Şimdi Ara

Kazalı Egea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kayit-sifir-2016-model-sifir-kokusu-uzerinde-342764753/detay

Köprü kenarına yüksek hızda takılıp, bölünen Egea kazasından sonra forumda biraz fazlaca üzerine gidildiğini düşünüyorum. İlandaki Egea kazalı. motor katlanıp darbeyi gayet güzel sönümlemiş. yaşam alanında en ufak bir hasar yok. ilerde ilan kalkarsa tarif etmiş olalım. ncap testine girdiğinde rahatlıkla yüksek yıldız alacağını düşünüyorum.

• kaza anında ordaydınız heralde kaç km hızla yapıldığınıda biliyorsunuz
  • egea çöp ncap testi yok teneke buna para veren saftır

• Önden dümdüz çarpmış normal gibi duruyor, hatta hızına bakmak lazım duruma göre iyi veya kötü denilebilir. 30 ile giderken böyle olduysa kötü, 60 civarıysa çok normal, yok 80'de böyle derseniz müthiş sonuç. Yani sözün özü sadece bir fotoğraf bir şey anlatmaz, kaldı ki motor bloğu pek çok araçta aynı korumayı sağlıyor; köşeden çarpmada ne olacak? Small overlapten bir şey yapacak mı? Bunu bilmiyoruz. çünkü bu arabanın bir KAZA TESTİ BULUNMAMAKTA! Neden? Madem ezber bozan pahalı olmayan Almanlardan bir farkı olmayan iyi bir sedan, neden bir kaza testi yok?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanan Nasil ya da ne şartlarda gerçekleştiğini bilmeden bu yorumu yapmaniz olmamamis bnce.Egeanin da NCAP tan 5 yildiz almasi zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    köprü bariyerlerine takılan kazada teneke diyenler oradaydı herhalde. o kaza gibi bu kazada bir ölçü değil ama en azından normal bir kazada motorun katlandığını görmek açısından faydalı.
  • Yalnız ilan tam çakal ilanı. Çakalın teki alıp çıtır hasarlı ya da hasarsız diye satar bunu
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    aynen insanların boş paket olsun ama sıfır olsun hevesini anlıyorum. yazmış birde sigorta kaydı çıkmaz diye. kim bilir kazasız diye kaç araba dolaşıyor böyle.
  • 2016 model aracın ncap testi yok araca güvenli diyen neye dayanarak diyor ? aracı üretirken yanındamıydınız ?

yazık 50k verdiğin aracın güvenli mi değil mi bilemiyorsun çok acı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 24 Eylül 2016; 16:52:40 >
  • Kıredi çıkar kıredi şöyle kıredi böyle diyip durmuş

• Üzümlü kek arayi satici

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    ncap testi 54 km hızla yapılıyor. egeayı 54 km hızla duvara vurunca çıkacak sonuç bu kazadan çok farklı olmayacaktır. direkler sağlam mı? sağlam. yaşam alanında içindekileri yaralayacak bir eğilme, bükülme var mı? yok. benim için yeterli. asıl acı olan stepneye para vermek olmalı malum renault stepneden para isteyen bir firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

ncap testi 54 km hızla yapılıyor. egeayı 54 km hızla duvara vurunca çıkacak sonuç bu kazadan çok farklı olmayacaktır. direkler sağlam mı? sağlam. yaşam alanında içindekileri yaralayacak bir eğilme, bükülme var mı? yok. benim için yeterli. asıl acı olan stepneye para vermek olmalı malum renault stepneden para isteyen bir firma

Fiat ncap 10 araç gönderememiş mi bu testi yaptırmak için ? Puntoyu nasıl gönderdiyse bunuda gönderebilirdi göndermediyse sizce bu işin içinde bir iş yok mu ?

Ncap testi olmayan araca 50k vereceğime stepneye para veririm

• keriz.avi
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Hb olanı gönderecek diye biliyorum. Ben zaten Multijet motora para verdim. Fiat fanatiği değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Bir düzeltme yapayım Euroncap testi 64 km hızla yapılıyor ve duvara değil deforme olabilen bir platforma çarptırılıyor.

Ama bende egea nın güvensiz bir araç olduğunu düşünmüyorum punto, linea,bravo ne kadar guvenli ise egea da bence onlardan dahada geliştirilmiş bir araçtır. 1.3 multijet olanı bile gayet iyi yürüyen bir araç olduğu için 180 km üzerini rahatça görüyor. Yüksek hızlarda da ne marka olursa olsun içindekilerin güvenligini sağlayamaz.

• ev hanımına nasıl kredi çıkartıyor ona takıldım ben.
  • Nereye ne hizda carptigini bilmeden boyle konu acmak ne derece dogru.
    Ayrica o fiyat nedri

• Kıredi kıredi kıredi kıredi kıredi kıredi kıredi kıredi

• Biraz daha hızlı girse demekki araç ikiye katlanacaktı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.