Şimdi Ara

Kedi Katili Bina

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kayseri/talas şelale evleri'nde oturmaktayım. en az 5 yıldır beslediğimiz kedimi guen'i bu gece ölü olarak buldum. daha önce bina ile yaşadığımız sorunları cimer'e yazmış fakat çözüm bulamamıştım.

    cimer'e yazdığım yazı:
    Kedi Katili Bina

    defalarca kayseri hayvan hakları derneği ile iletişime geçmiş fakat yine hukuksal bir şekilde kedileri koruma altına alamamıştım.

    kedilerimizin mama kabına toprak döktüler. kalaslarla kovaladılar. çocuklarına taşlattılar. bu bina şeytanın binasıdır!

    aslına bakarsanız anlatacak çok fazla şey yok. şuan yazacak dermanım da yok. videolu olarak durumu izleyebilirsiniz. zehirlendiğine dair şuan kesin bir delil yok fakat cimer başvurusunda yazdığım gibi defalarca kedilerin yemek kaplarının yanında süt kabı bulduk. kedilerden nefret eden kapıcı ne hikmetse kedilere süt verir olmuştu.

    "bazı insanlar şimdi yaşlanıp ölmüştür." vs. diyeceklerdir. guen'i yavruyken yağmurun altından sırıklıklam bir halde kız kardeşim eve getirmişti. tam beş yıl önce. daha önce yaşlı kedilerimiz de oldu. hepsi ölecekleri zaman evi terk ettiler. hiç biri mama kabının başında ağzından salyalar dökerek ölmedi.

    video:


    kendime gelince düzenleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirreddot -- 15 Temmuz 2018; 1:34:34 >



  • Konu listede görünmüyor.
  • Bunlar insansa ben neyim, ben insansam bunlar ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldüm dostum. Bizim site alanının yan tarafında ki çimenlikte de annem şuan 5 tane kedi besliyor. Sitenin alanının içerisinde olmadığı için hayvanlar özgürce heryeri gezebiliyor. Sokak aralarına da yem, su ve haşladığı tavuk parçalarını koyuyoruz. Yakın zamanda beslediği 2 kediyi şerefsizler arabayla ezmiş. Yakın zamanda diyorum, çünkü beslediğimiz bir sürü kediyi ezdiler. Bilerek yapıyor şerefsizler. Kazayla ezen insan, hayvan kurtarılamayacaksa toprağa gömer. Tutup orada mı bırakır. Elimizden bir şey de gelmiyor. İnsanın en çokta bu canını acıtıyor. Resmen imkanlarımız dahilinde kurtarabildiğimiz dostlarımızı kurtarıyoruz. Bunları yapanlar insan değil. İğrenç yaratıklar ya. Her yerde varlar. Sayılarıda çok fazla. Yurtdışına yerleşmek istememin en büyük sebeplerinden biri de bu tür olaylar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.