Şimdi Ara

Kazandığının bir bölümünü gereksinimi olanlara dağıtmak kazanca bereket getirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimisi sineğin yağını çıkararak servet yapmış. Kimisi de sağa sola bolca saçmış ve saçtıkça fazlasıyla gelmiş.

Popüler zengin olma kitaplarından birinde okumuştum galiba. Kazancının yüzde 10'unu hemen ihtiyacı olanlara dağıttığını söylüyordu başarılı bir zengin olan yazar. Kimdi hatırlamıyorum. Dinde de kazancın kırkta birinin zekat olarak verilmesi var.

Enerjilerin çekimine inanan bir bakış açısıyla bakıldığında, belki de işe yarıyordur kazandığından ihtiyacı olanlara dağıtmak. Yani kazancı artırmak anlamında bir enerjisel çekim yaratıyordur. Materyalist bakış açısı ile bakarsak anlamsız gelir tabii. Mantıkla bakarsan, sebep sonuç ilişkisi kurulamayacağı için açıklanamaz. Keşke sebep sonuç ilişkisi kurabilen olsa da beyin fırtınası yapsak.

Sizce durum nasıldır ve böyle bir enerji etkisi mümkün müdür?

• Ne yaparsan yap 10 liran kendi kendine 11 lira olmaz. Enerji falan bunlar hikaye.

• 10 lira kendi kendine 11 lira olmaz ama olayı şöyle açıklayayım.

Diyelim ticaretle uğraşıyorsun ve ortalama ayda 100 birim kazancın var. Bunun 5-10 birimini ihtiyacı olanlara dağıtıyorsun düzenli olarak. yaptığın işin kazancı sabit olmadığı için, yolunu açıp, sana 120 birim, daha sonralarında 130-140-150 birim kazançlara ulaşılabilir mi? Yani gitgide önünün açan enerji etkileri olabilir mi?

• Bildiğim kadarıyla John D. Rockefeller hayatı boyunca kazandığı her gelirin 10% unu hayır için bağışlamış. Rockefeller ailesinin servetinin kurucusu. Belki işe yaramıştır bilmiyorum :) Ben şahsen böyle şeylere inanmasamda yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca niyette önemli. Daha çok zengin olmak için (bereket) yapıyosan ters tepebilirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

Olamaz.

• Sanmıyorum ben eskiden acayip eli boldum noldu giderek daha da bankrupt oldum

1 sene deney yap kazancinin 40ta2sini garanti olsun diye 40ta 1 değil 40ta 2sini ver abicim fakir fukaraya

Bakalim nolcak suan ocaktayiz seneye ocakta bakalim sonuca konuyu fava al bana da haber et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.