Şimdi Ara

Kediler arabayı mahvetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
13.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şeffaf kaput filmi.
  • Sokak hayvanlarından rahatsızsanız yada sayıları çok arttıysa onları öldürmek yerine kısırlaştırın.Kedileri besleyen kişilere bu kedileri kısırlaştırılmasını talep edin.Maalesef soğuk havalarda motorun sıcaklığı kedilere çok iyi geliyor.Bunu engelleyici spreyler var.Arabaya sıkın kedi daha oraya oturmak istemez.O spreyler evde kedi besleyeninlerin imdadına yetişiyor.Bu sayede kedinin çıkması istenmeyen yere çıkması engellenir.

    Beledeyelerin sokak hayvanlarını ücretsiz kısırlaştırma kampanyası var.Oralara muracat edebilirsiniz.
  • Yasal olarak 5199 nolu yasa çerçevesinde tüm sokak hayvanlarınında insanlar kadar yaşamaya hakkı var. Teşvikler sayesinde onları besleyenlerinde sayısı arttı. Benim oturduğum sitede çok sayıda sokak köpeği ve kedi var, burda tam tersi durum söz konusu, kedilere köpeklere laf edenlere baskı var. (hatta bu ablaların teyzelerin silahıda benim, biri bişey diyince (bayan dışında erkek biri yani) beni çağırıyorlar bende diyene ağzıma geleni saydırıyorum bi daha bişey diyemiyorlar, bu yüzden ciddi anlamda sitede beni deli sananlar var, birde arabanın kapısını açınca sokak köpeklerinden 1 tanesi direk içine girip arka koltuğa kuruluyor Tabi en önemlisi sadece beslemek olmaz, kısırlaştırılmamış hayvan gördüm mü belediyeye haber vermek gerekli. Çoğu belediye bu konuda kendini düzeltti, yarın tamda bu konu hakkında Şişlide toplanılıcak, şişli camiinin orda, hayvan severler kaçırmasın. Son olarak bu kedilerden en çok zarar gören biziz. Chevynin içine yuva yapıyorlar, kablolarını kemiriyorlar, örtüsünü parçalıyorlar, sayısız örtü dikilti bu güne kadar, garajdan çıktığından beri.. Sırf kedi yüzünden hatta tekrar kapalı garaja konacak. Ama çıkıpta kedileri topyekün gebertelim, köpeklere yemek yapalım demiyoruz.. (Aslında sokak köpeklerine mama yapma fikri fena değil )




  • benim aracımın üstünde oynayan kediler olsa ben bundan mutlu olurdum çizik pek umurumda olmazdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atl@s

    benim aracımın üstünde oynayan kediler olsa ben bundan mutlu olurdum çizik pek umurumda olmazdı


    Çizikleri görünce pekte mutlu olacağını düşünmüyorum.Hele ki aracın benimkisi gibi siyah olursa...
  • Arabanın jantlarına 2 köpek bağla dicem ama o zaman da köpekler mahveder
  • kolayı var branda öyle naylon gibi değil ama adam gibi kalın kumaştan bir branda işini görür biraz ağır oluyor takması falan zor oluyor ama en etkili yöntem bu bizim mahallede durum farklı değil bizde bu şekilde koruyabiliyoruz ancak arabayı
  • veya yapacağın tek şey kalıyor aracını başka bir yere sokağa park et veya kapalı bir park yeri varsa oraya koy
    quote:

    Orijinalden alıntı: /Bulut\

    kolayı var branda öyle naylon gibi değil ama adam gibi kalın kumaştan bir branda işini görür biraz ağır oluyor takması falan zor oluyor ama en etkili yöntem bu bizim mahallede durum farklı değil bizde bu şekilde koruyabiliyoruz ancak arabayı
  • Kaputa kırmızı biber dök.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

    Yasal olarak 5199 nolu yasa çerçevesinde tüm sokak hayvanlarınında insanlar kadar yaşamaya hakkı var. Teşvikler sayesinde onları besleyenlerinde sayısı arttı. Benim oturduğum sitede çok sayıda sokak köpeği ve kedi var, burda tam tersi durum söz konusu, kedilere köpeklere laf edenlere baskı var. (hatta bu ablaların teyzelerin silahıda benim, biri bişey diyince (bayan dışında erkek biri yani) beni çağırıyorlar bende diyene ağzıma geleni saydırıyorum bi daha bişey diyemiyorlar, bu yüzden ciddi anlamda sitede beni deli sananlar var, birde arabanın kapısını açınca sokak köpeklerinden 1 tanesi direk içine girip arka koltuğa kuruluyor Tabi en önemlisi sadece beslemek olmaz, kısırlaştırılmamış hayvan gördüm mü belediyeye haber vermek gerekli. Çoğu belediye bu konuda kendini düzeltti, yarın tamda bu konu hakkında Şişlide toplanılıcak, şişli camiinin orda, hayvan severler kaçırmasın. Son olarak bu kedilerden en çok zarar gören biziz. Chevynin içine yuva yapıyorlar, kablolarını kemiriyorlar, örtüsünü parçalıyorlar, sayısız örtü dikilti bu güne kadar, garajdan çıktığından beri.. Sırf kedi yüzünden hatta tekrar kapalı garaja konacak. Ama çıkıpta kedileri topyekün gebertelim, köpeklere yemek yapalım demiyoruz.. (Aslında sokak köpeklerine mama yapma fikri fena değil )



    Hocam imzanızı değiştirin artık bağımlısı oldum o imzanın her gördüğüm yerde tıklayasım geliyorBu arada linki eksik vermişim


    ==>http://www.sahibinden.com/sell.php<==

    Herkes bizi tercih ediyorsa tesadüf değil tribinede girmemişsiniz, o konudada tebrik ediyorum sizi




  • Kedileri öldürmeyi düşüneceğinize bir tanesini eve alın ve kısırlaştırın. Herkes bunu yapsa onların nüfusu da bir düzene girer mutlaka. Evde 4 kedi beslediğim günler oldu. Kediye dışarıda zarar veren birini görürsem benden çekeceği var. Bizim sitemizde de onlarca kedi var ama elimizden geldiğince kısırlaştırıyoruz, arabalara da pek zararları yok. Arkadaşların tavsiye ettiği spreyler işinizi görecektir.
  • Ben kedileri çok ama çok severim.Onlar yeryüzüne cennetten gelmiş küçük melekler bana kalırsa.Hayalım evimde kedi beslemek.Ama hayvan düşmanı bir aileniz olunca maalesef gerçekleştiremiyorsunuz bu hayali.

    Bu arada sokakta baktığım kedim Minnoşa yuva arıyorum.

    İlgilenenler için bakınız;
    http://forum.donanimhaber.com/m_34844677/tm.htm
  • geçmiş olsun, zor bir durum. arabaya örtü örtmenizi tavsiye etmekten başka çare gelmiyor aklıma. hem başka dış etkenlerden de korur.
  • Bizim apartmanda da besleyenler var sabahları apartmanın kapısını çıkmak için açtığımda 10-15 tane kedi içeri girmek için hücum ediyor tırsıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

    Bizim apartmanda da besleyenler var sabahları apartmanın kapısını çıkmak için açtığımda 10-15 tane kedi içeri girmek için hücum ediyor tırsıyorum.



    Valla ben kedilere bayılıyorum.Nerdeyse beraber yatcam.25 yaşına geldim hala çok seviyorum.Utanmazsam sokakta gördüğüm tüm aç kedileri besliyeceğim.

    Bu arada tırsmana gerek yok.Kediler kolay kolay insana saldırmazlar.
  • Özellikle sokakta neyin üzerine basıyorlarsa bazen bıraktıkları izler çıkmıyor, eski aracımda başıma gelmişti naptıysam çıkmamıştı pati izleri . Eğer böyle bir muhitte yaşıyorsan bencede kesinlikle branda kullan , canına okurlar aracın . Özellikle kışın akşam eve geldiğinde , sıcacık motor kaputun onlara sıcak bir anne kucağı gibi gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monodoks

    Alarm taktırsam kedi çıktığı zaman öter mi acaba?

    öter ama susturmak için seninde kalkman gerekir veya ince yar yaptırman lazım 5-10 sn kadar ötecek sonra susacak.
  • Şahsi malıma zarar veren insanında hayvanında elimden çekeceği var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

    Bizim apartmanda da besleyenler var sabahları apartmanın kapısını çıkmak için açtığımda 10-15 tane kedi içeri girmek için hücum ediyor tırsıyorum.


    Abi sabah işe giderken dış kapının önünde en az 5 tane kedi var.Ve pisst demezsen 5 birden bacağına yapışıyor.

    Cidden hayvanlara zarar vermeyi sevmem fakat herşeyin fazlası zarar
  • Kedi ya da köpek olsun sana ya da malına zarar veriyorsa o zaman sahibi ya da besleyen bunun hesabını maddi ve manevi olarak vermelidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.