Şimdi Ara

Kazanç Kitapları | İnternetten para kazanmak |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internette dolaşan önemli bilgilerin yer aldığı ücretle satılan kitaplar vardır fiyatlarıda 150 ve üstü gibi mevlalardır. ben size bu kitapları paylaşacağım herkez faydalansın diye .

    http://turbobit.net/kkn17q4pv0lk.html



  • Merhaba arkadaşlar internette kazanç sağlamak istiyorsanız aşağıdaki siteleri tavsiye ederim bu konu hakkında daha da detaylı bilgi almak istiyorsanız

    http://egitimkiti.blogspot.com/ blogdan

    yada

    www.satisdunyam.com da girmeniz yeterli olacaktır.
  • İnternetten çok para kazanmak mümkün! Ama bunun için çalışmanız, çalışmanız ve çalışmanız gerekiyor. Elimde sihirli bir değnek olsaydı, bu yazıyı okuyan herkesi 1-2 saat içinde ve günlük birkaç saatini ayırarak zengin etmeyi isterdim. Ama maalesef böyle bir sihirli değnek yok. Zaten olsaydı sizinle paylaşmazdım?:) Siz de paylaşmazdınız herhalde. Peki elinde böyle bir sihirli formül olduğunu iddia eden kişiler neden sizinle bu formülü paylaşıyor veya gerçekten paylaşıyor mu?

    Bir çok site, çoğunluğu İngilizce olan siteler, internetten kısa sürede zengin olmanın formülünü bulduğunu ve satın alacağınız kitapta bunu açıkladığını ifade ediyor… Üstelik promosyonlu! Normalde 1000$ olan kitabı, promosyonla, bugüne özel 37$’a sattığını ve nasıl kazanacağınızın formüllerini bir takım kazanç bilançoları eşliğinde gösteriyor. Sonuçta; kitabı satın alan kişi kısa sürede çok para kazanmanın hayali ile hemen okumaya başlıyor. Ancak karşılaştığı bilgiler google’dan bulabileceği yöntemlerin derlenmiş hali oluyor.

    Günde birkaç saat çalışayım, aylık 4-5 bin USD kazanayım diye hayal kuruyorsanız, hayal kırıklığına uğramanız kaçınılmaz olacaktır. Eğer bu hayalle yaşarsanız, gerçekten kazanma şansınızı da kaybedebilirsiniz. Yazımın başında çok kazanmak mümkün demiştim, şimdi kendimle mi çelişiyorum? Hayır, kısa sürede çok kazanmak mümkün değil diyorum. Zamanla geliriniz artacaktır, yeter ki siz vazgeçmeyin, çalışmaya devam edin.

    İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Satış Ortaklığı Sistemidir.

    1.Adım:

    SatışOrtaklığı Sistemi ve Satış Ortaklığı Ağları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Çok sayıda satış ortaklığı sitesi vardır, ancak hepsi güvenilir değildir. Bu nedenle bu alanda kendini ispatlamış, güvenilir ağlar ile çalışmalısınız. Bu ağlardan en önemlileri şunlardır:
    - clickbank
    - amazon
    - xticaret
    Satış Ortaklığı Sistemi ve bu ağlar hakkında ayrıntılı bilgileri GooMass kitinde bulabilirsiniz. Bu ağlarda tanıtımı yapılan ürünlerden size uygun olanları seçerek satış ortağı olabilirsiniz.

    2.Adım:

    Satış ortağı olduğunuz ürünleri tanıtmak için Web Sitesi kurmalısınız. Bunun 2 yoldan yapabilirsiniz. Size her şeyi hazır sunan paketlerden alırsınız (tavsiye:Web Sihirbazı). Veya kendiniz site tasarımını yapabilirsiniz. Bunun içinde Web Site Kurma Rehberi sitesinden faydalanabilirsiniz.

    3.Adım:

    Sitenizi arama motorlarına kaydetmek ve üst sıralara taşımak için SEO, yani arama motoru optimizasyonu yapmalısınız (tavsiye: SEO Rehberi).

    4.Adım:

    En güzel bölüm; satışlarınız takip edip, paraları toplayın! Ancak kurduğunuz siteler için içerik güncellemesi ve SEO çalışmalarına devam etmeniz gerektiğini unutmayın.




  • Arkadaşlar kısa bir zaman ayırarak internet tabanlı sistemde çalışıp İnternette günde 2 saat veya daha fazla zaman geçirerek Ayda ortalama 1000-3000 TL Kazanç sahibi olabilirsiniz. Her ayın 15. de banka hesabınıza paranız yatırılıyor. Ürün satmak filan yok. Görevinizi seçin hemen çalışmaya başlayın. Lütfen ön yargılı olmayın size işimizi sistemimizi anlatabilmemiz için bize bir fırsat verin. Bilgi için aşağıdaki linki tıklayarak web sitemizi ziyaret edin! Hayırlı Kazançlar!
    http://tinyurl.com/mtinternetgelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.