Şimdi Ara

Kazaya ramak kala (yola atlayan çocuk-çirkef aile içerir bir akıl lazım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün misafirliğe gittiğim bir site içerisinde yavaş vaziyette ilerliyorken hız kesmek amaçlı koyulmuş bir tümseğe geldim hepten yavaşladim ve tümseğin ilerisinde oynayan küçük çocuklara da önlem amaçlı korna çaldım yola atlamasınlar diye tam tümseğin üzerinden geçerken bu çocuklardan biri arabanın önüne atladı ama hızımın da az olması sebebiyle çocuğa yarım metre kala durdum ve çocuk koşarak yolun karşı kaldırımına geçti,korktu epeyce ve ağlamaya başladı kendini yere atıp.o kaldırımda oturan 2-3 kadın annesi ve komşusuymuş kadın çocuğa yönelince ben de durdum ve kendilerini çocuklara sahip çıkmaları,yolda oynamamaları konusunda uyardım ama epey çirkef çıktılar,bağırıp hakaret ettiler arabama vurdular.cevredeki binalardan komşuları da onlara arka çıktı az daha başımız belaya giriyordu. şimdi asıl sorum şu,site güvenliğine gidip kameradan da izledik benim hatam olmadığı,çocuğa çarpmadığım,hızımın da çok yavaş olduğu (10km civarında) görülüyor bugün olayın peşinden polis ya da güvenliğe gelip şikayetçi olan olmadı.acaba birkaç gün sonra çirkefe yatıp para koparmak için şikâyette bulunabilirler mi?bu durumda elimizde bir ispat yok,kamera kaydı belli süre sonra silinir, güvenlik kamera görüntüsünü sadece polise veririz diyor.bu durumda başımın ağrıması durumu olabilir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 28 Temmuz 2017; 23:25:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kamera kayıtları tutanak karşılığında polise verilir. Poliste kimin haklı haksız olduğuna karar verir. Ama şikayetçi olsalar bile herhangi bir fiziki temas olmadığı için konu uzamaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,kamera kayıtlarında bariz gözüküyor zaten.cocuklarin yola fırladığı,onlara yaklaşmadan önce benim yavasladigim vb.yarin karakola gidip yazı alacağım anca o yazıyla verebiliriz diyor güvenlik.bir polise de tesadüf denk geldi sordum o an kaza olsaydı hastaneye gidip rapor alması lazımdı dediler.ama içine şüphe düştü yine bu çocuk yarın düşse bir yerine bir şey olsa gidip şikayetçi olabilirler para kopartmak için araba vurdu da böyle oldu diye ama vurmadim onlar kamerada ne gozuktugunu bilmiyorlar güvenliğe numaramı bıraktım gelip Soran olursa haber verin diye ben de aradım kimse gelip sormamis gelip sorsalar zaten kamerada vurmadigim gözüküyor bariz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam bir sorun olmaz inşallah,o anda çarpma olsaydı o günkü tarihe dair rapor almaları gerekirdi. Geçmiş olsun tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,şimdi karakoldan geliyorum. Anca hakaret ve tehditten çocuğun ailesini dava ederseniz kamera kaydı savcılık kanalıyla alınır,mahkeme 3 seneden aşağı sürmez çok çok para cezası alır anca denildi.obur türlü başka gün böyle bir iddiada bulunursa kamera kaydı ile ispatlaması gerekir,aksi halde yalan beyanla adaleti yanıltma suçundan hakkında soruşturma açılır 3 seneye kadar hapis cezası var bunun dedi emniyet mensupları.dolayisiyla kamera kaydı almama gerek kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 29 Temmuz 2017; 15:22:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengesiz insan çok hocam bir anlık sinirle ne yapacakları belli olmazdı ama siz soğukkanlı kalıp olgun davranmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.