Şimdi Ara

Kazık ertan denemeleri. Deneme tavsiyesi de içerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Neyi atmisim gene ayni dusuncedeyim pahali ve fiyati protesto etmek icin temmuza kadar da almayacağım güzel dille tekrar ricada buludum burada beni etkileyen bir durum yok ailemin aylik geliri +15bin ben benim haricimde ailesini asgari ücretle gecindirenler icin sitemde bulundum buradan da bunu cikartabildiysen sana bravo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya cidden gereksiz tepki gösterdiniz buna. Bana da başta pahalı geldi tamam ama normal fasiküllerini düşünürsek baya makul bile fiyatı. Direkt hesabını yapalım hatta:
    Fasikül 25₺
    herhangi bir dersinin yaklaşık 3 saati 14₺
    Denemede:
    50 dk dan 16 ayt
    20dkdan 20 tyt yani yaklaşık 20saatlik bi anlatım olacak youtubedan gördüğüm kadarıyla.
    Yalnızca kitap ücreti var o da 35₺. Hadi 25+10 diye düşünsek fasikülleri gibi daha mantıklı olur. 10₺ye 20 saat boyunca mikail hoca bile bir şey anlatmaz size.

    Fiyattan bağımsız olarak burada çoğunluğun ertan hocanın yaptığı işlerin kalitesini şimdiye dek beğendiğini biliyorum. Bunun da aynı kalitede olacağı şüphesiz. Karşılaştırdığınız diğer şahıslar kalite ve titizlik konusunda getir götürünü yapar anca. (Dediklerinden dönenleri diyorum yani altuğ hoca falan değil kesinlikle)

    Ha gidip piyasadaki herhangi bir şeye 1dklık çözümleri için 25₺ biçenlerden de alabilirsiniz. hepsi markalaşmış zaten kalite bir yere kadar umurlarında olur. Çok üstelemeden öğrendim der geçersiniz işte bitti gitti olay fiyatıysa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dışarıda bir öğün yemek yemek bile bu fiyatlara denk gelebiliyoken 3-5 lira daha pahalı diye tartıştığınız konuya bak. Buna gelene kadar rezalet kalitede olup fahiş fiyatlara satılan hiçbir basımı burada tartışmamanız da ikiyüzlülükten başka bir şey değil.
  • SignOfDarkness kullanıcısına yanıt
    ben de tam bu noktaya değiniyordum ama çoğu arkadaş beni yanlış anladı veya anlamamazlıktan geldi ve linçlediler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.