Şimdi Ara

Kedim Kızgınlık döneminde lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba beni gece yarısı 4te bu konuyu yazmaya mecbur bırakan bir sorun var. 5-6 aylık dişi bir tekir kedim var. 2 gecedir çok acayip sesler çıkarıyor ve yerde yuvarlanıyor. Bulduğu her şeye sürtünüyor. Bu saydıklarımdan da anladığınız üzere kızgınlık dönemine girdi. 2 gecedir ne uyku bıraktı bizde ne bir şey. Bir çoğunuz kısırlaştır yada eş bul diyecek ama öncelikle kendimden kesinlikle yavru almak istiyorum ancak şuan değil. Henüz yavruların bakım masrafını ve meşakkatini kaldırabilecek durumda değilim şöyle birkaç ay daha beklemem gerek o yüzden kısırlaştırmayı yavru almadan düşünmüyorum. Bu sürecin zorluğunu azaltabilmek için verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Ne yapabilirim?

    İnternette bir veteriner videosunda dişi kedileri bu dönem de sakinleştirici bazı ilaçlar olduğunu söylüyor. Bu ilaçların neler olduğunu ve bir zararının olup olmadığını, işe yarayıp yaramadığını ve nereden temin edebileceğimi söyleyecek var mı?

    Gerçekten bu durumdan çok muzdaribiz yardım ederseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Koskoca forumda bilgisi olan yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kısırlaştır.. bugun benim cins kedimde yetti artıkdedim kokudan bıktım kısırlaştırdık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpingo95 kullanıcısına yanıt
    6 ay boyunca kızışmayı engelleyen iğne var ama veterinerim benim istememe rağmen "kediye zararı var" diyerek aşıyı yapmadı.
    Ayrıca kızışma döneminde zaten hiç yapılmaması gerek bu iğnenin.

    Başka da çaresi yok, ya o sesi her kızışmasında 5-6 gün çekeceksin ya da kısırlaştıracaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 25 Ocak 2018; 3:5:41 >
  • Hocam 10-15 günlüğüne şehir dışındayım ah bi gideyim eve. Eşyaları eve attığım gibi doğru veterinere. Ne gerekiyorsa o yapılsın ama şu 3-4 günlük süreçte şu miyavlamadan bi kurtulsam yetecek şuan saat sabaha karşı 5 ve ben malesef kediyle uğraşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomimimax2 X kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşadığım şehre gider gitmez yapacağım bunu ama birkaç gün daha şehir dışındayım ve artık tak etti canıma sabaha karşı 5 şuan saat ve hala ayaktayız. Şu miyavlamaları azaltmak lazım şu süreçte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kisirlastirin lütfen......

    Disarida o kadar cok kedi varken birde siz daha cok üretmeyin. Kizginlik sadece sizin icin deyil kedi icinde büyük bir stress.
    Ayriyetten 6 aylik kedi dogum icin cok erken.Daha kendisi vücutu gelismemis.En az 12 aylik olmasi lazim hatta 14 daha iyi.
    Kedi bakimi malesef mama kabini doldurmaklan olmuyor. Siz daha simdiden bakimi yapamiyacanizi belirtmissiniz. Benim Scottish ve british kedilerim var.Dogumda önce veteriner masraflari (Ultrasall /Röntgen) mama masrafi ve ayriyetten dogum sirasinda komplikasyon (Sezeryan ameliyati) olabilecegine hesaba katin.Benim kedimde oldu gibin.Tabiki anne kedinin yavrularini kabullenmeyede bilir, bu durumda 2 saate bir (geceleride) herbir yavruya ellen süt hazirlayip vermeniz gerekecek.....
  • KEDİ KISIRLAŞTIRILDI ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN
  • http://kediblog.com/disi-kedilerde-kizginlik-donemi/ merhaba bu sayfada pek çok kişi bu ve buna benzer konularla karşılaşmış inceleye bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.