Şimdi Ara

Kedi mamalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yeni bir kedi sahiplendik (Scotisch Fold) 2 aylik. Internetten mama almak icin baktigimizda cok farkli cesit ve icerikte mamalar var. Benim sorum kedimize sadece tek cesit mama mi vermeliyiz yoksa bir kac cesit alip degistirerek mi vermeliyiz. Siz ne tavsiye edersiniz.

    Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguracar -- 14 Haziran 2019; 22:31:40 >



  • Tavsiye edilen kuru mama ile beslenmeleridir.Hafta da bir ya da iki kez yaş mama ile ödüllendirebilirsiniz.Ev yemeği verilmesi pek tavsiye edilen bir şey değil yemeklerde kullandığımız baharatlar kediler için çok da sağlıklı olmadığı yönünde.
    A sınıfı mama markaları var Orijen,Acana,ND vs gibi (bütçeniz uyar uymaz bilemem tabi ki daha uygun fiyatlı mama markaları da var)
    Bir o markayı kullanayım dur bu ay bir de şunu deneyim demek çok mantıklı gelmiyor bana açıkçası (değişik marka alayım dersin kedi o aldığını beğenmeyip yemeyebilir ki bu tarz durum yaşayanlar oluyor)
    x marka mama kullanıp kedim tüy dökme sorunu yaşıyor y markayı aldım bu sorun azaldı deyip markayı değiştirenlerde oluyor buna eyvallah ama markanın zırt pırt değiştirilmemesi taraftarıyım
  • Rognug R kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bilgiler icin. Sanirim Orijen ya da ND kullanacagiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.