Şimdi Ara

Kazalı aracı satmaya çalıştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın arkadaşım 2009 model Audi A3 sportback aracını satarak aşağıdaki linki verdiğim aracı almak için pazarlık yaptı ve servise götürdü,güya araç orjinaldi, sağ tarafı komple boyalı,tamponlar boyalı çıktı,kazalı aracı temiz diye satmaya çalışıyor.Tramer kayıtlarında bir şey çıkmıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-temiz-triptonic-full-opel-astra-96049922/detay

• Normal karsiliyorum artik,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşımda Audi A3 arıyor , foruma konu açmıştım hatta, o aracı almak kısmet olmadı.Nelerle karşılaşıyor bilemezsiniz..Başka bir araçta 12 bin TL kaza var diye "perttir o ,fiyatı ondan uygundur" diyen adam kendi aracında 500 TL indirim yapmıyor,gel gör ki tramer sorgusunda tek kazada 29 bin lira hasar çıkıyor kendi aracında !!

2.el piyasası gerçekten sadece fiyat olarak değil satıcıların davranışları olarakta çok bozuldu.Herkesin çok dikkat etmesi lazım araç alırken.

• zaten sağ tarafın fotoları hiç yok. tam da duvar kenarına getirmiş.

araç alırken iyice araştırmak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

kardeşime araç alacağız aylardır 28000 nakit var bulamıyoruz bir türlü.kredi işne girmeyelim dedik ama herhalde üzerine 8-10 lira çekip sıfır alacak gibiyiz,bakalım artık.

en mantıklısı krediçekip astra classic 3almak hiç uğraşmayın bu piyasa sakat....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business
  • 2009 A3 ü verip bu arabayı almanın mantığını anlayamadım ben, hadi opel dizel olsa dicemki A3 ün yakıtından, o da değil?

Orijinalden alıntı: G@LGE

2009 A3 ü verip bu arabayı almanın mantığını anlayamadım ben, hadi opel dizel olsa dicemki A3 ün yakıtından, o da değil?

lpg taktırmak için çaba sarf etti,bagajın küçülmemesi ve istanbul da yaşadığı için avm lere girişlerde sorun olmasın diye simit lpg taktırmaya gitti,simit lpg takılmayacağını,A3 lerde eksoz borusunun tam lpg tankının altından geçmesinden dolayı muayeneden geçmediğini söylediler.benzine gelen son zamlardan dolayı dayanamayarak sattı aracını.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.