Şimdi Ara

Kedilere Eziyet Edenler Yakalandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SOKAK KOPEKLERI VE KEDILERI SOKAKTA KALACAK



    milliyet
    Kedilere eziyet sosyal medyada olay olmuştu! 'C31K' isimli topluluğa operasyon
    https://www.milliyet.com.tr/gundem/kedilere-eziyet-sosyal-medyada-olay-olmustu-c31k-isimli-topluluga-operasyon-7063683

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu konuyu neden anonimleştirmediniz, acaba unuttunuz mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayvanlara eziyet etmek için örgüt kurmuş adamlar. Bu karanlık örgütler hep kontrolsüz göç yüzünden türedi.

  • Hic bir bilincli, medeni insan evcil hayvanlarin sokakta kalmasini istemez. Sadece cozumun vahset icermemesini ister.

    Vahset isteyenler medeniyetsiz, tekinsiz insanlardir. Yarin hakkiniza tecavuz etmeye calisir, baska turlu alcakliklar yapar. Hele de organize ve planli eziyet eden tiplerin topluma herhangi bir sekilde faydali olma imkani yok.

    Idam et gitsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece hayvan haklarından değil, toplum huzurunu bozdukları için de yargılanmaları gerekir.

  • Niye isimleri yok, yüzleri sergilenmiyor.
    Bu ve bunlar gibi şiddete meyili tiplerin cezası şidetle olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeQuiet! kullanıcısına yanıt

    Yönetimin bu konuya bir çözüm bulması lazım. Ne kadar troll varsa konu açıp anonimleştirip kaçıyor.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum ve anlamadığım öteki konuda kedilere eziyet eden gruptan bahsedip anonimleştirmiş bu konuyu ise anonimleştirmemiş iki konuda aynı sayılır.


    Edit: Bunuda anonimleştirmiş  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuiet! -- 13 Ocak 2024; 23:23:22 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Konuyu anonimleştirmek ne demek? Bilmediğimden soruyorum. Konuyu açan ilk mesajını silip kayıp mı oluyor ne oluyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hayır, mesajı silmiyor. Konu açarsan "Konuyu anonimleştir" seçeneği var; onu tıklıyor, ismi siliiniyor, konuyu açan kişinin ismi "DH Anonim" hesabı olarak görünüyor.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Gerçekten saçmaymış. O zaman ne diye foruma üye olur üyelik girişi yapar ve konu açarsın ki. Çok anlamsız. Bu özelliği getirenler neyi amaçlamış çok merak ediyorum. Ayrıca anonim hesaba da karşıyım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım en ağır ceza verilir.



    Forumdaki hayvan düşmanlarını da şikayet edip tutuklattırmak gerekli.  

  • UP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'da bazı hesaplar bu örgütün üyelerinin faal olduğunu ve hala daha kedilere işkence etmeye ve öldürmeye devam ettiklerini söylüyorlar.Durum buysa devletin geri kalan üyelerinide yakalaması ve tutuklaması gerekiyor.Hayvanlara yaptıkları tarif edilemez türden vahşice ... Hadi hayvanları düşünen kimse yok diyelim yine de bir canlıya böylesine sadistçe işkence edenlerin ve bundan 'zevk' alanların toplum içinde dolaşması insanlar için ciddi birer tehdittir.Zaten anladığım kadarıyla örgüt üyeleri sıranın küçük çocuklara falanda geleceğini söyleyip duruyorlarmış.Yaptıkları şiddet,işkence ve öldürmeler cezasız kalırsa gelecekte birçok insanın canını yakacakları şimdiden belli.Devletin acilen bu örgütü ve üyelerini yakalaması gerekiyor.

  • Işte tam da bu yüzden sokakta başıboş köpek kedi kalmamalı Avrupa, Amerika ve diğer medeni ülkelerde olduğu gibi. Her bir hayvansever evine 10 tane kedi, 10 tane köpek aldı mı hepsi sokaktan kurtulur. Hayvanseverlerin hiç mi vicdani yok ki zavallı kedi ve köpekleri sokaklarda yukarıdaki haberdeki canilerle birlikte yaşamaya mahkum ediyorlar? Ne olacak 10 kedi 10 köpeğin bakımı, aşısı, yeminin masrafından. Gerekirse evinizi arabanızı satarsınız 20 tane cana bakarsınız. 20 tane candan daha değerli değil ya arabanız eviniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.