırık var ameliyata alınacak ancak ciğerlerindeki kanama durmadan ameliyat edemiyorlar. İki gündür klinikte yatıyor, hiç ağzından burnundan kan falan gelmedi. Ciğerlerindeki kanama filmde görüldü :( Elimiz kolumuz bağlı dua ederek bekliyoruz.

• Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Allah acil şifalar versin hocam

• Kanig. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Bizim kedimizde 5. kattan aşağıya düştü balkondan düştüğü zeminden kaynaklı mı artık tam bilmiyorum sadece ön bacağı hafif incilmişti ve şok içindeydi veterine götürdük iğne üstüne iğne falan 250 gayme bayıldık 2. gün gene başladı yaramazlıklarına ama kalkana kadar böyle ölecek gibi bakıyordu etrafına, işine gelince yürüyo işine gelmeyince topallıyo bildiğin dilenciye bağladı evde, ama düzeldi şimdi eskisi kadar değil...
  • Son durum ne?

• Hayatın Gerçekleri kullanıcısına yanıt
    Bizim son durum iki bacağından ameliyat oldu pin takıldı. Ameliyattan sonra bir hafta veterinerde yoğun bakımda kaldı. Şu an evde, solunumu düzeldi yavaş yavaş yürüyor ancak tüm evde dolaşması 3 hafta kadar yasak bu yüzden küçük bir odaya aldık düzenli olarak kontrollü bir şekilde çıkarıyoruz.

Kırık olmayan arka bacağında bağlarda kopma olmuş olmasından şüpheleniyoruz çünkü yürürken partisiyle değil dirseğine basarak yürüyor, kırık taraf düzelince mr çekilip bakılacak kopma varsa ameliyat olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.