Şimdi Ara

Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
167
Favori
101.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Ben uzun süredir Enjoy kullanıyorum. İyi mi kötü mü derseniz tam bilmiyorum açıkçası ama nispeten uygun fiyatlı idi ve oradan devam ettim. Ama şimdi 15KG'lık fiyatı 240-275TL gibi oldu.

    Çok çok küçük yavrular yiyemez ama tüm yavru ve yetişkin kediler yedi şimdiye kadar ve yemeye devam ediyor.

  • Cevaplar için teşekkürler. Yıllardır düzenli olarak temizmama'dan alıyorum ancak son zamlarla fiyatlar çığırından çıktı, üstelik hayvanlar micho'yu eskisi gibi istekli yemiyorlar. Kaldı ki bırakın sokak hayvanlarını, kendi karnımızı doyuramaz olduk son aylarda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mystic Gurme Yetişkin Kedi Maması 15 Kg alacağım indirim/kupon duyan gören olursa bilgi verebilir mi?

    Bu mamaya eşit daha uygunu var diyorsanız öneri alabilirim.

  • en ucuz köpek maması 160 tl bulunabilirken en ucuz kedi maması 218 liraya bulunabiliyor. burada üretici-satıcı her kimse çok büyük bir fark koyuyor. bunların içeriğinden anlayan var mı? kedi-köpek maması maliyetinde bu kadar fark normal mi? kedi-koyun farkı değil sonuçta

  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Arz talep meselesi hocam. Kedi maması alanların en az %50’si sokak hayvanları için alıyor. Hatta bazı durumlarda kedi mamasını yiyen sokak köpekleri oluyor ve tek mama kullanan kişiler bile olabiliyor. İşin özü bir ürün grubu çok satılırsa her zaman fiyatı yükselir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 3 kedim var, birisi 4 aylık birisi 8 aylık diğeri 13 aylık. Artık mama alırken zorlanıyorum. Temizmama sağolsun fiyatları 2 katına çıkardı bu çkal firma. F/P mama önerisi olan var mı? 1 ayda 8-10kg mama bitiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

    İçerikleri tamamen farklı iki ürün gamından bahsediyorsunuz. Bir de bunu iki farklı marka üzerinden değerlendiriyorsunuz. Size tavsiyem aynı markanın aynı protein kaynaklı iki mamasının içeriğini karşınıza alıp aradaki farkı kıyaslamanız ve farklı görünen içeriklerin internette bulabildiğiniz hammadde fiyatlarını karşılaştırmanız olacaktır.


    İktisat 101 almamış kişilerin fiyatlandırma hakkında atıp tuttuklarına da aldırış etmeyin. Satıcılar da üreticiler de salak değil.

  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

    Kimin ne yediğini sormadım türkçe yazdığımı düşünüyorum: '' Mystic Gurme Yetişkin Kedi Maması 15 Kg alacağım indirim/kupon duyan gören olursa bilgi verebilir mi?

    Bu mamaya eşit daha uygunu var diyorsanız öneri alabilirim.''

  • byJuck kullanıcısına yanıt

    Haklısınız, yorumumu sildim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 22 Aralık 2021; 8:0:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %18 kdv kaldırırsın talebi için herkes cimer’e yazsa keske

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldırılsın ki üreticiler daha fazla kar etsin. bir kilo dana eti 60 tl civarında. tavuk ise 20 25 bantında. ama mama 60 100 bandında kedi için. acaba burada kim haklı. yada akılsız....

  • Ekmeğin kilosu kaç para? Ambalaj maliyeti dahi olmadan, en ucuz köpek maması kilosunda ekmek alsanız kaç para vereceksiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

    mamaplus diye bir site var alternatif, siparis verdim urunlerin gelmesini bekliyorum. Bir bakin derim. Temizmamayi da cimere bildirmek lazim. Serbest piyasa degil bunun adi 1 ayda %110zamyapmislar resmen, firsatcilik bu.


    Çaresizlikten aliyorsunuz biliyorum ama başka markalara yönlenin lutfen bu temizmama kurnazlarini daha da zengin etmeyelim. 5 yildir her ay 30 kilo mama alirim ne bir kap ne bir ödül mamasi hicbir sey yollamadilar. Kimi zaman yirtik mama paket geldi gikimiz çikmadi ama bu son zamlari hele hele bu kış vakti sokak hayvanlari sokaklarda yaşarken ekonomik zorluklar altinda yaptiklari zamlar INSAFSIZCA.


    Edit: mamaplustan aldigim Mamalar kargoya verilmiş bilgisi de geldi. Orta segment mamalarindan aldim adi bonnie. 210 liradan aldim paketini ve ucuz mamalari 160 lira civarinda bilginize. Trendyol gibi sitelerde de satiyorlar. Üretimi Lider firmasina ait. Lider zaten bilinen bir firma arkadaşlar. Trendyolda sitesine oranla daha pahali ama yorumlari gayet iyiydi puan olarak da.


    Tekrardan editleyecegim benim 4 adet kopegim var ve 2 si ciddi seçicidir. Her mamayi yemezler. Onlar begenirse iyidir zaten. Bundan devam ederim.


    Tüm hayvanseverlere iyi günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 23 Aralık 2021; 10:34:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anlıyorum fiyatlar arttı fakat kedi köpek mamasının ayrıcalığı nedir? Bebek maması,bezi veinsanın temel gıda besinlerinden de kdv alınıyor. Ülkenin yarısı asgari ücretliyken böyle bir şey büyük haksızlığa neden olur. Ha hepsini sıfırlarsa da başka yerden çıkarmak zorunda devlet o vergiyi yani boş bir istek

  • Temizmama'ya yazmıştım geçenler de. Ki o zaman 197,50₺ fiyat. Çok uzun zaman önce değil. 14/10/2021

    Bu şekilde devam ederseniz, yollarımız maalesef ayrılacak tarzında. Cevap yazmışlar 2014 yılından beri müşterimizsiniz.

    Fakat girdilerimiz çok yüksek, vırt zırt. Tamamen yerli üretim olduğunu biz söylemiyoruz. Kendileri her yerde övünerek ilan ediyorlar.

    Bugün baktım fiyat 350,00₺ olmuş. Tam bir fırsat düşkünlüğü. Econature aldım biraz mırıldandılar ama güzel yiyordular.

    Araya amazon kampanyasında Trendline girdi. Benimkiler hiç beğenmedi. Hatta üst mahalleye göçenler bile olmuş.

    Var mı makul fiyatlı, sevilen kedi maması ?

  • BinarySearchTree B kullanıcısına yanıt

    Neden insanlarin hak arayişini geri çekmeye çalisiyorsunuz? Birilerinin bu ulkede hak arayisinda olmasi, beşeri medeniyet gösteegesidir. Insani hayvandan ayiran etmendir.


    ^^Ülkenin yarisi asgari ücretliyken böyle bir şey büyük haksizliga neden olur.^^ demissin.


    Ne haksizliği dostum, agir sacmalamissin. Çok güzel demissin, biz kedi kopek icin kdv indirimi istiyorsak, siz de susup, hak arayanlari manupule etmek yerine, siz de bebek bezi, bebe mamasi için hak arayisina girin tutan mi var? Ben sen hakkini aramiyorsun diye, neden oturup, tepki gostermeyecekmişim.


    Mamaya indirim isteyen insanlar kendileri yemek için mi alıyor da haksizlik olacak, sanki ben mamayi kendim yiyecegim. Bu ülkede bi dünya hayvan var. Sokaklarda kar kista yatan kediler, kopekler, kuşlar yasiyor. Lafa gelince herkes müsluman, merhamet, şoyle ali cenap bir milletiz goygoylarina giriyor ama kedinin köpegin rıskı bile rahatsiz ediyor sizleri. Onlar da bir can, ve beslenmeleri zaruri temel bir ihtiyaçdir. Sanki emlak vergisi icin indirim istiyor insanlar.

    Devletin vergisi, geliri o kadar derdinse, haksizliga o kadar karsiysaniz, yatlardan alinmayan pirlantadan alinmayan vergilere de siz bi tepki gosterin once. Milyon liralarca vergileri tek kalemde silinen godoman zenginler icin tepki gosterin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 23 Aralık 2021; 13:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Bu mamalar sizce nasıl kullanan var mı? Daha önce Mystic Gurme almıştım baya zam geldi alternatif olarak bunlar nasıl acaba?





  • byJuck kullanıcısına yanıt

    sacchi berbat maalesef, yani buğday ve lif agirlikli bir mama ve fazla diskilatiyor hayvanlari.


    Digeri hakkinda fikrim yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Alternatif arıyorum :( max 300 TL/15kg

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.