Şimdi Ara

KBT tam bir rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi daha bir oyunda leave attım.Kötü oyuncuları geçtim ben bu kadar seviyesizlik görmedim küfürler havada uçuşuyor ve ana babadan aşağı değil.Bizim oyuncularımız böyleyse tiksindim resmen.

• yeni konu açmamak için soruyorum.ben oyunu türklerle oynamak istiyorum.bunun için yeni hesap açmam lazım.ama benim şimdi ki west teki hesap çöp mü oldu?yoksa bir kerelik server değiştirme hakkı verilecek mi ilerde?

Orijinalden alıntı: altı ok

yeni konu açmamak için soruyorum.ben oyunu türklerle oynamak istiyorum.bunun için yeni hesap açmam lazım.ama benim şimdi ki west teki hesap çöp mü oldu?yoksa bir kerelik server değiştirme hakkı verilecek mi ilerde?

Geçici bı server kbt adı üstünde test amaçlı test bitince dil destegi west ve East eklenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Manchester City 2011-2012
    2 Micah Richards 3 Wayne Bridge 4 Vincent Kompany 5 Pablo Zabaleta 6 Joleon Lescott 7 James Milner 10 Edin Džeko 11 Adam Johnson 12 Stuart Taylor
    13 Aleksandar Kolarov 14 Roque Santa Cruz 15 Stefan Savić 16 Sergio Agüero 18 Gareth Barry 19 Samir Nasri 21 David Silva 22 Gaël Clichy 25 Joe Hart 28 Kolo Touré 30 Costel Pantilimon 32 Carlos Tévez
    33 Greg Cunningham 34 Nigel de Jong 37 Gunnar Nielsen 38 Dedryck Boyata 40 Vladimir Weiss 42 Yaya Touré 43 Alex Nimely 45 Mario Balotelli 62 Abdul Razak

• Ben gayet memnunum her seferinde kazanıyorum match historyme bakın zhe zhe...
    Daha Fazla Göster
  • Ezreal fiddlestick i kaçırdı xin le önünü kesip aldım yemediğim küfür kalmadı zaten yakalayamayacaktı . Küfür edenlere tenezzül edip cevap bile yazmıyorum en güzeli
  • Ben bıraktım KBT'yi. %90'ı noob ve feedleyince 22 yaşındayım diyolar elemanlar sanki abi çekicem onlara orda. Oynamayı bilmiyor kimse carry oynuyorum paso ks yiyorum bir şey demiyorum bana da bir kaç tane bırakır mısınız diyorum sözde 22 yaşında eleman bir şey demiyor bütün killeri alıyor teamfightta güzel bir focus yiyip ölüyor bizde 0 kasılma ile hemen kaybediyoruz sonra biz feederiz,noobuz. Oldu abicim diyip geçiyorum ama artık burama kadar geldi seviyesizlik, küfür. Oyun ortasında adam hadi gençler iyi eğlenceler ben kaçıyorum diyip leave atıyor. O oyunu 4v5 ten çevirmek zorunda kalıyorsun. Hayır bu elemanlar karşıya da geliyor oyundan bir zevk alınmıyo geçen karşıda fiddle feedledi tüm takımı sonra baktım adam trollüyo bütün itemleri satıp ward almış haritada teemonun mantarları temizliyor. Şaka gibi bir server resmen şu da bir gerçek biz türklerde cidden adam gibi oynayan eleman oranı %10 belki de daha az. Oynanılacak bir server değil. Ben tekrar eastte döndüm daha da anca beta kapanırken bir bakar, katarina + skini alıp çıkarım.

• Skor yönünden çok rahat, dün luxla penta attım quadra attım ahriyle level 2 quadra atılıyor sadece seviyesizlik olsa iyi oyunculuk da yerlerde yani. Şimdi biri onlar yeni başlamış falan diyecek de tamam yeni başlamış ama dil pabuç kadar herkese küfrediyor adamlar. Yaş soruyorum 12,14 Keşke beta hiç kapanmasa bari bu minik yavrucaklarımız bir yerde tutulur ve diğer serverlara dağılmazlar en azından. Ignore'da çalışmıyor ki, hani afk kalcak adam belli daha 10 yaşında zaten ama bir de 'ben yemeğe kaçar' diyip afk oluyor o yazıyı görmek zorunda olmak bile bir işkence.

Orijinalden alıntı: Better Nerf Irelia

Ben bıraktım KBT'yi. %90'ı noob ve feedleyince 22 yaşındayım diyolar elemanlar sanki abi çekicem onlara orda. Oynamayı bilmiyor kimse carry oynuyorum paso ks yiyorum bir şey demiyorum bana da bir kaç tane bırakır mısınız diyorum sözde 22 yaşında eleman bir şey demiyor bütün killeri alıyor teamfightta güzel bir focus yiyip ölüyor bizde 0 kasılma ile hemen kaybediyoruz sonra biz feederiz,noobuz. Oldu abicim diyip geçiyorum ama artık burama kadar geldi seviyesizlik, küfür. Oyun ortasında adam hadi gençler iyi eğlenceler ben kaçıyorum diyip leave atıyor. O oyunu 4v5 ten çevirmek zorunda kalıyorsun. Hayır bu elemanlar karşıya da geliyor oyundan bir zevk alınmıyo geçen karşıda fiddle feedledi tüm takımı sonra baktım adam trollüyo bütün itemleri satıp ward almış haritada teemonun mantarları temizliyor. Şaka gibi bir server resmen şu da bir gerçek biz türklerde cidden adam gibi oynayan eleman oranı %10 belki de daha az. Oynanılacak bir server değil. Ben tekrar eastte döndüm daha da anca beta kapanırken bir bakar, katarina + skini alıp çıkarım.

Ben de 21 yaşındayım ama kimseye durduk yere ana bacı küfür etmiyorum adama neden surrender veriyorsunuz dedim başladı küfür etmeye hiçbir sebep yok orda bir şey yok onun dışında biri daha katıldı buna ben daha ne olduğunu anlamadım derken dedim ki all chat'den Ezreal küfür ediyor beyler report eder misiniz ordan başka bir ses falan dedim hay sizin de sizle oyun oynayanın da bundan sonra herkesi muteliyorum öyle giriyorum.

• Bunlar nereden gelmiş, kim haber vermiş anlayamadım. Kime sorsam ilk League of Legends oynayışım diyor. Normal LoL niye oynamamışlar bu kadar yeni başlayan nasıl toplanmış anlayamadım doğrusu. Ben KBT'yi sadece oyunu iyi bilenler West, East'te sağlam hesabı olanlar oynayacak zannediyordum.

Orijinalden alıntı: Criminal

Bunlar nereden gelmiş, kim haber vermiş anlayamadım. Kime sorsam ilk League of Legends oynayışım diyor. Normal LoL niye oynamamışlar bu kadar yeni başlayan nasıl toplanmış anlayamadım doğrusu. Ben KBT'yi sadece oyunu iyi bilenler West, East'te sağlam hesabı olanlar oynayacak zannediyordum.

aslında dediğin gibi yapmaları gerekiyordu.ben de isterdim en az 9-10 ay oynamış kişilerin betada olmasını ama oyunun reklamı yapılması amacıyla herkese betaya giriş hakkı tanıdılar

POTANSİYEL TROLL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.