Şimdi Ara

kedi sahiplenmem şart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla bi kedi bulsam psikolojime çok iyi gelir. yalnızlıktan geberiyorum depresyonun dibindeyim. 4 tane yavru kedi var bizim burda ama 2 ay anne sütü emmeleri gerekiyormuş diye okudum internette. birde bakım lazım parazit olabiliyormuş. sahibindende aşısı falan yapılmış temizlenmiş kediler var. onlardan bulsam iyi olur.

sarman edinmeyi düşünüyorum sarı ve dişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 26 Haziran 2024; 3:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• go on impress me cat'ten al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook gruplarına bak. Millet bedavaya veriyor.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

sahibindendede var hocam şunu çok beğendim

kedi sahiplenmem şart

kedi sahiplenmem şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kedi sahiplenmem şart
  • Evde kedi,köpek beslemek büyük sorumluluk ister. Hem maddi olarak hem manevi olarak insanı yorar. Öncelikle terk etmeyeceğine kanaat getiriyorsan sahiplenmelisin.

• kediyedemi zurna yedircen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

manevi olarak yormaz iyi gelir. maddi olarak da yormaz abi büyük yanılgı bu. hayvanların ne masrafı var?

• Hocam manevi olarak alışınca iyi gelir ama alışana kadar kendine ayırdığın zamanın büyük bir bölümünü o canlıya ayırman gerekecek ve ilk başta hiç kolay değil inan bana. Ben evde köpek besliyordum çişe çıkarması yemesi içmesi eğitmesi çok zor ve yorucuydu. Kedi belki bi tık daha kolaydır ama etrafı yırtıp dökmesi yorabilir.

Maddi olarak ilaçları, kumu vb ürünler aylık 3-5 bin arasını rahat bulur. Tabi önüne kuru ekmek ve plastik pet şişe kesip su koyarsan daha ucuza da halledebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.