Şimdi Ara

Kedi Besleyenler,Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 7 aylık bir erkek kedim vardı.1 aylıkken eve getirmiştim,elimde büyüdü yani.Evimizin maskotu haline gelmişti,çok sevdiğimiz bi kediydi.

Dışarıya gider,bir kaç saatte gelir,en geç sabaha gelirdi.4 gün önce yine dışarı çıktı,ama o gün bu gündür gelmedi.Bu tarz gidip bir kaç gün gelmeme olayları kediler için normal bi durum mu?Bazıları erkek kedilerin böyle olduğunu,gittiği zaman yeri gelir,bir kaç hafta eve gelmediğini söylüyorlar.Böyle bişey var mı?

Bu konuda bilgi ve tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum...

• Müstakil evde beslemediğim için yorum yapamayacağım ama giden kedilerin çoğunun geri gelmediğini bir yerde okumuştum..

İnşallah tekrar geri döner

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

Kısırlaştırmış mıydınız?

hayır...
  • Gelir gelir. Benim kedim de gitti öyle 4 gün gelmedi 4 gün çıktım aradım. 4. gün tam aramayı bıraktım kapının önüne yatmış. Beni görünce koştu üstüme. Gerçi şuan sana ne desem merak edicen hayvanı ama rahat ol gelir.

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Gelir gelir. Benim kedim de gitti öyle 4 gün gelmedi 4 gün çıktım aradım. 4. gün tam aramayı bıraktım kapının önüne yatmış. Beni görünce koştu üstüme. Gerçi şuan sana ne desem merak edicen hayvanı ama rahat ol gelir.

Hava soğuk,kim bilir şimdi nerelerdedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende çok kedi besledim.çoğunu belediye zehirledi öldürdü.
    eğer erkek kediyse gelir.tam çiftleşme dönemleri.olur böyle şeyler
  • Nakör diye boşuna dememişler

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • Dostum aynen bu şekilde 2 kedim vardı sabahları salardım akşamları okuldan eve gelme zamanımı bilirlerdi kapının önünde beklerlerdi eve alırdım. Yaklaşık 1 yıl falan böyle devam etti. Bir gün sarı renkteki kedim gelmedi. Daha sonra hiç bidaha onu görmedim. Aynı şekilde siyah olan kedimde bir gün gelmedi dedim heralde o da gelmiycek bir daha ama 1 ay sonra gene akşam kapının önünde beni bekliyordu. Sevinmiştim... Bir kaç gün gene gelmeye devam etti ama sonra bir gün yine gelmedi ve bir daha onu da hiç görmedim. Ne yalan söyliyim seninkininde gelmeme ihtimali var benimkilerin ikiside erkekti ölmüşte olabilirler bazıları almışta olabilir bilemicem sonuç olarak gelmediler. İnsan illa alışıyor. Ha şimdi sorsan kedi istermisin diye gene isterim yine isterim onlar gibisi yok

• Moralim bozuk ya.Alışmıştım kerataya,şimdi kimbilir nerelerdedir.Ayazda var,hava fena...
  • Ben de yazin buldum olmek uzere bir yavru. Aldim buyuttum 6 aylik olacak yakinda masallahi var. Aynen dedigin gibi evimizin maskotu. Evin girisinde ikamet ediyor orda yatagi var kutusu var. Hava biraz sicak olunca disarda artistlik yapiyor gelmiyo ya da gec geliyo eve ama bu soguklarda hic cevremden ayrilmiyor. Uzulerek soyluyorum ki birileri kedini guzel bulup almis olabilir yoksa 4 gun eve gelmemesi normal degil ev yemeklerine alismissa coplerden beslenmiyosa. Umarim geri doner tahminimde yanilirim.

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

Komşu sokakları mahalleleri dolaş sesli çağır. Belki denk gelirsin. Yapcak fazla bir şey yok. Bilirim bu duyguyu çok kötüdür.

Eve yeni geldim,çevre mahalleleri,sokakları falan dolaştım,belki denk gelirim diye ama maalesef yok.

Sabah apartmanın giriş kapısında kedi patisi izleri vardı,apartmanın kapısına kadar gelen izler,kapının kapalı olmasından dolayı apartmanın arkasına doğru ilerliyordu.
    Bir başka husus,sokağımızdaki bakkal,dün bir kedinin miyavlayıp durduğunu söyledi.Tarifine göre bizim kedi olma ihtimali yüksek tabi.

Beklemekten başka çare yok...
  • Ben de yaklaşık 1 aylıkken buldum kedimi. Neredeyse 7 yıldır benimle beraber. Aynı seninki gibi canı isteyince dışarıya çıkar, hava alır gelir. Bazen gece gelmediği oluyor meraklanıyorum. 2 gece gelmediği oldu, sokak sokak aradım. Doğurdu, 3 tane yavrusu oldu. Onlar da anneleri gibi canı isteyince dışarıya çıkıyorlardı. Bir tanesi tam 1 hafta boyunca gelmedi eve. Kafayı yedim resmen, tüm komşulara sordum soruşturdum. 1 hafta sonunda çıktı geldi yaramaz.

Diyeceğim şudur ki; eğer başına bir şey gelmediyse ne yapıp edip bir süre sonra geri döner. Kapalı kalabileceği odunluk, kömürlük, kiler v.b gibi yerleri itinayla arayın.

Kendi yıldızını takip et.
  • Gittimi gider, erkek kedi geri gelmez.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.