Şimdi Ara

Kedilerde kusma sonrası istahsizlik ve halsizlik normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yardımınızı rica ediyorum 7 ayına yeni girmiş erkek kedi dostum var bikaç gün once (normalde çikarmiyorduk) bahçede gezmesine izin verdik hava yağmurlu olunca biraz ıslanmış ve sanırım bi ot türü yemiş dün gece 3 gibi kustu herhangi bi kan vs yoktu ama büyük bir ot parçası çıkarttı 😕kusmanin ardından bugünde dahil istahsizlik ve sürekli uyku hali oldu arada yemek yiyor ama doyurucu olacak şekilde değil çok mu evham yapıyorum yoksa acil bi durum mudur😑

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Veterinere götürmeniz en iyisi buradan tahmin yürüterek hayvanın sağlığını tehlikeye atmaya hiç gerek yok bence hiç beklemeden götürün veterinere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bellirli dönemlerde ot yemeyi severler ve yediklerinde kusmaları normal. İnternette biraz araştırırsanız kedi otu satılır,çimlendirilip kedilere verilir. Dilleri ile kendilerini temizlerken midelerine giden tüyleri otlar yardımıyla kusarak temizlerler.
    Yedikleri otlar uzun parçalar halindeyse kaka yaparken çıkarsa bir kısmı popolarında kalır ve GÖTSÜRTMEÇ hareketiyle halılara sürerler.
    Kusmuğunda ot varsa sıkıntı etmeyin ve tekrarlamazsa bence problem değil.
  • Ateşini bir ölçün üşütmüş olmasın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.